22.00

Först har man all tid i världen, sen stressar man, sen fylls man av läxor. Ja. Idag var en dag jag kände mig stressad. Hur vet jag inte. För jag har gått runt med tofflor, keps och en onepice hela dagen, dvs bara tat det lugnt. Josefin var mitt sällskap först, sen bar det av mot Hanna senare. Vad har vi gjort? Ingenting i stort sätt. Finns inte mycket att göra ute på landet.. Kom hem för ett bra tag sen och jag vet att jag inte uppdaterar er det bästa. Men så blir det när skolan drar igång. Men jag klagar inte! Ska snart hoppa i kojs. Godnatt! ♥

JAG KOMMER ÄLSKA DIG TILLS MITT HJÄRTA SLUTAR SLÅ


5 SNYGGA


I WILL NEVER CHANGE

Skjorta och stickad // GinaTricot // Shorts // Hemmagjorda // Väska // Accent // Boots // DinSko

NYTT SMINK

Det här var sminket som jag fick av mamma! Lite ögonskugga, kajaler och annat mojs! Skulle någon vara intresserad av precis allting så kan jag självklart ta kort på det och lägga upp det. Ni får kommentera på isåfall!

I WISH YOU ARE MY BROTHER

Tumblr_lqso15ucvx1qktjtio1_500_large
Tumblr_lqskqphmit1qdafzao1_500_large

AROUND MY NECK

+ INDISKA

Det var något söt läsare som ville att jag skulle visa hur halsbandet från Indiska satte runt halsen. Och såhär ser det ut! Vart dock en riktigt riktigt jä*la dålig bild. Men ni ser ju iallafall! Inveg det idag till ett vanligt vitt linne, ett par jeans och en skinnjacka! Matcho men simpelt.

SHOPPING

Ny halsduk från GinaTricot och så även en ny väska från ACCENT.
Halsduk - 99 :-
Väska - 299 :-

ACCENT

Tjabba! Har varit dött här på bloggen ett bra tag under kvällen. Drog in till stan och fick med mig två kap hem. När vi väl var hemma så passade vi på att gå en runda, det behövdes kan jag säga! Tjejsnack mellan himmel och jord på hög nivå, Hanna hänkade på också! Jo vad mer? Fick faktiskt lite smink av mamma idag som hon hade fått från oriflame, det kan jag visa imorgon eller liknande. Nu tänkte jag hoppa in i duschen, vi får höras av senare ikväll!

DEN FINASTE HÖSTJACKAN

Har hinnat den perfekta höstjackan som faktiskt kommer ifrån BikBok. Visst var den snygg? Värmer lagom med pälsen och modellen på jackan var otroligt snygg. Den går på 599 kr! Love it!

ADDICT

Bowler Hat From Humana Second Hand, Addict Tee From Http://Www.Modekungen.Se/En/T Shirt Addict 12973, Overknees From Kappahl, Basic Bag From Second Hand

8506050

Godkväll! Allt bra? Allt här bra här, man blir så trött efter skolan så jag slocknade efter maten haha. Men nu är jag nyduschad och fräsch, tar fram lite kläder till imorgon faktiskt. Ska in till stan direkt efter skolan, ska leta efter en snygg väska för min är helt sönder och ful. Annars har det inte hänt mycket mer.. Har stått och knäppt bilder på bror min i typ en timme, men han blir aldrig nöjd haha! Ska vara social med la familia så hörs vi mer imorgon.

CASTLE MADE OF SAND

Castle Made Of Sand - Pitbull FT. KELLY ROWLAND & JAMIE DRASTIK


3 SÄTT

Stickad | Monki | Jeans | BikBok | Väska | Accent | Örhänge | JFR | Converse
Stickad | Monki | Shorts | BikBok | Örhänge | JFR | Ring | Cocoo | Låga converse
Stickad | Monki | Skjorta | GinaTricot | Ring | JFR | Tygpåse | Tshirtstore | Boots | Din Sko

Enligt mig så skulle jag bära den första outfiten som den är, snygg men enkelt. Den andra skulle jag stoppa in tröjan lite hängigt och den tredje skulle jag ha den stickade över skjortan med kragen fixad och fin. Skjortan skulle ju självklart vara lite längre, ett par boots på det och lite snygga saker till! Om man inte bara vill ha skjortan kan man alltid ha vita korta cykelbyxor under så syns inte rumpan eller framdelen om tröjan på något sätt skulle flyga upp. Klart.

TOPP 3 - FAVORIT HALSBAND

Har en hel del halsband och dom här tre är mina korta favoriter. Dom är så fina! Den högst upp och högst ner är från Spanien och den i mitten är från Indiska!

DAGENS FRÅGA

vem av alla dina vänner har det roligaste skrattet?
Svar: Haha, det där var en rolig fråga! Roligaste skrattet? Hmhm. Evelina P skrattar ju väldigt ondskefullt så det är kul, Josefin S skrattar gulligt och Evelina O har ett underbart skratt. Man blir glad lixom. Så det var en svår fråga faktiskt. Men här har ni 3 förslag!

DET ÄR SÅ LÄTT ATT HATA

Stickad // Monki // Shorts // Hemmagjorda // Smycken // Glitter och Accent // Converse

LASSE MAJAS DETEKTIVBYRÅ

Hej på er! Kom hem för ett tag sen och har hunnit laga potatisbullar och satt på en film. Är grymt trött så jag orkar inte göra någonting alls idag faktiskt. Ser på LasseMajas Detektivbyrå by the way. Haha, grymt söt julkalender. Har tänkt lite också. Är det bara jag som vill ha höst/vinter? Bilderna blir så himla fina och de snygga kläderna är inne. Ja, för i filmen så är det ju som sagt jul. Nu ska jag käka och se vidare innan jag hungrar ihjäl!

DET TAR ALLTID SLUT NÅGONGÅNG

En gammal bild på mig och Hanna
Har hämtat lite frukt och sånt gott och lagt mig i sängen med en film. Så himla mysigt! Åt massa god mat nere hos Hanna idag. Till förrät åt vi potatisbullar och till vanlig mat ris och kycklig och avslutade det hela med glass, choklad och chips! Haha. Nyttiga brudarna, nej men sånt behövs ibland! Deras lilla söta hund var utklädd och bordet var fint dukat. Riktigt skön och fin dag. Snart ska jag sussa för imorgon är det en ny vecka, sov sött mina sockertoppar! ♥

AMERICAN VIRGIN


När jag var ute på Evelinas land och var krasslig så passade det perfekt att se på film! Vi valde American Virgin och för er som inte har sätt den, se den! Den var riktigt rolig. Allt från att plugga till värsta röjfesten. Även de pålitligaste människorna drar igång med härg. Saker och ting rasar och vägarna får hinder. Så ännu än gång, se den om ni inte har sätt den!
1 2 3 4 5

TURBULENS

Newkid - Turbulens


TIME TO SHAKE YOUR AS BITCH


IM SUPERCHARGED

Acne Jeans Dress, Ysl Shoes

MILLIE

Grymt snygg skjorta som man kan ha till ett par bara ben om den är lång, ett par svarta jeans, vanliga jeans, shorts och ja, hur man nu vill! Den hitar du inne på Monki för 250 :-

IDAG ÄR EN BRA DAG IDAG ÄR DET BRA

Godmorgon! Drog ju som sagt till utebion en stund igår. Men det var för kallt och vi var för hungriga så då blev det hemgång. Idag ska jag iallafall ner till Hanna och va där över dagen, kommer hem ikväll och taggar upp för skolan som mer seriöst börjar imorgon. Vad ska ni själva göra idag? Är det bara en mysdag för er som gäller? Puss!

STADIUM SPORTSCAMP TRÖJA

Åh Hannas pappa är bara för söt! Han har fixat en tröja till mig där mina finaste vänner från Sportscamp är med på. Visst är den fin? Tack så jättemycket James, den vart grym! Vad mer? Jo jag fick en mega choklad, alltid bra när man har sina dåliga dagar eller hur.
Tänkte bara tala om att jag är på Utebion nu. Vi valde att åka. Så ja, det är ju lördagens planer! Kommer hem senare ikväll. Så detta är alltså tidinställt!

LOOKBOOK.NU

Oversized Mesh Sweater From From Bobbys Suitcase , Denim Shorts That Arent Really Shorts Anymore From My Sister, Aldo Platform Sandals, American Flag Headband From Bobbys Ping Pong Playin Father, Rip Bobbys Sunglasses
1519055_americalookbook11519814_juliett_k_maffashionlb
Native Heart Shorts From Www.Nativeheart.Bigcartel.Com, Thisistransition Necklace As Belt From Www.Thisistransition.Com, Aukoala Boots From Www.Aukoala.Com, Lace Top Made By Me

OH NANA, WHAT'S MY NAME?


BETTER DAYS

Fiskartröja // Lager157 // Shorts // H&M // Converse

NEW IN


WE LIE BELLY UP IN THE POOL OF US

Hej på er! Förlåt för det blev tomt här igår men jag drog upp till Åby och träffade en hel del vänner. Dock var varken jag, Josefin eller Bea på sådär toppenhumör så vi hade det mysigt hemma hos Jossis istället. Nu är det en ny dag och jag och Bea har hunnit va utit och gått i gassande sol. Härligt! Under morgonen var vi i solen lite också. Nu är jag nyduschad och ska slänga i mig lite käk hade jag tänkt. Ikväll blir det utebio antagligen. Puss!

HARD TO BE SOFT, TOUGH TO BE TENDER

Nasty Gal Sunglasses From Http://Nastygal.Com, Love Asymmetrical Maxi From Http://Inlovewithfashion.Com/, Vintage Western Belt, Yves Saint Laurent Wedges

BAD MEETS EVIL

Bild från sommaren 2010

Hej på er! Kom nyss hem efter en dag i skolan. Dagens höjdpunkt var väl kebaben på Golfa. Haha! Och min nya piercing såklart. Är så glad över den! Har iallafall bytt lite kläder precis eftersom det är så sjukt varmt ute! Ska in till Maxi om ett tag och sen ikväll ska jag träffa massa härligt folk!

Bad meets evil - Lighters ft. Bruno Mars

DAGENS SNYGGING


Den här snyggingen är så fin. Bilden gör absolut ingen rättvisa till hur den ser ut i affären. Man kan ha den stängd, öppen, lång, kort och till vardags och mys. Perfekt och billigt plagg för 199 :- på GinaTricot!

I DON'T NEED TO FIT IN

Förlåt för bloggen inte har vart den roligaste idag, men så är det ibland. Ska iallafall sätta på en film nu innan jag somnar och försöka sova med piercingen. Och för er som undrar så är den inte sne, den flyttar sig lite bara. Så så var det med det! Ska käka med några tjejer från klassen imorgon och sen är det fredag och helg! Tjiiihu. Godnatt!

EN FIN SOMMARBILD


NU HAR JAG PIERCAT NAVELN

Har fått lite frågor om vart jag tog osv. Så tänkte ta allt här nu! Jag tog på ett ställe som heter ''House of pain'' som ligger vid Ica strömmen i Norrköping. Det finns en TATTOO affär där och det var där inne som jag piercade mig! Det kostade 500 :- och personalen var jättetrevliga och bra. Fick dock inte välja pärla själv och jag var tvungen att ringa och beställa tid och ha med förälder. Jag ska tvätta den i varje dusch och använda plåster på den och om ca. 3 månader får jag byta ''kulor'' men inte själva staven. Tyckte det brände lite men det är värt det! Har ni någon/några andra frågor är det bara att ni kommenterar. Hoppas ni vart nöjda med svaret!

JAG BRYR MIG INTE


Vet att jag ofta skriver, snygg och enkel. Men denna outfit var skit snygg ni vet en dag man ''inte orkar''. Lätt, snygg, bekväm och bra! En dag håret ser ut som ett fågelbo och kläderna inte räcker till.
Keps / Stadium | Tröja / BikBok | Jeans / H&M | Väska / Monki | Converse

NAVELPIERCING

Klev nyss innanför dörren och gud vad jag är nervös. Idag ska jag kanske pierca naveln nämligen. Wiho! Det är ju bara för läckert. Så jag måste tagga upp till det och bara ta det lugnt. Vad har ni själva gjort idag och vad ska ni göra? Inget annat planerat idag än det faktiskt, får mitt barnbidrg. Sååå himla härligt! Pengar rullar in, det är ju alltid nice eller hur? Ha det bra, kram!

ME AND MY CONVERSE


1512219_img_3483-2

Två snygga och enkla från lookbook!

24 AUGUSTI

Som ni ser på bilden, eller ja, jag hoppas ni iallafall ser så har jag sprungit runt HYMO när jag var hemma från skolan. Jätte hurtigt av mig, stolt faktiskt! Tog ett skönt bad och bara låg och njöt ett tag. Första skoldagen och jag är död, haha, nej då inte än! Sitter för tillfället i soffan med la familia och glor på TV. Ska lägga undan datorn och hämta lite käk. Vad mer? Sen blir det natti för mig för imorgon väntar en ny och nervös dag! Ni lär märka. Hörs imorgon, godnatt alla fina! ♥

MÖSSOR

Tycker mössa är riktigt snyggt faktiskt, eller rättare sagt, har börjat tycka! Här har ni billiga och snygga mössor som passar till alla! Från GinaTricot.

LÄR KÄNNA MIG

Jag har ju inte skrivit alls mycket om mig själv, även fast jag har haft denna blogg i över ett år! Dock har jag rensat mina inlägg då och då. Men nu var det dags. Mitt namn är alltså Vilma Felicia Tilde Belin och jag är en glad tjej på 13 vårar. Idag precis började jag på en ny skola vid namn Hultdalskolan (kallas:Hulta) och trivs superbra med min nya härliga klass. Jag är väldigt pratglad och när jag väl lär känna någon så kan jag vara huuuuuur öppen och oblyg som helst. Ska jag vara ärlig så stod jag spritt språngande naken på ssc mitt i rummet första dagen och vad jag gjorde vill ni inte ens veta. Haha! Så som sagt, öppen och social. Jag älskar att träna innebandy, shoppa, ta bilder och va med kompisar. Det är trots allt det jag lever för. Familjen också såklart. Hatar personer som bara tänker på sig själva och är bara är sura hela tiden. Jag är singel just nu och det är så jag känner för att ha det. Jag trivs som det är just nu. Bor i en liten byhåla vid namn Norrköping men jag klagar inte. Som ni ser på bilderna så är jag ganska galen faktiskt, men jag kan även vara mogen när det gäller och jag vill! Att jag ens visar bilderna, herregud.


Har ni något ni undrar över eller bara vill tala om så kan ni alltid skriva in en kommentar!

YOU TAKE MY BREATH AWAY, WITH EVERYTHING YOU SAY

Tröja och jeans // Cubus // Skärp // GinaTricot // Fjäder // Spanien // Väska // ACCENT // Converse

TRENDIG JEANSJACKA

Något jag tycker alla borde äga för det är både bra och snyggt är den trendiga jeansjackan. Den som man har på sig hela våren och sommaren. Man kan matcha den till en pälsväst vid lite kallare tider så är det inte lika kallt ute heller, snyggt och varmt är ju pricken över i:et. Min är från H&M och den är hur bekväm och snygg som helst!

DREAMS COME TRUE

Tumblr_lqb4obaegn1r0yyoco1_500_large
%2c%2cblue%2cboulevard%2ccaroussel%2cchertovo%2ckoleso%2cmerry%2cgo%2cround-78bea3dd1e6f91cd4db5a62b3448359f_h_large

YOU WILL NEVER BE

Bild tagen med mobilen, Josefin och lilla jag. Gud! Mina ögonbryn blev så svarta så jag vet inte vad jag ska ta mig till, haha.. Får väl se det som en kul grej. Det ljusnar väl till snart får man hoppas! Gick upp redan kl 6 och började käka frulle, fixa mig och annat. Musiken rullar igång så ska snart stänga av den, är rädd att bror min ska döda mig haha. Slutar klockan 12! Skönt. Hör av mig! Puss

SHAKE SENORA

Med mina nya ögonbryn och hela köret är jag redo för skolan imorgon! Klockan piper vid 6 tiden. Tillbaka till verkligheten!
Pitbull - Shake Señora
Liten godnatt sång också!


STAY REAL

Stay Real Print Tee From Http://Www.Brashy.Se/, Lennon Sunglasses From 80spurple.Com

DAGENS FRÅGA

vad har hänt?
Svar: Kanske får det här med Jossan låta som att hon ligger nära döden eller så. Men NEJ, så illa är det inte! Men som jag vet (är ju inte lika insatt som hon) och ja jag har ju inte snackat med henne mer än över sms så vad jag vet så har hon köttlefeber och det är ju inte alls kul. Hon kan inte komma till skolan på ett tag och jag vet inte hur privat det är så jag skriver inte ut mer. Hon mår alltså inte bra. Men hon ska inte dö inte! Köttlefeber innebär ju iallafall att man inte kan äta och så oftast. En fin sommarbild på henne!

NYTT LACK

Nytt Depend nagellack som ni ser. Tycker det här är riktigt riktigt snyggt! Det rör sig mot naturfärgat. Love it!

KRYA PÅ DIG JOSEFIN ♥

Ett litet personligare inlägg, men eftersom du inte kan prata och du låg och sov när jag skulle hälsa på dig. Ville bara säga till dig Josefin att du ska krya på dig så mycket som möjligt. Hörde att du hade fått en ny dator också, så nu blir ju livet lite roligare eller hur? Tycker så jävla synd om dig och jag hoppas att du snart mår bättre. Tänker på dig hela tiden. Du är verkligen en av mina bästa vänner och jag vill att du ska må så prima och bra som möjligt. Massa massa pussar och kramar till dig. Min fina Jossan. I love you! ♥





FÖR KÄRLEKENS SKULL


En bild från Sanden 2011

Ett riktigt bra avslut på sista sommarlovsdagen! Vaknade upp hos älskade Bea och tog det mest lugnt. Duschade, rakade benen, färgade och nopprade ögonbrynen, filade fötterna, klippe naglarna osv en större del av dagen. Jättemysigt! Senare åkte vi vidare mot Maxi där jag åt och fick med mig en liten grej hem som jag visar senare. Vi cyklade också, varmt och svettigt var ordet. När vi kom så fixade vi i hennes garderob och nu är jag hemma! Ska börja fixa för imorgon, då skolan börjar.


THE MOMENT I MET YOU

Bjuder på en oseriös och ful bild från igår. Haha! Har precis skrapat ihop lite grejer. Ska nämligen ner till Bea och sova där sista dagen man ''kan vara uppe sent''. Imorgon blir det en rejäl fixar dag! Inpackning, rakning, ansiktsmask och hela röjset ska köras på! Sen är man redo för skolan dagen efter. Väntar bara på att hon ska slå en pling och sen är jag rediiiiie to go. Haha. Ha det bra.

EVERYONE DESERVES TO SPARKLE

Ww.Jfr.Se Bracelets, Gina Tricot Ring, Ring From Spain, H&M Bag From H&M Wuppertal, Romwe Galaxy Shirt From Www.Romwe.Com, Primark Socks From Primark Bremen, Pimkie Leather Skirt From Pimkie Dortmund, Vintage Belt From Vintage Kleidermarkt, Primark Hair A

WHAT ARE YOU DOING TONIGHT?


JAG HAR DET BRA MITT LIV RULLAR PÅ

Tisha // Monki // Shorts // Hemmagjorda // Skor // DinSko

TA VARA PÅ DAGEN

Hejsan hoppsan! Har varit superduktig idag och faktiskt åkt in till squashcenter här i Norrpan med Evelina och pappsen. Spelade squash ett tag och åkte sedan vidare till Team Sportia där jag fixade nya skor och ny innebandyklubba. WIIIE! Ska inte klaga. För nästan allt annat folk har börjat skolan men jag börjar på Onsdag och då har jag ju hunnit med detta idag! Ska snart käka och ta det lugnt resten av kvällen.

Nya grejerna! XOXO


WE ALL LIVE IN A YELLOW SUBMARINE

Bilder från klassresan 2011.
Godkväll! Sitter hemma hos Evelina och väntar på våran härliga Bea. Evelina sover hos mig ikväll för imorgon ska vi vara hurtiga! Drar nog en sväng på Maxi efter det också. Alltid lika trevligt. Lite ångest att vi börjar skolan snart men jag börjar på en helt ny skola, härligt. Ha en fortsatt trevlig kväll på er sötnosar! ♥

STICKAT

Det känns inte alltid bra att sommaren snart är slut. Men någonting jag gillar med hösten, det är modet. Hallå?! Det är årets snyggaste kläder som är inne. Har börjat plocka ner alla söta nätta sommarklänningar och börjat plocka upp lite rekorderliga stora mysiga tröjor. Jeans. Byxor. Och affärerna är fulla med halsdukar! Vad tycker ni? Tummen upp eller ner för den nya årstiden? Berätta! :D

BAGS

Två snygga väskor från GinaTricot för 299 :- styck! Gillar verkligen brunt när det gäller väskor men den svarta var grymt snygg den med. Om den brunare hade varit lite mörkare brun så hade det vart perfekt! Fina eller hur?

HÄR VILL JAG BO

Mina päron har köpt sig en ny säng som är U.N.D.E.B.A.R - jag vill bo där. Att få styra sängen själv, att sjunka ner i den mjuka madrassen och att bara få va där. Fundera, tänka, tycka, göra. Jag älskar sängen! Ge mig mamma, ge mig.

HÖR AV MIG

Vid 12 tiden så kände jag mig bara så frusen och trött så jag gjorde upp ett härligt bad till mig själv som jag låg och plaskade i, riktigt skönt faktiskt! Mamma lagade lite käk till oss så satt vi ute i solen och åt massor. Just nu ligger jag ute i solen men tog en paus för att det vart så varmt, dom sista dagarna levererar Sverige äntligen lite sol! Ska träffa Eve senare mot dagen och så får vi se vart kvällen tar mig och hur allt slutar! Tänkte bara höra av mig lite lätt.

YOU ARE MY MY ANGEL SAVE ME FROM DANGER

Klicka här för att komma till en låt jag hade på hjärnan när snön låg på marken, den har kommit tillbaka!

FÄRGKARTA

Tänkte bara tipsa om en sjukt billig liten färg karta med massa olika glansiga ögonskuggor. Personligen är mina favoriter dom vanliga grundfärgerna som t.ex vit och grå.

MINA TOPP 5 - FAVORIT STICKADE TRÖJOR

Cubus | Lager157 | BikBok | GinaTricot | Monki

Insåg idag att jag har ganska mycket tjocktröjor som jag faktiskt tycker om och över texten har ni favoriterna från början till slut. Kommer köra på mycket stickat i höst/vinter och tänkte dela med mig av mina favoriter. Ni ser även vart det är ifrån! Alla är från olika affärer så det är alltså mycket stickat som gäller!

MONKIWORLD



USA - NEW YORK - LA



Någonstans jag vill som jag alltid velat besöka är USA. Att bara få upptäcka landet med mina egna ögon och bara knäppa massa fina bilder, gå i massa shoppingaffärer, kanske se eller träffa på någon större stjärna. Se hur stort det är till skillnad mot Norrköping. Bara få vara där. I NEW YORK eller LA. Bara ligga där och sola på den heta LA stranden, känna värmen och vattnet.

Åh, så underbart. Käka massa god mat på alla resturanger, se alla stora byggnader där mina fötter strosar runt. Dit vill jag, dit ska jag. Någongång i livet. Bara ta mig dit. Drömma gör jag ännu, men någongång. Då jävlar!

I'LL NEVER BE GOOD ENOUGH


OFF I GO


Började morgonen med en skön löparrunda och en god frukost, nu väntar duschen på mig och sedan är det fix och trix nere hos Hanna för en till dag inne i stan. Har dock nästan inga pengar men det är alltid kul att va där eftersom man träffar massa härligt folk. Om det regnar idag så blir det paraply för fulla muggar idag igen. Haha. Kram!

Update: Sitter hos Hanna just nu, kanske åker vi in ikväll vi får se (vädret styr). Annars ska vi faktiskt åka och se på bröllop, så ja, ska locka till håret lite och sen åker vi! Får se vart kvällen tar oss och hur allt avslutas.

Greg Laswell - Off I Go


HEY, WHAT ARE YOU DOING TONIGHT?


I WANT YOU

H&M Denim Shorts From Http://Www.Hm.Com/Se/Product/93123?Article=93123 A, Jessica Simpson Dany Heels, Suede Bag From Http://Www.Louandfriends.Se/Vaskor/Ladervaska/Moa.Html, Vintage Ring From Http://Www.Jfr.Se/Ringar/Ring Wear.Html?Xblg10652=A779014c5e7a9a

RAMONES

Dom snyggaste tröjorna för tillfället enligt mig. Dock den röda tröjan en aning längre och den svarta med avklippta ärmar. Visst är dom galet snygga? Finns på H&M.

BOYS DON'T CRY

Galna kvällar, helt sjukt vad jag älskar folket jag har varit med både igår och idag! Gårdagen spenderades på stan, RIX FM och jag såg faktiskt lite av Ulrik. Vad mer? Jo jag åkte karuseller och träffade på en hel del härliga människor - lika så idag. Kom just ut från en supermysig varm dusch och ska snart hoppa i kojs och slocka, trötta ben efter en regnig dag! Drar även in imorgon. Men vafan, jag lever!

MOBILBLOGG

Hej! Idag har inte mitt internet velat arbeta med mig och tiden har sprungit iväg. Så som de flesta sista sommarlovsdagar så har jag tagit det lugnt hela dagen med Hanna och Bea. Är hemma hos henne nu och ska sova där, bastun väntar! Imorgon åker vi till Rix FM och är där och nu ska jag läsa blondinbellas bok som råkade ligga vid mina fötter och vänta på att öppnas. De 4 första sidorna är faktiskt bra så jag fortsätter. Ja, utanför skolan haha. Puss och kram!

ALLTING JAG BEHÖVER ÄR DU, DIG OCH DINA ANDETAG

Jag saknar innebandyn väldigt mycket mina fina vänner. That's it! Annars sitter jag här i min ensamhet och snackar med lite nära och kära. Träffar Hanna och Bea imorgon, wop wop! Ville bara höra av mig pga min dagliga dåliga uppdatering, godnatt sov gott ♥

CROSS


GINATRICOT SNYGGINGAR


LIGHT


4 FINA

Dessa 4 fina ringar skulle mer än gärna få flytta in i min lilla ''ringsamling'' - hur fina är dom inte? Dom går att beställa HÄR för ett jättebra pris! Hittar ni något annat snyggt? Finns mycket fina saker.

THE BOYS ARE BACK

Sitter hemma i TV-soffan med Evelina som faktiskt idag har varit min badvän på badhuset. Har varit en riktigt skön och bra dag och den fortsätter ännu. Ser på HSM3 som är för gullig, jag har verkligen varit nörd i den filmen - vilket jag tragiskt nog är fortfarande.. Smoothien och maten är våran bästavän just nu! Fy haha. Tänkte bara höra av mig!

HEY YOU

Tröja Modekungen - Armband JFR - Boots DinSko

Älskar verkligen denna outfit! Tröjan är så galet fin och tightsen tycker jag bara gör allt mycket tuffare. Sånt här inspirerar mig som mest just nu, långa toppar med ett par boots och massa smycken. Love it! Gosh.


SANDEN


EN VANLIG DAG

Ulrik - En vanlig dag


WTF

Morning! Sovit bra? Idag mår jag bättre iallafall. Just look at the pic. Så sjuk var jag igår, haha ;) Fyra dagar sen jag duschade så det passade bra nu, haha. Nu känner jag mig fräsch! Det blåser utanför dörrarna idag. Så vi får se vad vi hittar på. Blir nog slapp men ändå bra dag idag. Vi hörs!

EN KILLE SKA INTE ÄLSKA MILJONER MED TJEJER, HAN SKA ÄLSKA EN TJEJ PÅ MILJONER SÄTT

Hej på er! Dagarna på landet har varit jätte härliga, dock så har jag gått och blivit mer sjuk än väntat. Lite synd. Evelina sover här ändå, sommarlov va tuuuusan. Har åkt ring efter en motorbåt, jag tror aldrig någon sätt mig skratta så mycket. Flög av två gånger! Vad mer? Slappat och cyklat runt. Vi hörs med bilder och sånt när jag har tid!

I DON'T FEEL SO GOOD

Sitter helt kallsvettig i min säng och funderar på att slänga av mig den stickade stora tröjan jag har på mig och tar på mig ett linne istället. Jag mår inte bra. Pappa säger att jag har feber och jag själv säger att jag är hostig. Vaknade vid 4 inatt och gick upp och duscha, för jag var genomvåt. Hur som helst ska jag borsta tänderna nu för Josefins familj kommer snart och hämtar mig så drar jag till Sanden tills på söndag. Ha det bra så hörs vi med bilder och annat!

SÅHÄR VILL JAG SE UT I HÖST

Knåpra ihop en enkel men snygg outfit såhär på kvällskvisten. De svarta läckra jeansen tillsammans med ett vitt instoppat linne och en öppen skjorta på det med ett par härliga boots och en snygg enkel ring och halsband.
Jeans från Weekday
Skjorta från GinaTricot
Linne från Monki
Halsband från JFR.SE
Ring från Lindex
Boots från Scorett

DAGENS FRÅGA

Vilken skostorlek har du? :)
Svar: Jag har haft 36 ett bra tag men nu känner jag att min fot börjar trängas inne i skon en aning, så jag tror jag börjar öka upp mot 36,5 något sånt!

LOVE OF MY LIFE MY SOULMATE

Tja! Sitter här i min ensamhet då jag har blivit lämnad av både Hanna och Freddie! Såg mest på film och slappa hela dagen, mycket skratt har vi alla tre fått oss. Innan det var jag inne i stan och kollade när Hanna fixade naglar! Skitsnygga verkligen, blir sugen att göra det själv men det kostar ju så attans mycket! Anyway, så sitter jag och hostar upp mina inälvor känns det som, men jag måste packa! Imorgon drar jag ut till Evelinas och Josefins sommarställe i sanden och är där tills söndag! Hur nice som helst. Så uppdateringen kommer bli låg, men bilder kommer efteråt!

I JUST WANNA BE LIKE YOU


LIFE IS A MYSTERY

Bloggar på en annan blogg med Bea då och då, klicka HÄR för att komma till den. Men jag bloggar självklart kvar här också!

NEW SHOES


Skorett // 399 :-

MAXI MED BRUTTORNA

Hej allihopa! Har varit på Maxi en sväng med Bea och Evelina. Vi tog en fika och kollade runt lite. Fick med mig ett par skor som jag visar i ett separat inlägg. Sitter för tillfället i sängen och snackar lite. Och får se vad som händer framåt kvällen, vi hittar nog på någonting här hemma i byhålan. Ha en jättebra fortsatt dag! PUSS

ÄVEN OM JAG GRÅTER, SÅ ÄR JAG STARKARE ÄN NÅGONSIN

Indiska, Monki, Cubus

Här fick ni halvtaskiga bilder från köpen i STHLM! Ni ser ju bättre när jag bär dom på mig. Älskar verkligen stickat, så himla mysigt. Bandeun är bara bra att ha och halsbandet är för snyggt bara.

YOU BROKE MY HART

Jacka // H&M // Jeans // Cubus // Tröja // BikBok // BH // GinaT // Väska // Old // Ring // Lindex // Fjäderörhänge // Spanien //Converse

STOCKHOLM CITY

Hudvudstaden Stockholm är bara för fin, jag älskar att trampa ner fötterna på det stället. Tog en frukost på ett jätte mysigt café inne i stan och sen strosa vi runt i ett museum som jag dock inte tog bilder i. Senare fortsatte vi upp mot City men jag blev faktiskt besviken då TopShop är så dyrt och Weekday inte alls har så snygga kläder som på hemsidan! Så det blev lite köp från affärer som finns här hemma med. Senare gick vi och luncha i Gamla Stan och gick in i slottet där kronprinsessan och prinsen Daniel gifte sig.
Senare tog vi bilen till det gamla vanliga och nu ligger jag i min säng och snackar med några kära vänner. Ha det bra! ♥

GIVE ME ONE REASON TO STAY

Kolla in Stephanies snygga blogg HÄR.

FALL FOR YOU

Nu åker vi snart till STHLM och jag är klar, wiho! Ska bara dricka upp mitt te och hämta upp Hanna, sen jävlar då kör vi! :D Ha en awesome dag och skratta mycket! Ni i Norrköping får ju trots allt inte lika dåligt väder som vi I Stockholm. Va glada för det ni! Puss ha det bra.

I WANT TO HIDE A WHILE BEHIND YOUR SMILE

Blouse From Veromoda.Se, Shorts From Http://Coalnterryvintage.Com/
Nej usch, blogg.se och internet är segare än segast så jag kan tyvärr inte göra mycket åt det. Har iallafall duschat och käkat lite snabbt. Stockholm imorgon som jag sa! Ska dra runt i alla affärer och kanske hänga med mina päron till Allsång på skansen. Tredje året nu (isåfall) hmh... Tar ju självklart med mig kameran så bilder kommer! :) Ska kolla lite outfits och annat nu ikväll hade jag tänkt, det kommer regna imorgon! Blä för det. Om det här vill funka så gör jag tidinställda! Annars får ni ha det superbra för det ska jag ha. Så hörs vi snart igen! Ska se film nu innan jag somnar.

I WILL BE POPULAR

To die for. Grymt snygg outfit ifrån forever21 som jag mer än gärna skulle kunna bära. Den är ju ganska så enkel men ändå sjukt snygg. Mums.

YOU TOUCH MY HEART

Tröja // Lager157 // Shorts // Abklippta // Örhänge // Indiska (STHLM)

YOU WITH THE SAID EYES


MONKI - GINATRICOT

HIMLEN ÄR OSKYLDIGT BLÅ

Hej på er. Spenderat dagen inne i stan med min sköna vän Evelina, fick med mig två saker hem som jag visar senare när jag kommit hem från en PW. Hur har ni haft det idag då? Shoppat kanske? Tänkte berätta för er att jag drar till Stockholm och shoppar imorgon med. Hur kul som helst! :D Hoppas jag får med mig bra kap.

I WANT IT THAT WAY

Evelina har varit borta hela lovet men nu äntligen är hon hemma! Så hon ska komma och sova hos mig för imorgon ska vi in till stan. Gud va längesen det var jag shoppade. Hoppas på något nytt då. Så det blir kvällens planer, har ni något för er en regning kväll som denna?

DET EKAR ÖVER HELA STADEN

Den här mysiga stickade tröjan från Monki över de gummiga läckra GinaTricot shortsen med en enkel snygg ring från JFR till ett par kängor från DinSko blir den här outfiten grymt snygg.

ANDRAS SAKER BLIR TILL MINA

Mamma rensade bort lite skit hon inte ville ha och jag behöver verkligen bälten så jag fick två enkla av henne. Ett plus på kanten var att jag fick ett Iphone skal av Josefin igår också. Tack till er. Fina saker, verkligen!

SNELUGG

Det har ju vart väldigt poppis med mittbena nu under vintern/sommarn. Jag har själv haft så men jag har börjat tröttna på det och bytte tillbaka till min gamla vanliga lugg. Det är så mycket snyggare med snelugg. Du kan göra hur mycket som helst med luggen då, fläta den, sätta den i ett spänne osv osv. Tänkte visa er hur mitt hår ser ut nu, som nyduschat!

STAMP ON THE GROUND - JUMP JUMP JUMP

Har haft en liten spa morgon för mig själv. Har tänkt att göra det varje dag men någonting har kommit ivägen. Men nu känner jag mig fräsch, skönt det! Har laddat ner lite gamla goa Disney filmer och annat skit jag tänkte att se. Så himla mysigt. Måste laga mat också, har inte ätit något på hela dagen. Har inget alls planerat för ikväll, regnat ösar ju ner där ute så ut och bada kan man ju inte heller!

IF YOU REALLY WANT MORE SCREAM IT OUT HIGHER

Har haft en riktigt bra dag på stranden, dock inte så mycket sol som jag hade hoppast, men jag klarar mig! Plaskade runt många gånger med ganska mycket folk omkring och så käkade vi lite smarrig korv. Dödligt mätt nu eftersom vi svängde förbi Golfa Pizzerian såhär på kvällskvisten och sen la oss mätta och glada i Josefins härliga och sköna soffa till en film vid namn ''Raise your voice''. Sådär halvtrött efter en dag så jag drar ner och är lite social eftersom lite bekanta är hemma hos oss, godnatt! :)

ETT SMILE, NÅGRA ORD OCH JAG DOG

Har trixat och fixat ihop lite saker för nu om ett tag drar jag, Josefin och några andra till Skiren och hänger lite. Det kommer bli hur bra som helst. Hoppas på lite sol bara. Käkade nyss så jag är inte så hungrig så matsäck behövs inte här inte, nä nä. Ikväll drar jag nog och umgås med lite sköna vänner bara. Så det är dagens planer! Ha en bra lördag för det ska jag ha.

I TAKET LYSER STJÄRNORNA

Huvudpersonen är trettonåriga Jenna Wilson, vars mamma är döende i cancer. Hemma hos Jenna finns en rullator, en doseringslåda, en duschstol, peruker och anpassade möbler och skåp. Och mormor som lägger sig i, förändrar och påminner om att allting är långt ifrån bra.

Jenna är bara tretton år och i taket i hennes rum har hon och hennes mamma klistrat upp stjärnor som lyser i mörkret. Det ingen vet är att under en speciell stjärna har Jenna gömt en text. ”Om du dör mamma, då tar jag livet av mig”.

Hennes bästa vän heter Susanna och de hatar tjejen Ulrika, "Ullis Knullis" som går i deras skola. Hon bor i samma trappuppgång som Jenna. Hon festar ofta, dricker alkohol och röker. Jenna är kär i Sakke, och när Jenna frågar om de ska ut på dejt får hon syn på sin mamma. Jenna väljer att inte hälsa på henne, vilket slutar med att hon mår dåligt av det och inser att steget när Sakke försöker kyssa henne är för stort. När Susanna märker att Jenna börjar umgås med Ullis blir hon arg och de två vännerna bråkar i matsalen.

Jenna går från att vara ett barn till att växa till en ung kvinna.

En dag dör Jennas mamma. Världen rasar samman. Men en dag förstår Jenna att hon inte kan göra något åt det, och ändrar därför texten "Om du dör mamma, då tar jag livet av mig" till "Om du dör mamma, så lever jag kvar, för dig".

1 2 3 4 5


DÖDLIGT SNYGGA GREJOR

Klänning // Modekungen
Kappa // GinaTricot
Skor // Monki
Ring // JFR

JAG ÄR LUCY IN THE SKY JAG ÄR HÖGT ÖVER MOLNEN


JAG SER MIG I SPEGELN MED RÖDA ÖGON AV GRÅT, JAG TÄNKER HUR GICK DE TILL, HUR BAR HAN SIG ÅT?

Såg precis klart ''I taket lyser stjärnorna'' - jag är galen i Svenska filmer alltså. Riktigt bra är den! Ska snart börja röra mig mot sängen för lite sömn, ska träffa Josefin imorgon. Mot kvällen träffar vi boys men innan det har jag inte en aning om vad som händer. Blir antagligen häng här i trakterna. Lyssna på låten över texten också, en fin ny sommarplåga. Absolut bäst just nu!

NYA FJÄDER ÖRHÄNGEN

Jag är helt galen i fjäder örhängen. Det är fint. Och slog inte drömmen in idag eller? Josefin har varit i Spanien i en vecka och kommer hem med dessa fina! Jag är hur glad som helst. Jättefina verkligen. Eller vad säger ni? Tack hjärtat!

JAG KAN INTE PRATA MED DIG NÄR DU TITTAR BORT

Ett gulligt silver armband och två nödvändiga sminkgrejer fick hänga med mig hem från Glitters Outlet idag i Sörping!

DU ÄR DU OCH JAG ÄR JAG

Linne // JC // Shorts // Avklippta // Bälte // GinaTricot // Topp // H&M // Ring // Glitter // Halsband // Spanien Converse

YOU ARE MY ANGEL

Riktigt mysig dag. Josefin kom till mig och vi låg och luskade på lite film, därefter åkte vi till Smultronstället. Längesen nu! Vi käkade glass och drog upp bland bergen för lite fotografering. Bilderna får stå för resten!

DAGENS FRÅGA

Vilken söt bikini :) Vart har du köpt den ? (:
Svar: Bikinin har jag klickat hem från H&M! Visst är den fin? Jag älskar den!

IM LIKE A BIRD AND I AM SO HIGH, IN MY LAIR LOOKING AT THE BLUE SKY

Dagens planer är att träffa Josefin och hoppas på att solen ligger i så vi kan sola under dagen. Ska fixa lite frulle och senare så kommer hon. Gårkvällen spenderades framför en film och klockan tre på natten vaknar jag upp i soffan då alla har gått och lagt sig. Kul lixom. Ha en fin dag!

HANNA VICTORIA LÖFBERG ♥ ♥ ♥

Idag är det inte en vanlig dag, för idag är det Hannas födelsedag. Hjärtat, jag hoppas du får det hur bra som helst på ditt träningsläger för du har kämpat dig dit och du är värd att vara där. Få fina presenter och många grattis kramar. Du är så speciell för mig, du är den ända i min närhet jag trivs med och litar på.

Den 5 augusti 1997 hände det något stort. En liten bebis föddes och har växt och blivit en vacker ungdom som snart blir kvinna. Du och jag föralltid genom eld och hav. Du är min allrabästavän och jag älskar dig mest, utav allt.

För ett år sen var du ingenting för mig - men nu är du hela världen.

JAG HATAR ATT JAG ÄLSKAR DIG

Precis hemkommen till mitt place. Har vart ute med pappa och gått och så tittade jag in hos Hanna där det var mat och film som gällde! Nu ska jag hoppa in i duschen och mysa med familjen. Imorgon blir det en dag med Josefin! På stan eller solning står på schemat. Fett.

JAG HAR DET BRA IDAG


THAT SHOULD BE ME HOLDIN YOUR HAND


Två bilder från igår.

Har pressat den mesta delen av dagen, tankarna bara forsar omkring i mitt huvud. Ska ut på en PW om ett tag, sen får jag se vad som händer. Det är kvällens planer.

DU ÄR SÅ LÅNGT BORT MEN ÄNDÅ SÅ NÄRA

Hängslebyxor // Monki // Linne // GinaTricot // Glasögon, ring och örhängen // INDISKA (STHLM) // Converse

TÄVLING HOS INSPIRATIONBRIDES

Dessa snygga tjejer har en tävling på deras blogg och jag är med och tävlar om glasögonen! Hoppas på en vinst.

ROLLING IN THE DEEP

1306937896044_f_large

I LOVE THE WAY YOU DO IT CAUSE YOU DO IT SO CRAZY

Det här är en outfit jag skulle kunna tänka att bära. Den stickade från Monki är bra att ha för kyligare kvällar eller dagar! Då räknar jag dock bort armbandet härifrån.

BARA DEN DÄR KÄNSLAN ATT VETA ATT JAG BETYDER NÅGOT FÖR NÅGON

Godmorgon! Ännu en dag med sol och blå himmel, underbart! Ska ta med mig mina tidningar ut och ligga och läsa dom medans jag försöker bättra på brännan. Radion står där ute och RIX FM rullar på, I love it! Får se vad som händer senare, kanske drar och badar eller något i den stilen. Ska ut nu! - PUSS

TUSEN GÅNGER STARKARE OCH ECLIPSE

För en kväll du och dina vänner eller kanske bara du inte har någonting att göra rekomenderar jag dessa två underbara filmer, eclipse och tusen gånger starkare. Dom är värda att se mer än 1 gång och ligger bland mina favoritfilmer.

STADIUM SPORTSCAMP 2011 - DISCOT


HOMEMADE


+ jeans till shorts

I WANNA BOOM BOOM BAM WITH YOUR BODY, YO

Här fick ni en söt bild på mig och Hannis från idag efter en lång och härlig dag uppe vid den otroligt sköna sjön. Felix och Crille kom upp ett tag med, sen kom Josefin och Maria upp efter att Jossan vart en vecka i Spanien. Riktigt trevligt folk faktiskt! Dom har vart hos mig i stort sätt hela dagen men nu har dom trallat hemmåt. Ska duscha, raka benen, lägga en ansiktsmask hade jag tänkt mig. Så träffar jag dom senare ikväll igen! Mycket mysigt. PUSS

ENKELT MED FINT

Shorts // Topshop
Linne // Monki
Ring // H&M
Skor // Converse

I WANT A PERFECT MOMENT

Topp // GinaTricot (old) // Shorts // H&M // Shorts // Mammas // Glasögon // Indiska (STHLM)
Dag vid stranden, dvs skön och slapp outfit.

UPPE PÅ TAKET


DAGENS DETALJER - GRÖNT VITT


JAG SKRIKER SÅ HÖGT JAG KAN LÄNGST UPP PÅ TAKET

Don't wanna go home

DET HÄR ÄR VÄRT ATT DÖ FÖR, JAG TROR MITT HJÄRTA BLÖDER

Har verkligen haft en superbra kväll och dag. Det hela startade upp 11.00 i min sköna säng med Beas fötter i ansiktet, mys mys! Vi fixade oss för att dra iväg till Ågelsjön och det gjorde vi lite senare. Var där i ca. 4 timmar och det var riktigt trevligt och kul. Hon tränar för tillfället fotboll så jag passar på att blogga lite, ikväll träffar jag henne igen!

RSS 2.0