LOVE IT

riktigt jädra nöjd att jag köpte dessa 2 linnen + den oranga! perfect basic med en snygg bh under! rea var dom med på. 49 :- styck! är inte det allt för bra eller? från ginatricot! love it ♥

I TAKE NO SHIT FROM YOU


SPANIEN NÄSTA

Nu är det mesta färdig packat och jag har satt på mig ett skönt linne bara. Det ska jag åka i på planet! Från H&M. Ska ut i solen lite och sedan drar jag till Spanien amigos! Vi hörs om en vecka!

MODEKUNGEN - REA

20% rabatt på alla rea-produkter

Ville tipsa er som gillar modekungens kläder (KLICK) - att dom har REA inne på deras hemsida nu, vilket innebär att ni kan köpa den perfekta tröjan för ett bättre pris, eller gosh, dom snygga skorna!


GULDFYND

Drog igenom ett gammalt örhänge jag alltid hade när jag var liten, det är fortfarande ganska grymt tycker jag. Man drar igenom det, genom örat alltså, det kanske ser ut att göra ont eller så kanske ni tror att det är något slags halsband (som Tilda trodde). Köpt på guldfynd!

SKAL

Fick ett nytt ''skal'' till glasögonen, som skyddar dom satt dom inte går sönder. Hur bra som helst! Löjligt söta färger också!

JACK SPARROW - LONELY ISLAND

Så jädra bra låt, men ganska så random!

I JUST NEED SOMEBODY TO HOLD ON TIGHT


BYE BYE SWEDEN HELLOOO SPANIEN

Godmorgon solstrålar! Håller på att packa i det sista här för fullt, ska hoppa in i duschen och sedan lägga mig i solen om ett tag. Vid halv 5 åker vi till flygplatsen och då vidare till Spanien, 5 mil utanför Alicante för er som ville veta det! Är borta i en vecka och jag lovar er massa bilder och annat när jag kommer hem! Det ploppar upp 2 inlägg om dagen så ni kan ju kika in ändå, helt dött blir det inte. Om planet störtar eller annat så vill jag säga att jag älskar er alla mina vänner. Och min familj såklart! ♥

Gårdagen spenderades i Ågelsjön på dagen, skit mysigt men varmt som fasiken! Senare på kvällen drog vi hem och badade i Josefins pool. Sjukt vad vi tre har kul alltså, dök för det mesta över pool-kanten. Det gjorde de ju inte bättre att vi var nakna på överdelen så Hannas syster fick en chock när hon trilla förbi, haha!

VÄLKOMMEN IN


Välkommen in - Veronica Maggio

ENKELT MEN SNYGGT

Monki | Modekungen | Lindex | DinSko | Have2Have

ÅGELSJÖN


TODAYS LOOK

Klänning och glasögon // GinaT // Jenasväst // BikBok // Tygpåse // T-SHIRT STORE // Converse

DU RIVER NER MITT STÄNGSEL

Godmorgon! Gud vilken träningsvärk jag har, fasen, den har drappat mig.. Jaja! Ska gå ner och käka lite och sedan lägga mig i solen och snart åker jag till Ågelsjön med Löfberg. Det kan nästan inte bli bättre! Hur mår ni då gullegrisar? Sovit gott? Det har jag iallafall. Vi hörs senare ♥

DET ÄR FEST HEMMA HOS MIG OCH HELA VÄRLDEN ÄR MIN

Jag orkar knappt skriva om man säger så, så trött är jag. Men gud va bra för mig, detta behövdes för Spanien! Haha. Har packat ihop lite saker till resan faktiskt, go meee. Snart (ja såhär tidigt) är det dags att sova för min del, ska iväg till någon sjö imorgon med Hanna och hennes familj men vilken sjö det vet jag inte. Så jag säger godnatt mina fina, sov gott ♥

ONLY HEAVEN CAN HAVE THAT SMILE


TODAYS LOOK - STRANDEN

Tröja, bikini och solglasögon // GinaT // Shorts // H&M // Badväska // Random // Jesusskor // EUROSKO

MY WORLD, IS YOUR WORLD

268388_1628585734104_1820426024_987980_4574911_n_large
Mcxomgpj23kachciaa_large

DAGENS FRÅGA

RÖKER DU ? :O
Svar: Verkligen inte! Det är min mormor som röker. Skulle ALDRIG falla mig i tanken, att röka.

SOLA BADA UT OCH GRILLA

Oj va klockan är mycket, trodde den var runt ett men icke! Har legat på bryggan hela dagen med systrarna Hanna, Klara och Tilda vilket var sjukt trevligt. Snackade och badade som aldrig förr haha! Kom nyss innanför dörren och pappa har gjort majskolvar till mig (MUMS) så jag ska smaska i mig det och sedan börja packa för resan. Ikväll vid 20.00 / 22.00 ska jag spela innebandy med damerna, sedan blir det massa fys. Så jävla kul men samtidigt, kill me! I denna värme. XX

IT'S JUST ME, A GIRL, A NORMAL GIRL

Kollade in några bloggar jag brukar kika på, såg att dom var med på bloggriket <-- länk! Och det har jag med blivit nu, tycker ni också borde bli det. Ett annat tips för er som vill ha läsare är att den här sidan också, man kan alltid va registerad på flera. Eller hur?

Btw, någon av er läsare som vet hur man tjänar pengar till sin blogg? Then, you tell me! Here.


CYKLAR RUNT OCH RENSAR TANKARNA

Nu är det kväller hörrni, iallafall här på min blogg! Drog ner till Hanna för ett tag sedan och klev nyss innanför dörren. Vi cyklade runt i området hur barnsliga som helst. Dom som såg oss, ja, ni såg vårat rätta jag helt enkelt. Hysteriskt. Ser nu att det har börjat mörka sen i tisdags då det var ''dygnbyte'' som jag säger, haha! Sitter och glor på TV med fader och så ser min kväll/natt ut! Sov sött mina favisar.

UTE TILL HAVS STYR EN FISKEBÅT, LÄNGST EN FRI HORISONT


NEW

Fyra nya saker.

GOODIEBAG

Frisbee, vattenflaska, bad boll, godis, glasögon (med tillbehör) och reklampapper. Ja det finns ju bättre saker i den, men so what? Dom va trevliga + att det blir perfekt i sommar och Spanien. Glasögonen var också helt okej endå! Tack Telia.

TODAYS LOOK

Byxdress // H&M // Fransväska // Ärvd // Ring // Lindex // Armband // ACCENT // Glasögon // GinaT // Converse

JAG GRÅTER BARA I REGNET

Jag gråter bara i regnet - Newkid

KUSTHÄNG

Här har ni massa härliga bilder från dagen! Har varit på bra humör idag faktiskt, solen har tittat fram ganska så mycket men det har även varit en hel del regnskurar. Har knäppt massa fina bilder på min system, hängt med familjen och mormor, käkat god mat och glass och suttit vid kusten. Supermysigt! När vi åt glass på Halvars så kom det fram en TELIA kille med en goodie bag, visar innehållet sen. Trevligt! Nu ikväll tänkte jag gå ut på en PW med mammis och sen träffa Hanna, om jag inte packar!

GENOM SKOG, MARK, ELD OCH VATTEN

Hellu you! Klockan börjar ticka sig framåt och solen skiner i Norrköping idag, härligt! Har fixat lite saker på Ingelsta idag med mor. Jag bytte ut min ring som gick sönder (duvan, om ni kommer ihåg den?) och så köpte jag nya brillor, 3 st eftersom jag råkade knäcka sönder mina vita. Haha. Jag känner att det här inlägget handlar om saker jag tar sönder? Mormor sitter iallafall i bilen så vi ska ta oss i kragen och åka bort till ett jättemysigt ställe nära oss och käka massa god mat eftersom hon blir hela 76 år imorgon!

Tack till Selma Magnusson och Sofia Axinder som har fixat header och design till mig. Ett stort tack till dom! Läs deras bloggar, så grymt snygg modeblogg kör Selma på och Sofia tar fina bilder med hennes system! Love it.

TO DIE FOR

first1

I NEED YOU MORE THAN YOU NEEDS ME

Myst lite med familjen och vill dra ut och ta lite bilder på mig själv, så ska jag försöka fixa en ny design och header med nytt. Är ganska trött på min nu - ska försöka få lite hjälp. Annars tar jag ju helt enkelt en bild på mig som redan finns i datorn men det känns som jag bara har massa gammalt. Hoppas iallafall på att det ska komma in en design och header snarast, den ska ju bli snygg med!

DAGENS FRÅGA

när är det du drar till spanien, snygging? :* <3333
Svar: Hihi, det är så snart som nu på onsdag! Kommer vara borta i en vecka så jag har gjort inlägg i förväg till er så det inte blir allt för dött här! Puss söta du!

ALEX.BLOGG.SE

Måste bara tipsa er som älskar de nyaste och snyggaste smyckerna för ett riktigt bra pris så gå in på den HÄR bloggen och kika runt vad tjejen vid namn Alexandra har att erbjuda. Riktigt riktigt fina mumsiga saker. Vill beställa hem allt men det skulle svida i plånboken då. Haha. Det bra är att det är fri frakt och så kommer det i en påse så det inte går sönder. Ja, gå in själva och läs lite!

USA


+ + + + +


SYNLIGT

Hanna är så himla vacker, jag älskar hennes långa blonda hår. Hon hade en jätte fin klänning på sig igår också, dör några gånger om. Fin är hon, min Hanna!

DU VAR MIN TYNGDKRAFT

Lite bilder från midsommar!
Hej på er. Hur mår ni? Jag mår superbra, efter att ha tjänat 100 kronor och en sväng i skogen med pappsen.. Sitter här helt påklädd och nyduschad för vi skulle åka och hämta thai-mat, men vi ska äta ute imorgon istället så det luktar gott nere i köket! Kvällen kommer hur som helst tillbringas med familjen, så himla mysigt. :)

I HAVE TO TELL YOU SOMETHING

Hellu darlings! Min midsommar har varit jätte bra och det kommer forsätta så också! :D Va med familjen, Hanna och gäster, åt massa gott, spelade ett roligt TVSPEL, körde kubb och hade det trevligt. Sedan svängde vi vidare ner till Löfbergs släkt och där hade vi också superkul. Gud vad jag och Hanna skrek på super mario bil spelet (wii) Alla blev döva, helt ärligt. NEJ! JA KOM IGEN! FAN!! Haha. Ungefär så lät det. Lyckades få i mig lite mat och nu åter igen är jag här hemma för att äta lite, ta adjö. Sover nämligen nere hos Hanna, så för att inläggen ska bli bra visar jag bilderna som jag har knäppt (hundratals) imorgon förhoppningsvis! En kan ni få se nu iallafall!

MIDSOMMAR SMINKNING

Såhär ser jag ut idag, midsommar sminking! Använde mig av lite Isadora puder i ansiktet, blusher på kindbenen från H&M med min VOLUM' express turbo boost mascara. Med avslutning kletade jag lite vitt runt ögonen, ögonskuggan är från H&M. Lite blankt på läpparna så dom lyser lite. Enkelt - men fint.

TODAYS LOOK - MIDSOMMAR

Klänning // H&M // Skor // Mammas

GLAD MIDSOMMAR



Glad midsommar på er alla sötisar! Sitter hemma hos Hanna efter att ha vart i bilen och köpt lite smått och gott tills nu! Vad har jag med gjort? Jo jag gick upp vid 10 för att fixa mig och bli klar. Nöjd med resultatet, enkelt och fint! Vid 2 ska jag hem och äta och sen pendlar vi mellan familjerna Belin och Löfberg! Jag ska ha så kul som möjligt idag, hoppas ni också får det bra! Speciella planer? :D

COME ON BABY GIVE ME WHATCHA GOT

Godkväll! Har varit helt dött här i timmar nu - men idag regnade det inte. Så vi passade på att vara ute! Vi mötte upp Josefin hemma hos henne och tog hojen till Konsum där vi köpte choklad och jordgubbar, sedan svängde vi in på ÅbyKrog och beställde med oss hem. Kebab, mums! Sen rullade vi hemmåt och satt oss ute på Josefins otroligt mysiga altan och åt den goda maten + massa skratt såklart! Och avslutade med chokladdoppade jordgubbar, SOMMARKÄNSLA! Äntligen. Blev några dopp i poolen också. En jätte rolig sommarkväll har jag haft iallafall! Hoppas eran var lika bra. Nu börjar klockan tippa mot 12 så jag ska snart gå och lägga mig för att gå upp vid 9 imorgon, midsommar! Händer inget speciellt - kommer va på 2 ställen då och då med Hanna. Great.

I VÅRAN GALAX - SER JAG DIG SOM STJÄRNAN

I våran galax ser jag dig som stjärnan som lyser upp, jag ser dig som min supernova.

FLÄTAT

Fick en fråga vart jag sorterar små smycken och det gör jag i dessa små träkorgar. Det som är bra med dom är att man kan hänga örhängen på dom eftersom det är flätat. Så det är riktigt smart. Det trasslar ihop sig lite men äsch, det funkar ju! Jag har en del i en glasskål med. Så nu vet ni! Hoppas ni blev nöjda. PUSS

129

Galet snygga bandeaus har jag kommit fram till. Spets är så jädrans snyggt! Priset kanske inte var det lägsta men klart att plånboken räcker till! Dom kommer från BikBok och kostar 129 kr styck. Personligen tycker jag alla är snygga, skulle bara kunna se irl vilket jag skulle vilja ha. Färgen som matchar min kropp.

HOW I DO MY NAILS

♥ Börjar med att ta bort det gamla (om jag har något) med en tuss (make up pads) och tar bort det med acceton, finns att köpa i mat affärer och apoteket!
♥ Sedan tar jag det nagellacket jag vill ha på mig, t.ex det blåa ''NAIL POLIS''. Låter det torka i ca. 3 minuter och känner lite om det är torrt. Kom ihåg att måla åt samma håll jämt ut så det inte ser ''korvigt'' ut. Du kan hjälpa till med en topps som du kan göra mönster med eller ta bort nagellack runt om. Sedan avslutar du med ett blankt, så blir det mycket snyggare!
♥ Det är så jag fixar mina naglar. Men om jag vill ha mönster så tar jag ju självklart det efter att jag har målat på det vanliga och avslutar med blankt. KLART!

EVERYBODY JUST HAVE A GOOD TIME


Godmorgon! Nu är jag utvilad. Det var verkligen sjukt varmt hela natten, men jag sov bra för det! Vädret är inte bra här i Norrköping nu heller, blä. Mina naglar ser förjävliga ut så ska försöka fixa till dom lite snabbt och sedan hoppa in i en dusch, frulle står på schemat också! Det är fasiken midsommar imorgon och jag har ingenting att ha på mig, vill åka och shoppa men det händer inget speciellt imorgon endå satt jag klarar mig fint med det jag har!

SHE WILL BE LOVED

Ligger nerbäddad i sängen och vill bara äta! Har precis glott på film lite, men nu orkar jag verkligen inte mer. Ska ligga här lite till och sedan hoppa i säng, ska träffa mitt älskade gäng med Hanna imorgon! Äntligen. På bilden ser ni mitt lilla kontor för datorn, haha! Godnatt

DAGENS FRÅGA

Svar: Jag tycker absolut ni ska köpa en nikon d3100, bilderna blir både bra med och utan blixt, man får en guide i kameran, massa olika effekter, den är smidig och liten och den är absolut värd pengarna. Verkligen! Ni kan ju testa den och se själva. Den har ju också en ganska så stor zoom, så bilderna blir bra både nära och långt bort.
Dom här bilderna är inte alls redigerade. Dom är tagna med tagna med kameran!
En bild tagen idag! (Inte redigerad)

HOW TO DO - WALK IN CLOSET

♥ För att göra en såkallade ''walk in closet'' så ska ni först och främst ha en kanske vind eller något litet rum som ni i familjen inte använder och då är det bara att rensa ut allting (om ni har något där inne) och sedan börjar ni ta in era saker. Försök att få plats med lådor ni kan ha saker i också!
♥ Sen lastar du in dina saker!

GIVE ME EVERYTHING TONIGHT

Gosh vad jag älskar mina fjädrar, att ha ett sånt i ett öra är så otroligt snyggt. Verkligen. Den vänstra är från INDISKA (STHLM) och den högra är från Ur och Penn här i Norrköping. Me love.

BALSAMSPRAY

Tänkte tipsa er för tovigt och slitet hår efter duschen. Spraya i detta såkallade ''matrix essentials'' och kamma sedan ut håret så blir det sjukt lent och det gör inte alls ont heller! VOILA. Finns hos era frisörer.

OUTFIT BY ME

Shorts / BikBok
Tröja / Cubus
Halsband / Indiska (STHLM)
Plånbok / H&M
Nagellack / JC
Boots / DinSko

ALL THE PAIN ARE YESTERDAY

Godkväll! Sitter här och tar det lugnt, äntligen! Har iallafall vart nere hos Hanna idag men ingen sol, mest bara tagit det lugnt och lirat lite fotboll. Sen drog jag ut i skogen med Josefin och tog en runda + övningar! Så grymt jädra skönt! Är iallafall själv i mitt rum och tänkte ladda ner någon film och uppdatera er lite. Är grymt taggad för om en vecka smäller det, Spanien here I come!


HIGH HEELS AND HOT LEGS

Hej på er! :) Kom nyss innanför dörren men dax att rusa igen. Håller på att spy för att jag har proppat i mig så mycket onyttigt. Men ska springa imorgon! På tal om springa så ska jag träna med damerna över sommaren, fysa. Riktigt riktigt skönt med lite motivation! Imorgon är det fint väder, Ä N T L I G E N - så jag ska ner och sova hos Hanna för att sola och bada. xx

JAG ÄR FÖDD TILL ATT ÄLSKA - MEN DU ÄR FÖDD TILL ATT HATA MIG

''Smycken gör en outfit stor och vad vore jag, utan en snygg outfit?''

PIRATES OF THE CARRIBBEAN - ON STRANGER TIDES

Filmen var bra! Haha man kan aldrig sluta tröttna på Jack, han är så jädrans rolig! Men den slutade lite mitt i så jag antar att det kommer en till film! Tycker iallafall alla borde se den och ge eget resultat.
1 2 3 4 5

INSTÄNGD


TODAYS LOOK

Tisha // Cubus // Shorts // BikBok // Ring // Lindex // Armband // Random // Halsband // Glitter // Glasögon // GinaT // Converse

PARTY ROCK THE HOUSE TONIGHT

Hallo! Vaknar upp varje dag i hopp om att det är sol, men icke! Så idag tänkte jag.. men nu får det väl förfan hända något! Så jag och Hanna bestämde oss för att åka in och se på bio nu såhär kl 18.00. Det blir den nya pirates of the caribbean 4 - hoppas och vill att den ska lyckas! Hanna som är nörd i dom filmerna också. Så det är vad en sommarlovsnatt består av, riktigt nice! Ett plus på kanten är att jag fick en biocheck av Klara (världens finaste vän kan man kan ha vill jag lova!) och en ansiktsmask av familjen Löfberg. Love them!

DU ÄR ALLT JAG HAR OCH ALLT JAG TYCKER OM

Hanna Victoria Löfberg, vart ska jag börja? För snart ett år sedan så var du den mest egotrippade och idiotiska personen jag kände - men nu är du något helt annat. Du är den personen jag alltid vill vara med, som jag vill dela skratt och hemligheter med, vilket jag också gör. Du är min absolut allra bästa vän och jag skulle inte vilja byta ut dig mot någon eller något. Även om du och jag kan skrika och bråka som om världen skulle gå under så är du alltid nummer ett. Jag kan helt seriöst inte se mig ett liv utan dig, allting skulle stå still och det skulle vara svart och grått. Trist helt enkelt. Jag har aldrig känt mig så trygg och så hemma med någon person som jag gör när jag är med dig. Ingen är perfekt och du och jag har våra brister men det gör oss bara starkare efter varje fall. Under tiden som gått med dig har jag ändrats som person helt och det har du med, till något bättre. Du ska bara veta hur jävla dåligt jag mår när jag är utan dig eller när du och jag bråkar. Då är ingenting bra längre, ingenting. Rent bokstavligt. För du och jag är hur lika som helst, i sättet, i humorn, i kroppen och det är det som gör att vi kan bråka - för att vi vill och gör samma saker. Hela världen snurrar och blir helt galen när jag är med dig. Det kan räcka med att vi sitter hemma en regnig dag och skratta åt våra torra ''Klas Gören, kommer duuuuuuuu?''

Jag är så dålig på det här och det kommer inga ord ur mig, skulle kunna skriva en lång bok och lite till. Flera hundra sidor med våra galna bilder och våra roliga skämt.

Jag älskar dig. Du och jag förevigt. Vart du än är och vart du än befinner dig så finns jag alltid där för dig. Jag vakar över dig som gud över jorden, förklarar mina känslor genom dom här orden. Dagarna kommer och dagarna går, jag älskar bara dig och jag hoppas du förstår. Det finns en dröm och du och jag lever i den, när du ser på mig så stannar tiden. Tusen diamanter finner jag i dina ögon, alla mysiga stunder i livet det är du som gör dom.











EVERYONE LOOK AT ME, I AM THE ONE YOU WANNA BE

Har lyssnat på Dessies nya låt hela kvällen, visst är den grymt bra gjord? :D Och kvinnan är ju sjukt snygg! Go Dessie. Ingen skitlåt för första gången - i bloggvärlden då. Eller vad tycker ni kära läsare?

NU: Mot Hanna, cya

AND I TOOK HIS HEART


Leenas linne som nu är för litet för henne. Jag gillar det ganska mycket. Men frågan är den. Är det fint? Vad tycker ni? Ska det användas eller inte? Och vad ska det användas till? Kanske finnare om man har ett par jeans med låg midja? Jaja, det finns ju alltid där så jag kan plocka åt mig det om jag nu skulle vilja! :)

FRANSAR

Bikbok // 199 :-

TODAYS LOOK

Linne // NewYorker (nytt) // Shorts // H&M // Skärp och BH // Ginatricot

FREAKING FUCKING LOVE IT

Bea var hemma hos mig igår. Fick en sen liten klapp av henne. ÅH, tack! Sista bilden är på ett linne jag fick av mammas kompis som då var för litet. Ett ursväng. Riktigt snyggt kap, från GinaTricot!

HEY BOY, WHY DO YOU JUST SIT THERE AND STARE?

Hej på er! :D Klev nyss innanför dörren då jag har vart och badat i Ågelsjön med Hanna, hann inte precis med att bada så mycket för att åskan och blixtarna började slå ner. Oturen földje med oss idag! Innan det sprang jag runt på stan och hittade mig ett drömlinne verkligen - helt amazing, efter att vart hos tandläkaren. Nu ropar familjen ner mig på mat och sen blir det övernattning hos världens bästa Hanna, I love you most honey!


HERE COMES THE LOVE


GRÖNALUND OUTFIT

Skjorta och bh // Ginatricot // Jeans // Cubus // Väska // Ärvd // Ringar // Indiska (STHLM) och julklapp // Converse

HELT INSANE

En rejäl bildbomb från igår! Gud så kul vi hade det - dock så höll vi på att D.Ö och då menar jag det i spökhuset. Allt och alla var efter oss, nej fy! Vi drog iallafall hem tidigare än väntat för att köerna började dra sig uppåt mot timmar, på riktigt. Tjockt med folk! Vi åkte då vidare och lunchade. Tacobar muma!
Vad har hänt idag? Nej ingenting speciellt faktiskt. Har i stort sätt sovit hela dagen med Hanna. Det luktar gott i köket så vi ska snart käka lite god mat och så kommer Bea ikväll. Känns riktigt bra faktiskt! :) Längesen jag var med den härliga bruden.

COME ON BABY TURN THE LIGHTS OFF

Var överlycklig igår, kan inte fatta att det är sommarlov! Drar till Hanna nu. Puss
En grym gammal sommarlåt

RUN THE WORLD


READ PAPER FOR PAPER

slutade skolan, fick en bok av våra lärare. ''en enda kväll'', någon har läst den? var den bra? jag är inte så mycket för att läsa. jag var mer.

ORANGE

Det var någon söt läsare som ville att jag skulle visa mitt nya nagellack från JC lite bättre. Det är helt underbart snyggt! Billigt också för den delen - runt 40 kronor bara!

BABE WE CAN DO IT ALL NIGHT

Har precis packat ihop lite saker för att gå ner till Hanna och sova där, för imorgon åker vi till Gröna Lund! Det kom som en chock, inte alls planerat att jag skulle med. Men nu blir det så, jag, Hanna, Bianca och Clara. Imorgon är Sthlm osäkert. Det ska bli grymt kul iallafall! Vädret är inte det bästa där just nu och i veckan så det blir skönt att det inte är hettande verkligen. Har med mig två outfits om vädret skiftar! :D

YESTERDAY IN PICTURES

Visst är det härliga och sköna bilder? Sommaren har redan börjat för våran del!



FLY AWAY

''fly away, little bird''

I LOVE YOU MORE THAN EVER, I NEED YOU MOR THAN MOST


SKOLAVSLUTNING 2011

En bildbom från skolavslutningen idag. Vilka vackra vänner jag har! En riktigt nära vän Sara är med på en bild också. Gud vad jag saknar den underbara tjejen! Blev iallafall lyckat, många kramar och många applåder. Kramade om stolarna, bänkarna och verkligen kollade mig omkring. När jag gick där ifrån slank det ut såhär ur min mun: Fan, kunde vi inte gått ett år till och gjort allt man inte får så vi skulle hata skolan när vi drog efter all skit vi skulle fått..? Efter skolan blev det massor med bilder och bad! Nu väntas en tjejkväll med Hanna, Josefin och Evelina. Sommarmusiken dunkar i radion och jag och fina Evelina sitter i solen här ute på altanen.

TODAYS LOOK

klänning // h&m // skor // eurosko
så piffade jag upp mig med en blomma, hade en knut och hängande lockigt med vit ögonskuga runt ögonen.

SOMMARLOV ♥

Godmorgon! Klockan ringde vid 6 imorse, degade sjukt segt upp och satte igång med att fixa mig. Ska säga er att jag inte hade en aniiing om hur jag skulle se ut, men nu är det klart och jag är helt okej nöjd. Eller helt ärligt ganska nöjd! Efter skolan hänger Hanna med mig hem och käkar tårta. Mums! NU ÄR DET SOMMARLOV, GAAAAAAAALET



GIVE ME A HUG

Hoppade precis in i duschen och gjorde iordning mig för en riktigt bra avslutning imorgon! Rakade ben - känner mig som en ny människa. Kommer dock vara VÄRLDENS dåligaste uppdatering i sommar, så hör jag inte av mig är jag tillbaka när sommlovet är slut. Klart det blir några inlägg men kan inte lova er många och inte varje dag! Gråter nästan över att jag slutar på Jursla. Men när man väl går på Hulta, så är det okej! Kommer bli kul faktiskt! Ska snart gå och lägga mig för att gå upp vid 6. Efter skolavslutningen hänger Hanna med mig hem och senare kommer Evelina och Josefin, om det blir bra väder badar vi, annars njuter vi fullt ut av sommarlovet.
- sportscamp
- spanien
- stan
- fester
- myskvällar
- sol och bad
- utflyckter
- häng
- va med kompisar
Så kommer nog mitt sommarlov se ut! ;)



Löshåret är torkat!

SPRING NANA

Riktigt bra sommarlåtar! Den sista är helt otrolig! SOMMARLOV
Medina - Supernova

Zac Herry - Spring nana

KNOCK YOU DOWN +

För jävla snyggt + som fanns inne bland halsbanden på modekungen. Man hittar alltid snygga saker där, håller ni inte med mig? Dock svider det i plånboken, det är ju inte billigt precis - men det kanske det inte ska va heller.

LAST DAY

Drog till ingelsta med mamma en ganska lång stund efter fixandet hemma hos Evelina. Fick med mig blommor som ska hänga i mitt hår imorgon, ett snyggt orange nagellack och lösnaglar.

HEMMAGJORD ANSIKTSMASK

Uppfräschande mask:
-
1 äggula
- 2 tsk vetekli
- 2 tsk honung
- 1 tsk färskpressad citron.

*Blanda ihop allt ordentligt, applicera på ansiktet, låt verka 20 minuter, skölj, DONE!
Rengörande, stramande och antirynk mask:
- 2 msk vetemjöl
- 2 msk honung
- 2 msk mjölk

*Vispa till en jämn smet, applicera på ansiktet, låt verka 20 minuter, skölj, DONE!

MY HAIR

Ni ville se hur mitt hår ser ut nu när jag klippte det. La i lite slingor och toppade det bara! Inte speciellt alls. Har inte fixat det sen dess så det är finare när det är fixat (såklart)! Här över har ni halv taskiga bilder.

DON'T STOP KEEP IT UP

ÅH, nu är det sista dagen på jurslaskolan. Kommer sakna det mesta - inga läxor och man får vara hur töntig som helst.. Men jag har ju en skolavslutning kvar imorgon! Och det ska ju bli kul att börja på Hulta, såklart! :D

Idag är det en ny dag, ska nämligen ner till skolan och så ska vi 6: or bli utsparckade, för er som inte vet vad det är så får man göra massa roliga saker som att stoppa ner huvudet i ägg, mjöl, få vatten över sig, leta efter ett äpple i en hink vatten, snurra tills man blir så yr att man inte kan gå.. haha! ;) Sedan bär det av upp mot skogen och där ska vi bara vara. Dagen avslutas med lite ''skolavslutningsfix'' hemma hos Eve. Hjälp, vad mycket det blev! Vi hörs


SO SICK

såhär såg jag och min fjorre brud jossan ut på matchen. håret hade dock åkt ner en massa massa massa och sminket syns inte lika mycket! haha, fy va kul det va! ganska ovärt inlägg men ni ville ju se babes, så här har ni! HA HA HA

TISDAG DEN 14 JUNI 2011

Min dag har sett ut såhär i stort sett! Hade fotbollsmatch mor lärarna, blev en förlust som alla åren men dom var riktigt vassa. För min del var det supervarmt att springa runt med hela ansiktet nerklottrat av smink och varma mjukis saker, men kul var det! Blev faktiskt ''matchens lirare'' och så sa dom ''gå in med kropp, som Vilma'' - kändes faktiskt ganska så kul! Senare mot dagen avslutades med Evelina!

FASHION BRIDE

+ EVELINA PALMGREN


TODAYS LOOK

linne och bh // ginatricot // shorts // h&m
blev en enkel outfit idag pga olika anledningar! förklarar sedan.

MY PINK NAIL POLISH

Här är alla rosa fina nagellack jag äger. Införskaffat och fått många på sistone! Den första, andra och femte finns i alla sminkbutiker som tex KICKS. ''Nail polish'' är från H&M och den näst sista är köpt i Kroatien. Men visst är dom underbara?

TVÄTTA LÖSHÅRET - GUIDE

♥ Här är en tova löshår som jag nu ska visa hur jag tvättade idag!
♥ Jag tvättar det med shampoo, riktigt noga och sedan sköljer ut. Samma med balsam!
♥ Tvättar med detta underbara shampoo och balsam.
♥ Avslutade med att blåsa igenom ''grunden'' och låta resten torka längst badkarskanten!

När det är heltort borstar jag igenom det och börjar fixa och trixa med det som jag ska. Som ett vanligt hår, nästan!



DAGENS DETALJER 4725353


DOWN TO EARTH


I SEE YOU AND ME

i love you and i know you still love me

TODAYS LOOK

väst och solglasögon // ginatricot // shorts // h&m

ME AND NOBODY ELSE


BELT

Funderade ett tag på att jag verkligen behöver ett tjockare bälte. Hade tänkt att åka och köpa mig något snyggt, men vips, så hittade jag detta från barntiderna och den kommer fortfarande runt mig! Bältet är ju ganska så snyggt också! Suveränt. Gammalt men nytt för mig!

FJORTIS TIDER

Hej på er! Ska ta dagen från början. Skulle gå ut och ta bilder och så ställer jag min fina kamera på ett smalt smalt räcke och bum så flyger den i marken och går sönder vid linsen så jag har verkligen vart arg och ledsen hela dagen! Men nu är det problemet löst. Så jag är på fötter igen..

Åkte och klippte mig med mamma vid halv 7 tiden, slingade och toppade som vanligt. Känns som jag aldrig gör förändringar nu för tiden! Nu till rubriken ''fjortis tider'' skrev jag för att det är den klassiska fotbollsmatchen mellan eleverna i åk 6 och lärarna imorgon. Vi är utklädda och dom har sina fula matchdressar på sig. Känns inte bra alls måste jag tala om för er! Våran gympa lärare spelade i IFK och alla unga killar spelar fotboll nu. Det luktar torsk för oss, haha!

I DON'T WANNA WAKE UP LONELY

var någon sötis som ville att jag skulle visa vad jag springer i! ett par shorts och en tisha + ett par bra gympadojor och en toffs! ;) svårare än så är det inte. passande att jag tog bilder innan springningen igår med!
imorgon är det skola som vanligt, en vanlig måndag alltså!

GLASÄGON

jag har börjat bli så jävla svag för glasögon. 2 stycken på denna bild används och det är dom svarta längst ner och dom vita! mer färger och former ska införskaffas. me love!

ON THE FIRST PAGE OF OUR STORY, THE FUTURE SEEMS SO BRIGHT

please,not Slytherin. please,not Slytherin.
please,not Slytherin. please,not Slytherin.

DOWN DOWN DOWN



''damn, i miss you boy''

TAKE ME BACK

Hej på er! Käkade nyss jordgubbar med mammsen och bror min. Mums så gott det är! Det kan ta platsen för godis tycker jag. Annars har jag käkat kebab hos Hanna, det är la grejer det. Klockan tickar på märkte jag just precis och jag har saker att ta itu med. Mer bloggning på G!

CROSS


oherre vilken fin topp! helt sick. gud va jag dreglar efter en sådan. visst var den helt underbart snygg?
MODEKUNGEN


YOU WANT MY LOVE, YOU WANT MY HEART



Hej på er! Nu sitter jag vid en dator så nu kan jag äntligen slänga in ett inlägg till er! Igår blixtrade och regnade det verkligen supermycket. Vi skulle ut och träffa några lirare men det blev tyvärr inte så för vi vågade oss inte ut. Hade jag haft systemkameran med mig hade jag knäppt massa bilder! Hela Norrköping låg under alla blixtrar och dunder.

Och idag är det söndag ''ta hand om sig själv dagen''! ;) Men den dagen fick vara igår för oss istället. Vi nopprade och färgade ögonbrynen och tog vi choklad face mask. Ska iväg och kolla när Hannas syster Tilda kör fotboll i Smedby! Lugn och skön söndag.



Dagens låt!

FACEMASK

img_5223 (MMS)

FACEMASK


PERFEKT MYSVÄDER

Har egentligen inte så mycket att säga till er. Sitter hemma hos Hanna nyduschad och insmord. Har vart ute och sprungit i detta regniga men endå mysiga väder. Nu återstår en myskväll på schemat. Perfekt väder när det åskar och regnar! Det är helt okej att äta nu när man har rört på fläsket också. Min iphone måste vara helt kladdigt efter jag klottat med mina insmorda händer. Jo juste var på stan idag och bara kollade runt, hittade massa kläder men inga pengar! Buhu. Sista meningen med detta så kom Hannas kusiner med deras vänner som fått en fiskekrok i huvudet. Aj fan..

TV KVÄLL

Godkväll! Sitter i TV soffan med Hanna, Klara och sötaste Molle hunden! :) Kollar på talang, riktigt jävla duktiga men också usla personer är med, helt okej kväll. Drog iväg till Konsum med bruttorna och köpte mig en fet godis påse + en japp! Håller på att spy. Ska ikväll nog iväg och checka syskonens systers disco, naw. Blir trevligt att se vad pinglorna håller på med! ;) Världens tråkigaste cut inlägg, nice hähä. Tänkte bara vara snäll och ge er update, seya!

DISCO TIME

Hej på er! Har gett er lite snabb update, så nu tänkte jag bara berätta att jag sover nere hos Hanna. Chilla står på schemat för ikväll, hoppas på att vi går och köper godis eller något.. Jag är sugen, ja. Vi hörs när vi hörs! FRIDAY

DET VAR IDAG DÅ JAG BÖRJADE LEVA


TODAYS LOOK

topp och solglasögon // ginatricot // shorts // h&m // väska // mammas gamla // converse

ZARA TOPP


grymt snygg tröja som påminner mig om linnet som fanns inne på H&M. till en brun kropp och ett par shorts, perfekt! den finns inne på ginatricot för 199 kr!

INSPIRATION POINT



PHOTOS

Morning! Tänkte bara berätta för er att jag gillar vädret ganska starkt just nu. Men det kanske ändrar sig under dagen. Har plattat håret idag och jag känner mig som en annan person, fulare.. Haha. Ska till Hanna direkt efter skolan så det kanske inte blir någon uppdatering i helgen, kika in så får vi se! Puss på er.

STAY HOME WITH ME

har precis duschat av mig, känns sådär att sova med blött hår. kommer antagligen vakna till innan jag ens har somnat, för bästa pappa kommer hem snart. imorgon är det fredag och helg, ska till hanna direkt efter skolan så vad kommer det bli för uppdatering av det? ni vet ju hur jag har blivit.. yes, det var allt jag hade att säga för kvällen. sov så gott mina vänner! ♥ puss

TODAY I DON'T FEEL LIKE TO DO ANYTHING, I JUST WANNA LAY IN MY BED

''today i don't feel like to do anything, i just wanna lay in my bed''

THE LAZY SONG


älskar verkligen gunget i låten, så skönt att lyssna på! verkligen. samma med ''man down'' - med rihanna. ett plus på kanten är ju att bruno mars är ganska så pretty och man blir lite glad av hans musikvideo.

OH MAMA, MAMA, MAMA

verkligen älskar mina nitar jag köpte på panduro inne i hageby centrum för någon vecka sedan och jag måste bara berätta för er som inte har köpt att det inte bara finns fyrkantiga nitar utan pluppar, solar och annat skoj! :D längst min ficka har jag satt snygga detaljer! love it



TODAYS LOOK

shorts och halsband // h&m // linne, solglasögon och topp // ginatricot // ring // indiska (sthlm) // väska // mammas gamla // converse

I LOVE IT

varför inte införskaffa mera färger? ;) denna färg är sjukt jädrans läcker och sjukt billig med. tror de flesta vet, men för er som inte vet så är den från ginatricot och kostar 59 :- köpte en medium för att jag ska ha den utan linne eller något över i sommar. gaaaalet!

DONT DREAM IT, DO IT

det stod att det skulle bli sol och 25 + grader idag.. om jag hatar väderprognoser! ska göra mig lite varm choklad. det gör mig säkert på bättre humör! :D


detaljer på dagens!

HOLD IT AGAINST ME

Hej på er! Kom just hem från Hanna därav dålig bloggning. Har strosat runt på stan hela dagen, hade ju en hundring så klarade mig inte så långt men ett köp + donken kom hem i påsen och magen. Dock var jag ganksa lätt irriterad för det SPÖREGNADE och jag cyklade från ett stille till ett annat. Så skulle jag inte till stan sen, inte sådär jättekul! Men det blev bättre. Började med att häng around på Prolympia och sen spånkan till alla shopping butiker. Nu väntar iallafall mer bloggning på köp och annat! Håll ut.

TILT

Bild från FRITT FALL TILT! Bättre sent än aldrig eller hur? ;)



Ska hoppa i sängs nu, snacka klart med bruttan min. Känns skönt att svänga in till stan imorgon, får se om jag får med mig någonting hem sedan. Förlåt för dålig update med, men har gjort inlägg tills Spanien. Det börjar närma sig! Godnatt

RAKHYVLAR

Måste bara tipsa er om dessa rakhyvlar som finns i stort sätt överallt? ;) Dom är lena och skär inte alls så hårt, små och smidiga så man kommer till bra ställen och så finns det många av dom! Passade på att svara när jag har fått frågor ansikte mot ansikte.

TISHA

Linne - LyricsLinne - LyricsLinne - Lyrics
Mmhmmhm! Vilken grim tisha jag såg när jag hojtade in hos Modekungen, king of fashion or what? Älskar alla deras kläder. Hade den affären legat i Norrköping, då hade jag banne mig bott där. Dock är det ju ganska så dyrt! 379 :-

V


TODAYS LOOK

snickarbyxor // monki // bh och linne // ginatricot // ring // lindex // converse

SANDPAPPER


Snattade med mig ett sand papper igår från slöjden. Funderar på vad jag ska börja att fila lite på? Shorts kanske? Jeans? Jeansjacka? Förslag? Om ni inte visste det kan man ju med hjälp av sådant slita shortsten! Ganska så nice!

LEVA ÄR MOTTOT

Godkväll! Har spenderat dagen i poolen, cykeltur till Åby och en massa härlig skratt! :D Har tex hunnit med att spotta ut LOKA i konsum, kört runt och kollat vart Åby f97s fotbollsmatch var och ramlat med huvudet i poolen och ja lite sånt. Snackar för tillfället med Hanna i webben, vi bestämmer nämligen för imorgon. Ska in till stan efter skolan och kolla runt lite. Inget speciellt annars händer, inga läxor - snart sommarlov. ♥




TODAYS LOOK

stickad och linne // ginatricot // shorts // ginatricot // ringar // jc och h&m // converse

RING


DAGENS DETALJER 9292993


SVERIGE - FINLAND

Sitter och kollar Sverige - Finland (fotboll) som går på TVN. Sverige leder starkt med 4-0. Sjukt bra! Som ni kanske visste så älskar jag ju att kolla fotboll på TVN. Har även hunnit ta lite bilder ute i solen. Somnat lite på det med! Sen var det slut på det roliga, tog en rejäl PW med Josefin i 1,5 timme och badade i värmen! Fast nu ska jag vara ärlig, det är kul att gå också! Nu ska jag kolla vidare och bara njuta av kvällen. Fasen va underbart utan läxor och ingen stress! Hörs mer, håll ögonen öppna.

HELA VÄRLDEN ÄR MIN SCEN

skulle egentligen inte shoppa någonting idag, bara fördriva tiden! ;) men jag behöve verkligen nya linnen så jag tog med mig hem 3 snyggingar som var på rea för 49 :- och ett par vita solisar för 59 :- också på ginatricot!
jag är helnöjd! :D

MONKI I LOVE YOU



RED STICK

LipstickLipstick

Vill du ha ett snyggt rött läppstift så måste jag tipsa om detta! Finns inne på Kicks för 185 :-
Det ger en fin fyllning och kanter, syns mycket och försvinner inte så lätt. Dy syns på gatorna.

THREEHUNDREDSIXTYFIVEWAYS




Beas nya blogg! Kolla den, riktigt bra uppdatering med hennes nya shopping, kläder, musiken och hunden hon går ut med på dagarna! Självklart mycket mycket mer! ;) Kolla den HÄR.

FESTIVALBRIDE


JAG VILL KYSSA DIG 100 GÅNGER OM

Godkväll! Tog ett varv runt HYMO i strålande solen med hundarna och sedan så fysade vi lite hemma hos Hanna! Efter allt fotbollspelande dessa 5 lediga dagar var jag helt mör i benen, men det gick! Ska borsta av tänderna och sedan läsa igenom till provet lite, om jag orkar och har tid ska jag kolla min GUIDE i Nikonkameran. Hur nice?
Imorgon händer inte så mycket alls faktiskt. Ska till Maxi en runda, med mammsen! :D Får se om jag hittar någon chickt. Godnatt.


LIVE TODAY AS IF YOU WILL DIE TOMORROW


DAGENS FRÅGA

När ska du åka till Spanien? :*
Svar: Jag åker till Spanien den 29 juni, alltså jätte jätte snart! Är där i en vecka så jag ska försöka hinna med lite tidinställa till er, 2 om dagen ungefär. Ska verkligen bli superhärligt!

WE CAN TAKE A PICTURE PICTURE

3 super snygga smycken av örhängen, ringar och halsband!

Fjäder // Ur och Penn
Kors // Glitter
Pärla // BikBok


Stor // Indiska (STHLM)
Blå pärla // Lindex
Döskalle // Glitter

Kors // JC
Läder // H&M
Silver // Indiska (STHLM)

HOLD MY HAND BABY I PROMISE I DO ALL I CAN

Längtar tills jag får fylla på garderoben med sommar!

MANN FT. 50 CENT - BUZZIN REMIX

SOMETHING OLD, BUT NEW FOR ME

mammas gamla väska, men hur snygg är den inte? den liknar en väska som fanns inne på h&m. kommer användas flitigt! wiho. love it ♥



6 JUNI

Hellu darlings! Nu är jag tillbaka. Men blogga när jag vill, det gör jag. Har iallafall haft 5 underbara dagar kan jag säga, massa med sol och mycket godis på det. Men nu är det slut på det roliga. Nej nu skojade jag, men det är faktiskt sommarlov snart och då lär uppdateringen bli ännu kassare än jag vet inte vad. Men som sagt! Ska snart ut och springa med Hannisen, har redan gjort mig redo. Så det är väl vad kvällen ska bestå av! Dagen i hela sig har bestått i solen, mycket fotboll och skratt!

// På bilderna, en laddad tjej, and go!

JUST A KISS BEFORE THE MOONLIGHTS


SPECIELLT

Klicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bilden
Sandaler, Rim snakeprint Sandaler, Rim snakeprint Sandaler, Rim snakeprint
coola och speciella skor jag hittade. liknade mina örhängen (alltså det som sitter på! :D) - eller hur? dom jag köpte i stockholm för någon vecka sedan. finns hos have2have!

FÅNGAD AV EN STORMVIND

köpt in lite krokar till rummet där jag kan hänga upp mina saker som väskor och hårband tex. riktigt bra!

3 BAGS -

dessa 3 underbara väskor kommer användas mycket i sommar! glasögonen passar ju till och det kommer klä massa outfits!

SIMPLE

halloj i stugan! allt bra? här är det bra iallafall! vädret är lite halvtaskigt just idag, men annars. lovely! har hängt vid lillsjön hela dagen. hanna brevid mig såklart. käkade nyss och har packat ihop lite grejer för jag ska övernatta där, låter det ovanligt? nej hihi. men kommer hem imorgon ganska så tidigt, båda ska plugga. bläää



// på bilden hanna och jag när vi badar vattenspridare! UNDERBART.

UTE OCH BADAR I POOLEN, PIZZA TIME SNART! ...

img_8014 (MMS)

UTE OCH BADAR I POOLEN, PIZZA TIME SNART! :) LIVET ÄR UNDERBART.


TISSLE TASSEL

''cause it's louder, so much louder than words''


HERE'S ALWAYS SOMETHING CAUTIFUL OUTSIDE

beleive &lt;3 thats all you can do
beleive &lt;3 thats all you can do PiTCHi ~ my blog, your hobby. -
beleive &lt;3 thats all you can do beleive &lt;3 thats all you can do

SOMMARFINT FRÅN H&M


WELCOME TO ST.


ALVAGLAD.DEVOTE.SE

kollade in alvas blogg några gånger ibland förut men nu har jag faktskt fastnat för den ganska så hårt, hennes klädstil är grym och hon har alltid nya roliga inlägg man kan läsa! :D om ni inte har kollat den så kolla in den, kan vara allt från musik - shopping. tips - vardag. kläder - videoblogg. tips!

ABOUT YOU NOW

hej och verkligen förlååååååt för den kassa update. men vädret är på 30 grader och dom 2 senaste dagarna har jag vart ute med hanna och hennes familj och spelat boll, solat, badat och ätit massa gott! så bloggen går faktiskt i andra hand. dock borde jag sitta i läxboken men det tar jag igen på måndag eller något sånt! ska iallafall sticka iväg till josefin och vara där idag. chilli' vid hennes pool hoppas jag på! så ska bara packa i lite biknis och sådant. tror denna lördag avslutas med pizza och mys för hennes päron är inte hemma idag. så då kan man ju ha en trevlig kväll, eller hur? skulle bara höra av mig, kram



TAG


drog på en fika på färgagården och sen tog vi en tur runt strömmen, över har ni lite vackra bilder! ska ner och sova hos hannisen nu.
dagens låt - tag // lazee

I WILL ALWAYS LOVE YOU BEST FRIEND ♥


BAG

världens finaste väska har mamma tagit hem till mig, vet dock inte vart den är ifrån. från en gammal jobbarkompis. ett stort hjärta!

TODAYS LOOK

skjorta // lindex // byxor // bikbok // örhänge // ur och penn // converse

THAT SHOULD BE ME

godmorgon! eller godmorgon och godmorgon, hej på er! morgonen har varit så krånglig så dagen idag ska inte alls vara lika krånglig tycker både jag och hanna. har precis krullat igenom håret och ska sätta på mig något snyggt för att sedan dra in till något fik med hanna, mammsen och far. riktigt mysigt! det är planerna för denna torsdag just nu! :D tror jag sover hos hanna ikväll. puss

1 JUNI

ser ju för halvtaskig ut. vi har iallafall köpt godis och snattat med en pepsi från hannas mamma och det roliga, haha. är att du malin läser detta! ;) förlåt, men hanna sa att det var okej! du får en ny annars, lovar dig!
ska iallafall ut och fotta med min nya systemkamera. grymt nice. dock ser jag ut som en guttaperka, men äh, det kör vi på! har även sett att mamma har inhandlat svarta converse och så fick jag världens världens finaste väska idag! tack mamma, du är grym!
hanna löfberg, jag älskar dig ♥

CLAP AGAIN

bytt om till mina mjukisbyxor och min mjukiströja i färgen rosa, hihi. i love it! ska åka upp till konsum med hanna och köpa oss en fet godispåse. hallå? man behöver lite hull hehe, träna och äta. precis så ska det vara gott folk! ser fram imot det. egentligen borde jag ligga i so boken nu, men nae. tänker inte, vill inte, gör inte. vi höres!

JESUS

Sandaler - Jesus Sandaler - Jesus Sandaler - Jesus
modekungens grymma sandaler! kolla bara va fina om dom väl skulle sitta på din fot. kärleken går på 499 :-,
inte alls farligt för att vara en sko!

TODAYS LOOK

linne // h&m // shorts // bikbok // skärp och stickad TO// ginatricot

FLOWERS


DAGENS DETALJER 488484


RABIOSA

vad säger ni ska jag börja med större bilder? JA/NEJ?



hej på er! vädret har skiftat mellan dagen men nu ser du ut att vara fint men endå blåsigt! :D har snackat lite med min bästavän hanna som ska sova hos mig idag eftersom det är ledigt 5 dagar nu framöver, sen är det annat skoj som händer i skolan! träffade nya klasserna idag i skolan och vi skulle ta bilder på hur vi ser ut nu eller ja då i 7:an och sen ska vi ta i 9:an igen! ganska så kul. jaja, nu har jag målat mina naglar lite slarvigt och slörpat i mig en smoothie! life feels good.

RSS 2.0