OM SANNINGEN SKA FRAM

godkväll! ska snart måla naglarna och börja plugga. sedan bär det av mot sängen! ville bara höra av mig och visa att jag lever. morgondagen ska spenderas med hanna, sen är det ju långhelg! :D fett med bra. kommer dock bli ganska dålig uppdatering antagligen! night / vilma

TODAYS LOOK

shorts // h&m // linne // bikbok

MONKILOVE


USALLY I'LL BE GONE BEFORE THE MORNING LIGHTS.

♥ hey, usually i'll be gone before the morning lights. 
oh, but you best keep telling me it's not the case tonight. 
you gon' make me stay, gon' make me stay.

SHARE MY DREAMS EAT MY MIND AND STEAL MY TOUGHTS

hej på er! :d min dag har varit riktigt riktigt bra och för första gången på ganska länge är vädret helt undebart! 26+ grader i skuggan mitt på kvällen! dock så är det ju skolavslutningen för en del här om i sverige imorgon så kanske är det därför?

var iallafall vid lillsjön och tog massa bilder med min nya kamera och så badade vi lite, det var svinkallt, bokstavligt talat haha. men när man pressade i solen någon timme innan så ville man bara hoppa i is. helt sjukt vad sveriges klimat föändras, still may och för några veckor sen snöade det och nu 26 grader och sol! creepy. har plugg och dusch som väntar på mig! mer update på ingång.

I LOVE YOU WITH All MY BOOBS. I WOULD SAY HEART, BUT MY BOOBS ARE BIGGER.

art, beauty, bed, christmas lights, contrast, darkness - inspiring picture on Favim.com Fashion Fairytale
Fashion Fairytale Do what you love, fuck the rest
Fashion Fairytale L U X E V U I T T O N
I hope you like the stars I stole for you. I hope you like the stars I stole for you.

DAG 14 - EN BILD PÅ MIG FÖR ETT ÅR SEN.

snart 2 år sen!


ICECREAM IN THE SUN

Hej och förlåt för att jag har varit ganska så off på bloggen men jag har faktiskt vart och shoppat som ni vet, dock en systemkamera om man kan säga så! ;) Sen hittade jag faktiskt inget jag tyckte om, så lika bra att jag sparade på pengarna? Hihi!
Satt iallafall i solen i någon timme med Eve, glass och läsk! Hur underbart var inte det? Passade på att knäppa lite bilder med min gamla kamera. Och här har ni ju dom! Direkt när jag var hemma tog jag, mamma och pappa en springtur + lite övningar! :D Beach body 2011/2013! Ska iallafall sätta mig med plugget ett tag, snart prov!

DAG 13 - MITT DRÖMBRÖLLOP.

på stranden skulle vara sjukt jädrans fint.. så där kanske? :D

eller så skulle jag vilja ha äkta carlsson bröllop, i en kyrka med en gråtande mamma i publiken och en präst med en vit stor blaffig klänning! det gamla vanliga!

PARTY IN MY HEAD

September - Party In My Head



NEW FROM EVELINA

söta evelina hade inte gett sin födelsedags-pressent till mig så jag fick istället öppna den idag i skolan! riktigt fin tjej dedär.

drömtoppen! tänk er att bara ha denna med ett par shorts eller jeans och om man känner sig naken en stor tröja/kavaj över! oooh, me love!! tack så jädrans mycket tjenen. funderar på att införskaffa mer färger? från ginatricot för 59 :- styck!

DAGENS FRÅGA

hihi, vad ska du köpa för märke? :*<33333

svar: har fått ganska mycket frågor nu på sista om systemkameran. jag stod och valde mellan en nikon och en canon. men skillnaden på dem var att om man råkade skaka till med canon blev bilden suddig och inte på nikon + att man fick med en guide i kameran då. hur bra? så därför valde jag en nikon d3100 som är riktigt riktigt smidig och superbra! det sved i plånboken när jag fick lämna ifrån mig 5200 kr för bara kameran men det var det värt! jag hittade den på media market också. så nu vet ni lite om det!

TODAYS LOOK

linne och väska // h&m // tröja // ginatricot // shorts // bikbok // ring // stockholm indiska // converse

I HAVE A LIFE, BUT MY LIFE SUCKS WITHOUT YOU HONEY

morning! vädret sitter och skiftar och jag vet inte vad jag ska tro på.. jag fryser aset av mig så jag satt på mig en tröja men när jag tittar ut strålar solen. mot förmiddagen ska den antagligen lysa starkt och jag ska sitta instängd i ett klassrum. bubu. sen om det vill hålla i sig går jag hem och försöker pressa i någon timme innan pappa kommer så åker vi och fixar kameran jag tjatar om! hehe, men jag vill ha den. nu!
picture // jag evelina och josefin i stockholm

DANCE WITH ME

godkväll! internet krånglar och har sig så jag passade på att mobilblogga! ubersmart. sitter nerbäddad i soffan med the famila och om några få minuter börjar MM (mästarnas mästare), ska glo lite på det innan jag lägger mig i sköna sängen! :) vädret i veckan blir toppen! 20-25 + på tisdag! hur bra? har gått runt och små ätit lite i stort sätt hela dagen om inte kvällen, hehe. snackar med pappa om morgondagen, vi ska nämligen åka och köpa systemkamera till mig. jag har väntat alltså! självklart skola innan även fast det känns som man tagit sommarlov redan nu. känns halvtäskigt att det är orientering på gympan, fy, usch och blä! nu börjar det, så vi höres av imorgon! godnatt

DAG 12 - EN BILD PÅ ETT STÄLLE JAG VART PÅ.

bästa spanien som jag faktiskt åker till om exakt en månad! wiho, glad tjej här!

I'M FINE

titta! mitt lila linne från bikbok har en tvilling, fast en från jc istället! hur snyggt är det inte med mönsterna på ryggen där bak? på köpet fick jag 2 ansisksmasker och ett nagellack. tack världens bästa hanna!

NEW FROM H&M

fick med mig dessa 2 snygga saker inne på h&m här om dagen! riktigt riktigt nöjd. plånboken är som en stor väska som jag kan hålla, så får man lite mer fashion i sin outfit! / vilma

PEELING:

för att du själv ska känna dig snygg och fräsch.
- ta ansisksmask varje söndag så är du laddad för en ny vecka!
- smörj in kroppen varje gång efter du har duschat.
- skrubba kroppen ibland så du slipper massa död hy, nu och fräsch hy ska in!
- duscha inte håret för ofta, räcker med varannan dag för det sliter massor på håret och det blir fettigt.

KLIPP KLIPP

klipp klipp klipp, nu är det försent att ändra sig. lite spontant klippte jag i min tröja och den blev så som på bilderna!

I ALWAYS REMEBER, OUR SUMMER IN HAWAII

HEY! världens dåligaste update, sorry for that! har iallafall hunnit ta en springtur idag, riktigt skönt och längesen! innan det tog jag och mamma en sväng in till hageby och köpte nitar och pimpade också. asnice! det är ju söndag idag och såna dagar är man oftast slitna på, så jag körde på en tutti frutti mask och målade naglarna skrikrosa. för tillfället sitter jag med en skål jordgubbar och njuter. mer uppdatering kommer!
coconut tree - mohombi ft. nicole

DAGENS DETALJER 9429294

mitt nya halsband jag fick av josefin carlsson. från h&m! tack gumman!

FÖRKLARAR MIN DAG - FAST I BILDER


OMGJORD

har gjort om en tröja idag lite spontant sådär bara. klippte en lite längre arm och sen en lite kortare och så gjorde jag massa hål i den. visar resultat någon annan dag! anledning till det var för att den här var för tajt vid armarna. / vilma

GIFTS:

detta fick jag av mina föräldrar och min kära broder idag, 2000 :-, klädstång, bikini och ett par shorts (som inte gör rättvisa på bilden) mycket snyggare till ''hela plagg'' och om dom sitter högre upp! jätte jätte nöjd. tack så himla mycket mina fina!

TODAYS LOOK

linne // jc (nytt) // shorts och halsband // h&m (nytt) // bh // ginatricot

LIKA SOM BÄR?


skämt åsido!

hej på er! :D dagen har varit riktigt bra. drog till media market och kollade på systemkameror. ska köpa en asbra för ca. 4000 :- hur bra? - ganska så bra! dock vet jag inte när jag köper den, i veckan någon gång. fick massa pengar av släkten som nyss drog sig. åt massa god mat och hannisen kom! vi ska fixa oss lite lätt och sen dra upp till åbydagen, får se om det är någonting att va på. ska käka pizza fast jag håller på att dö och det känns som magen har vänt sig åt alla möjliga håll. sedan får vi se vad som händer av kvällen! nobody knows.

DAG 11 - NÅGONTING JAG OROAR MIG FÖR.

jag oroar mig över hur jag ska orka plugga när jag börjar hulta, för snart asså. annars ingenting speciellt. vilket jobb kommer jag få? soppare på gatan eller drottningens hårfixare? vad vet jag?

PURPLE

Denna goding har väntat på mig allt för länge nu.. Jag har aldrig slagit till, men ack, äntligen! Den var på rea för 49 :- inne på BikBok and now, it's mine ♥ För jädrans bra köp!

MY BIRTHDAY

ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år! javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva ut i hundrade år - idag är det min dag!

har fått min älskade klädstång, en bikini, ett par shorts och massa money av familjen. om en timme ska jag och pappa åka och checka systemkameror och sen kommer hela tjocka släkten, vid 4 tiden drar jag vidare till åbydagen och vi käkar nog pizza på åbykrog, badar och lite sånt! känns som att dagen kommer bli riktigt bra. men den kunde blivit bättre om vädret var på topp!

GRÖNALUND 2011


FROM: JOSEFIN

detta fick jag av josefin på stan i måndags, hur fint är det inte? somrigt rosa nagellack och ett grått linne som är u-ringat där bak. grymt. kapen är ifrån världens bästa h&m! ♥ tack gumman!

BIRD, YOU JUST FLY AWAY


JAG ÄR MED OCH TÄVLAR..

jag är med och tävlar om julias smycke som hon gjort själv! hur grymt? läs hennes blogg HÄR

DAG 10 - EN BILD PÅ MIG OCH VAD JAG HADE PÅ MIG.

synd att jag inte visste att detta var idag, hade totalt glömt bort det. men det här hade jag på mig hemma! bara mysigt.

SAFURA - DRIP DROP

i think i know, and it's breaking my heart, am i in our am i out?
can i love you forever through this? can i trust in you forever through this?

SEXI LADY

här är en riktigt fin outfit från h&m. den passar perfekt till regniga dagar en sommardag!

GÅRDAGENS OUTFIT

bysdress // h&m // cardigan // cubus // väska // stockholm // skor // converse

BLÄDDER BLOCKET

det här har min älskade hanna suttit med under natten och gjort till mig. hur gulligt var inte det? det är stora texter och meningar som är skriva från henne till mig. och jag kan inget annat än tacka för att du finns bästavän! ♥ du är helt totalt amazing. den här kommer stå i mitt rum, uppe så jag alltid ser den!

KÖP I STOCKHOLM:

här är vad jag kom hem med från indiska. hur snyggt? gosh i'm in love!

GRÖNALUND AND OTHER THINGS

bilderna är lånade av evelina!
hej på er! grönalund igår vart riktigt lyckat. åkte allting och så blev det häng på gamla stan, lunch i parken och så drog vi in på ett museum! tog hur mycket bilder som helst och shoppade lite inne på indiska. i stockholm har dom helt andra smycken där än här i norrköping, sick hah? har också köpt lite saker hemma här i stan idag och så har jag fått en hel del. om 1 timme är det min födelsedag! så imorgon ska jag bli firad av släkten och hänga runt för det är såkalade åbydagen då! mer uppdatering med köp kommer, håller på att redigera lite bilder nu!

STAMP ON THE GROUND

tagg i bussen!
hello - martin solveig
in my mind, there is only eternal beauty. - blazingdynamite: don’t worry (by i enrapture) in my mind, there is only eternal beauty. - blazingdynamite: don’t worry (by i enrapture)

VÄRLDENS FINASTE

världens finaste shorts hittades inne på ginatricots hemsida! 249 går godingarna på men det var dom värda! eller vad säger ni?

BIKBOK 2011


26 MAJ

Tja på er! :D Sitter nu i bussen (detta är tidinställt) och taggar upp till tusen! Klassen och jag ska nämligen inta Gröna Lund idag. Dock så hade jag ju kvillingespel igår så jag är antagligen ganska trött i benen och hela kroppen. Men men, skit i det! Nu kör vi! Var där i somras, åkte allt men idag tänkte jag också att inviga en ny karusell på Grönan. Den har öppnat precis tror jag! En karusell i trä. Kameran är självklart med! Vi hörs med mer tidinställda! Have a nice day babes

DAG 9 - EN BILD PÅ MIG OCH MIN BÄSTA VÄN

josefin skoglund

hanna löfberg

MIN SKOLAVSLUTNINGS-OUTFIT

klänning från h&m

DAGENS VERKTYG: TILL HÅRET

köpt på media market!
användning: stort underhår, plattång och blås.

GRÖNALUND OUTFIT?

nu måste ni verkligen hjälpa mig, ni har 4 plagg att välja imellan. 2 varma och 2 kalla. så rösta på en som jag kommer ha om det blir varmt (alltså kortbyxat) och en om det blir kallt (alltså långbyxat)


hjälp mig nu! genom att förklara ''svarta byxor'' ''byxdressen'' eller plagg, 1 och 3 tex!

TODAYS LOOK

tröja // filips // jeans // cubus // smycken // random // skor // dinsko
hej på er! lyckas alltid se fet ut på bilder, underbart. har iallafall kommit hem från en dag i blåsen och har lyckats duscha och platta till håret. tar på mig glajorna nu när jag är osminkad! mår helt okej hur som. ganska så ont i benet nu efter en dag med massa idrott pga av att jag hade helt fuckat ben innan. snart är det ifk som gäller men först lite uppdatering för er! blir tomt ikväll eftersom jag ska sova tidigt. grönalund imorgon, fett! ♥

YOU MAKE ME MOVE LIKE A FREAK


Mr. Sexo Beat - ALEXANDRA STAN


FAST DU INTE LYSSNAR, VET JAG ATT DU HÖR

that should be me holding your hand,
that should be me making you laugh,
that should be me feeling your kiss,
that should be me buying you gifts,
this is so wrong, i cant go on till
you believe that, that should be me

AVSLUTNINGSKLÄNNINGAR

maxade ihop lite snygga grejer från affärer man kan köpa i och inte beställa, så allting hinner bli klart till skolavslutningen! :D riktigt snyggt med färger och inte bara vitt i år så ni tänker på det! jag är h&m galen så första raden är allt från h&m och andra kommer de 2 första klänningarna och armbandet från ginatricot. sen kommer lindex smaskiga ringar och lite skor på det. pumpsen är från 2have2 och så mina klassiska kängor från din sko! ;)

DAG 8 - EN DÅLIG VANA JAG ÖNSKAR ATT JAG INTE HADE.

småäta eller äta hela tiden, när jag har tråkigt. en riktig vana jag måste öva bort. fast den är på god väg!


A LONG DAY WAIT

en lång dag väntar imorgon. ska skriva ett litet kort just nu, sen får vi se om jag hejar på skolan eller faktiskt springer själv. 680 meter på morgonen, kill me typ.. haha, jag kommer dö innan jag ens har börjat. vi hörs imorgon med ynka inlägg! i need some sleep, thats all.

M-M-M-ODEKUNGEN

saker jag bara skulle vilja att de rulla in! om man bara fick plocka åt sig alltså..

FRESAS

ååh, va gott. köpte med mig lite jordgubbar hem jag ska smaska på till kvällern. blev lite käk hos hanna min fina så det tog ett tag innan jag var hemma i huset. duschen väntar lika mycket som jordgubbarna om inte mer så det är dags att dejta den nu!
kommer bli ganska så seg uppdatering imorgon pga av kvillingespel och sedan ifk med tjejen som fyller 14 hela år, josefin! superkul. mamma har stått och lagat pannkakor till mig för hon är helt underbar, sick babes. kommer upp lite kläder från modekungen med, håll utkik!

I AM SO SMART

hej på er gullisar! sitter just för tillfället här och försöker hålla er update! :D det blåser riktigt där utanför så tar på mig ganska mycket saker och går ner till hanna för att ta en sväng upp till konsum och köpa sylt. åkte nyss dit och fixade allting tills imorgon för då är det som sagt kvillingespel, men jag glömde ju såklart någonting så bara att dra dit igen! vad har annars hänt? ingenting om man säger så. mer bloggning ikväll!

ALLTING HAR ETT SKÄL

allting i mitt liv är så bra och såfort jag pratar om att jag mår bra, så slår det alltid in något som går snett. min familj och mina vänner är det bästa jag vet, min bror. han kan jag bråka med hur mycket som helst, men mina vänner, dom vet innerst inne, att jag älskar han genom hela hjärtat! ♥

om filip inte hade funnits i mitt liv hade jag faktiskt inte alls vart lika glad om dagarna. för att jag vet att om han bara finns där utan att behöva sig något. att somna utan att höra hans nattfilmer gå igång, känns det inte alls som hemma. även om det kan vara jobbigt - så känns det bra.

det jobbiga i mitt liv är inte att jag inte mår bra eller så, men tissel och tassel stämmer ju in i dagens samhälle och vad som än händer hör man ju alltid att röster har sagt någonting bakom ens rygg. vilket jag själv också gjort, men helt ärligt, är det förträngt nu. vilket liv man ska ha om man ska gå och dömma folk utan att känna dom, säga att någon annan gör fel när man gör egna misstag och att ta någon för givet.

alla får vara som dom vill, bara dom inte tar någon för givet.

ingenting får mig sjunka just för tillfället, men det finns alltid hinder genom livet.


U SMILE, I SMILE




åh, känns som jag börjar få beiber-feber. lyssnar mer på han och jag gillar han inte för att han är snygg som alla andra tjejer. han har alltid en mening med sina låtar och bryr sig om miljön, världen och människorna.

i hans film never say never ställer han sig brevid en tjej som spelar fiol och lyssnar, han säger att hon är duktig, ger henne en kram och ger henne en slant och drar sig i byxorna och går vidare. dom tar upp en tjej i publiken (slump) och han ger henne ett par rosor för att hon ska få känna sig speciell! :) hur gulligt är inte det?

BABY YOUR ALL THAT I WANT

baby your all that i want, when you lying here in my arms.
im finding it hard to belivie, were in heaven.
CH CH

CHOCOLATESHORTS

Shorts - ChocolateShorts - Chocolate
diggar verkligen skinn eller som det här står ''chocolate'' shorts. grymt fränt med ett spetslinne och några fina skor till. h&m //  converse! vet att ginatricot har ett par liknande inne hos sig, fast dessa är från modekungen! :D kanske ska man slå till?

DAG 7 - VAD JAG SKULLE GÖRA OM JAG FICK 1 MILJON.

skulle sätta in det på kortet och spara ganska mycket av det, man har ju användning av later eller hur? lite mindre än hälften hade jag köpt det jag vill ha, fast sparat med pool och sånt tills jag själv flyttar. men typ shoppa och köpa alla grejer jag vill ha! systemkamera t.ex!

LÄNGESEN

varje gång är som den första, gång vi sågs,
även om det är över nu, allting har förändrats,
men du finns kvar. allt var svävande men nu så
ser jag klart. ♥

TODAYS LOOK

skjorta // ginatricot // linne // vero moda // byxor // bikbok // fjäder // ur och penn

THIS IS WAR

hänt lite saker, som hela norrköping antagligen vet om vid detta lag! men privat i bloggen.
tog en löptur med hanna och käkade på max. fixade lite smått och blandat i stan, gjorde ett pass idag endå. dags för att plugga. outfit och annat kommer sen!

ANGELICA BLICK

missa inte modetjejens snygga bogg!

OMOM FROM BIKBOK


VILMA HISSAR OCH DISSAR

vilma hissar: regn och åska. sjukt mysigt att ligga under ett täcke med kompisarna eller killen och se på en bra film med en popcorn skål! :)
vilma dissar: internetshopping som inte finns att köpa i en vanlig affär som nelly.com t.ex!



DAG 6 - TYP AV KILLAR JAG FALLER FÖR

jag ska vara världen för han och han ska vara världen för mig. that boy.. so amazing! han finns inte i slumpen, det ska finnas skäl.

ME, MY SELF, AND I

ska sätta mig framför solsidan hade jag tänkt. slår mig ner brevid far och mor. far som dotter, dotter som mor. hehe. ska upp kl 6 imorgon för bror min fyller 16! grattis grattis på han! ♥ tog nyss en dusch och gjorde tidinställda inlägg, snacka om att denna dag har gått trögt.. egentligen kunde jag blivit klar med alla läxor, suck. godnatt iallafall!

I TRY, BUT IT HURTS

- jag försöker bara överleva natten, det enda jag vill.
- det gör du inte, om du inte lever.

TODAYS LOOK

tisha // h&m // shorts // bikbok // skor // dinsko // keps // intersport // ring // jc

SMULTRONSTÄLLET 2011

drog till smultronstället för försa gången i år! riktigt mysigt. vi åt mat på Å-cafèt och sedan klättrade vi i bergen. riktigt mysigt! hade självklart med mig livsdrogen kameran och knäppte lite bilder! :D köpte med oss jordgubbar på vägen hem, ska käka det nu. mums så gott! lite tidsfördriv på det hela såg jag never say never med. som ni såg i inlägget under!


här är lite bilder:







NEVER SAY NEVER

Såg på ''Never say never'' idag. En film som många redan sett på bio. Den handlade alltså om Justin Biebers liv och den var riktigt bra! En dokumentärfilm som passar perfekt när man har tråkigt. Måste ju säga att jag blev lite knäsvag som många andra tjejer också blev när dom såg filmen fast dom hatat honom innan. Lätt värd att se!
1 2 3 4 5

FUNNY

ingen får missa klippen, grymt roliga! kolla verkligen båda och hela. förövrigt ligger jag ute i solen med smoothie, ska hämta med mig lite läxpapper och en keps och sedan steka vidare.

FRANSTIGHTS

tröja // modekungen // franstights // bikbok // skor // din sko // smycke // cocoo

KVÄLLENS START TILLS ÄNDEN


DAG 5 - NÅGONTING JAG VILL HA MER ÄN NÅT ANNAT JUST NU.

sommarlov ♥

WHY?

måste bara säga till er alla, om jag skriver att det blir ''party'' i sommar, har jag då skrivit att jag ska dricka? nej. ni lixom får upp ideer om att jag ska ljuga och va tuff för allting här i bloggen. skrev fel på mina skor, det hängde en lapp där och jag skrev 699 :-. jag tror ni förstod att de skulle stå 599 :-. det är allitd små kommentarer som lixom rullar in här i onödan. egentligen borde jag vända ryggen till det. men det är ganska jobbigt till slut. plus, om ni nu ska kommentera. varför vara anonym?

godmorgon på er! vet att min update har vart den sämsta någonsin. men ska försöka så gott som möjligt idag. hanna gick hem vid 10 och jag hann ta en dusch som jag velat göra i 2 långa dagar nu.. så vad ska mer hända? ska käka, ta på mig och plugga lite. kanske träffar josefin idag, who knows? vi överlevde ju igår med. gubben som hittar på skiten blev ju ganska sådär lagom ägd. här har ni en bild från i somras! glada lilla jag

Hhihihi fin gästbloggsbild. XD

img_6307 (MMS)

Hhihihi fin gästbloggsbild. XD


STRESS

hinner inte blogga, för ska nämligen upp och bada i josefins pool och sedan grilla med massa vänner. sov över hos freddan igår med folket, riktigt mysigt. där av världens dåligaste update, men, jag lovar, den blir bättre snart så! men nu är det sommar, då ska man inte teåka framför datorn eller hur? bloggar när jag har något kul att skriva om. därför får ni en låt istället!

Lady Antebellum - Just a kiss

väldigt fin låt!

DAG 4 - MINA MÅL/DRÖMMAR/ÖNSKINGAR.

att ha en bra framtid och ett jobb som det händer någonting är mina mål, bara få leva.


LADY GAGA - HAIR



nytt och fräscht med lady gagas nya hair! :)

SOME SAY LOVE

hellu dudiieees. sitter i skolan och slutar om typ en kvart, drar hem till hanna och där då lite. sen ska hon antagligen sova hos mig för idag är det ju friday! wihooo. senare ikväll ska vi träffa freddie, maffe, alle och josefin. vi ska laga god mat och ha det kul! :) sen kanske vi slaggar där med, vi får helt enkelt se. jag tror världen har mer koll än vad jag har faktiskt ;) helgen plus veckan ser fullprobbad ut! seriöst. imorgon är det lördag. som gud säger just nu så ska vi bada och annat skoj. sen sover ju hanna hos mig och det trillar säkert in fler och fler, så jag vet inte hur detta kommer sluta. söndag spenderar jag med josefin (i hope) orkar inte kolla på när hanna rider.. hehe.

i veckan kommer det med bli usel uppdatering, onsdag = kvillingespelen / torsdag = GRÖNA LUND / fredag = ledigt. och lördag, my birthday! tjiihu. så jag hoppas ni förstår!



I AM MISSING YOU


världens snyggaste vackraste tröja, är helt förälskad i den! hur perfekt som helst till shorts, jeans och allt annat möjligt som finns. den är hur som haver ifrån bikbok och den fina går på 149 kr.

DAG 03 - MIN FAVORITÅRSTID OCH VARFÖR



bild från: sommaren 2010

sommar helt klart, sand mellan tårna, sommarlov såklart, massa party, underbara myskvällar, solen, spanien, sportscamp, stockholm, götet, jordgubbar, bad och hur mycket annat som helst! obeskrivligt! ♥

ANDRA KÖPET

det andra fina köpet var dessa äkta mockaskorna som jag hittade inne på skopunkten för 599 :- bilderna gör dock ingen rättvisa! dom var speciella och det känns som att jag inte kommer se många tjejer traska runt med dessa skor i sommar och man vill ju ha lite eget med eller hur? riktigt nöjd! tack mammsen ♥

2011

Outfits with Bershka 2011 | Chicisimo Just like you
Wkshp Galaxy Print Triangles From Www.Wastelandclothing.Com, Brittania Shredded Shorts From Palm Springs

MY LOVELY RING

här ser ni en bättre bild på min dubbelring jag hittade i söndags inne på stan! den fanns inne på glitter och gick på 70 kr. men ack, visst är den fin?

TÖRNROSA

i måndags rotade evelina runt bland mina sminkgrejor och vips så hittade hon en läppenna. jag använde den flitigt på läpparna och körde med den på fotograferingen! :) tycker rött läppstift är grymt snyggt när man tex har slimmade toffsar. men det kan också se tantigt ut. vad har ni för uppfattning? tell me? hiss eller diss?

LOOK

haremsbyxor och väst // bikbok // klänning // ginatricot // tröja // jc // smycken // glitter // converse

FJÄDER

kärlek vid första ögonkastet. på exakt allt. tänk er att ha denna tröja så den går över rumpan med dessa pumps och örhänget som gör det mesta av outfiten. långt lockat hår och åååh, drömoutfit som bara tusan! man kan ju drömma, eller hur?
modekungen | stilbruden | dinsko

ALL IN STAR

cause i may be bad, but i'm purfectly good at it,
sex in the air, i don't care, i love the smell of it,
stick and stones may break bones,
but chains and whips excite me

// picture me and evelina

DAG 2 - EN PERSON JAG VILL TRÄFFA JUST NU.

världens bästa människa, går inte att beskriva hur mycket jag älskar denna vackra tjej! ♥

THE SUN IS BLACK AND WHITE, NOT YELLOW

godmorgon! har sådär ganska så bråttom. ska nämligen ner till hanna och lämna sovsaker och sen vidare till skolan. ett prov, känns ju helbra. men men! kommer inte uppdatera er live så ni får det som kommer. ganska så mycket hehe. kan ju berätta att helgen kommer spenderas med hanna och vi kommer träffa de gamla vanliga godingarna. sen måste jag ju plugga en hel del med. kul lixom. eller inte.

LA

riktigt nöjd, jag som behövde en keps. perfekt färg, storlek, text och jag blev riktigt nöjd med den! :D så skönt med en egen kepa nuva. den kommer hur som helst från intersport och går på 180 kr!

FÖR NÄR VÄNSKAPEN FÖRSVINNER ELLER KÄRLEKEN TAR SLUT

har inte haft tid med mina kära bloggläsare idag! har nämligen shoppat med mamma och valt ut de jag vill ha till min födelsedag. iallafall lite av det, riktigt snygga grejor! tog en fet kebab på det med, hehe.. tur att man sprang sen, de var bare att dra ut med hannisen. har även hunnit hoppa in i duschen och pluggat en del med. sitter och webbar med min höna till bästavän, för rolig är hon! hon tävlar med en kille om vem som är snabbast i duschen, oherre säger jag bara. tur att jag ska sova hos den förluren imorgon! men jag har gjort tidinställda till er. dom veckorna som kommer framåt här är så stressiga med med alla födelsedagar, prov och ja hela tadiluttan. ska visa vad jag köpte och så kommer nästa köp upp imorgon med! så håll utkik.

TODAYS LOOK

shorts // h&m // tröja // ginatricot // jacka // cubus // örhängen // ur och penn // ring // glitter // converse

TIPS FÖR ATT FÅ BORT FINNAR

1. ta vanlig vit tandkräm och kleta på finnarna kvällen innan du ska sova. för att det inte ska bli kladdigt tar du ett plåster över det. så är dom som gott som borta dagen efter!
2. kläm inte, det gör bara så att du får fula ärr! jag brukar klämma, inte bra, inte bra..
3. gör ångbad. det går ut på att du kokar vatten och lägger huvudet över det kokande vattnet som kan ligga i en bytta. stäng in dig med en handduk över och ligg i 10 minuter. då öppnar sig porerna och då kan klämma dom (utan att få ärr) eftersom dom mognar på.

LIFE FEELS GOOD

det känns ganska så bra just nu! det är nämligen så att jag bara har roligheter framför mig! :D
23 maj fyller bror min år, då ska vi fira honom såklart, den 25 maj fyller jossan år och då ska jag dra på ifk med henne, innan det är det kvillingespel i skolan, den 26 maj är det gröna lund med klassen som gäller och dagen efter (27) är det alltså ledigt. sen den 28 maj, då är det min födelsedag och då är det lördag. sen blir det en söndag som kommer och jag känner mig bara på bra humör! :) har ingen ångest över skolan eller så. dock är det ganska mycket på G och språng just nu men det fixar jag. inte alls länge kvar tills sommarlov heller. och imorgon en helt vanlig torsdag sover jag hos hanna! life feels good.

READY FOR THE BEACH 2011

bikini // h&m
ring // bikbok
the rest // h&m

3 BILDER JAG ALDRIG TRÖTTNAR PÅ

du har en stort plats i mitt liv, jag älskar dig ♥

YOU, HER, SHE

klicka på bilderna för att komma till bloggarna eller kanske, här, här eller här

WHAT ARE WORDS

nicki minaj - super bass
hej på er! kom precis hem från plugget. och nja, vädret är ju halstaskigt. men hoppas på bättre i helgen! :D mamma kommer om sådär 45 min och då åker vi in till stan och kollar på lite skor och såna saker, får tigga med mig något! ;) dock fyller jag ju år snart, så kanske inte får så mycket buhu? sen ikväll ska jag göra annat som springa med hanna, så ni får nog överleva med ganska dålig uppdatering! ska försöka. hur mår ni själva då? inget som rör er i ryggen? puss

DAGENS FRÅGA

har du krulligt hår igentligen ?
svar: min pappa = spikrakt, min mamma + bror = KRULL.. haha. ja man kan säga så. när jag var liten hade jag spikrakt hår och det höll väl på så enda tills jag började 6:an nu i år. då började jag få lockigare och lockigare hår och nu har jag våg/korkskruvar i håret. men på bilden det är blött hade jag vågat det innan, men vågorna gick ut i regnet och blev till mitt äkta hår. jag kan inte säga att jag har krull, utan jag har lockigt.

DAG 1 - EN BILD PÅ MIG + 10 FAKTA OM MIG.


- jag kan vara värsta bitterfittan av mig och ångra mig, sen vill jag säga förlåt men då är det försent.
- jag älskar min mamma, pappa och bror (familj) och mina vänner mest på jorden (josefin, josefin, bea, hanna, evelina!) som jag är med ganska ofta.
- jag träffar mina vänner inne i stan för sällan
- jag spelar innebandy i åby f.98-98, där mår jag som bäst!
- jag är singel
- jag är 98, men har vänner som är äldre som jag oftast är med
- musik är det bästa jag vet, dansar och sjunger alltid till låtarna
- idag ska jag till stan med min mamma.
- jag är datanörd
- jag är nästan alltid glad i omgivningen jag gillar, annars är jag sur som f*n

JUMPSUIT AND SHOE

nelly.com | skonamig

MR DJ PUT YOUR RECORD ON AND SPIN IT AROUND AND ROUND

hej på er! la undan alla läxor och bara sket it, skönt! :) pratade just med min älskling i telefonen och ska se på hannah montana the movie. som jag sa igår har jag sett den förr, asbra! tog en löptur till lillsjön men det var så läskigt så jag vände och sprang 2 varv runt jursla istället. höll på att dö, kondisen måste öka! någon som känner igen sig? sen väntar mat och snack med moder, vi ska nämligen kanske åka och handla bikini, skor osv till skolavslutningen. det är ju fasen snart! någon månad kvar bara. lovely! ♥



en trött och sliten vilma i sängen, just nu!



DAGENS FRÅGA

varför skriver du alltid siffror efter ''dagens detaljer''?
svar: man vet att det är olika detaljer, sen tycker jag att det är snyggare också. har ingen anledning alls! :D så därför!

25 DAGAR

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

UTANFÖR MITT FÖNSTER ÄR ALLT SÅ TYST OCH GRÅTT

ja, vädret har ju bättrat på sig lite iallafall. är superhungrig fast jag åt lite förut, läxorna väntar på mig och duschen vill användas. sängen med för den delen, åh, håller ni inte med mig om att allting känns 100 gånger dåligare när regnet faller? precis som tårarna gör, när dom rinner, mår man OFTAST dåligare än vanligt. ska fixa lite saker nu så kan jag klura ut lite blogginlägg! känns som bloggtorka utan några roliga bilder!

MOBILSKAL FRÅN COCOO

kikade in på deras hemsida och såg att de hade mobil skal och ganska många mer HÄR. awesome!

WHAT HAPPENS IN VEGAS

Jack har precis fått sparken och Joy har blivit dumpad. De har aldrig träffats förr men vaknar upp efter en blöt kväll i Las Vegas och upptäcker att de gått och gift sig. Saken blir värre när de de tillsammans vinner storvinsten på jackpot. Den ena fantasifulla jävligheten följer nu på den andra då de båda försöker komma ur äktenskapet och få pengarna för sig själva. Domstolen beslutar att de ska jobba på sitt äktenskap i sex månader och sedan avgöra saken.
1 2 3 4 5 - Rekommenderar!

HUR JAG MATCHAR MINA VITA HÖGA SHORTS FRÅN H&M - TILL SOMMAREN

shorts // h&m // linne // ginatricot // ring // glitter // halsband // glitter
en somrig söt outfit som är enkel men så fin, eller vad säger ni? till det ett par svarta boots eller vanliga vita converse. starka färger på linnen är riktigt inne nu i sommar!

shorts // h&m // linne // monki // halsband // random // ring // glitter // fjäder // ur&penn
väldigt lätt är denna med. smyckerna klär outfiten totalt. fjädern passar tröjan perfa! till det tar man ett par höga klackar, det skulle vara pricken över iet.

shorts // h&m // linne // lager157 // ring // glitter // solglasögon // cubus
enkelt snyggt billigt, ringen är ju för underbar. riktigt snyggt med en stor hatt till!

tillbehör:

väst // bikbok - passar över alla plaggen


väst // ginatricot - passar till outfit nr 2 om den ska bli lite mer ''på över på''


tröja // jc - passar till precis allt, man kan ha den över allting på sommaren om det är kallt med. uppknäppt - som stängd.


hatt // hittad hemma ja, hatt kan göra en outfit mycket roligare. passar till exakt allt!

bruna väskan // sthlm
tygpåse // t-shirt store
tygpåsen är snyggare att gå runt i om man ska se snygg ut, men den lilla bruna är perfekt att ha om man tex ska till gröna lund och åka karuseller så kan man ha den lilla smidiga i karusellen.

dinsko | skonamig | converse
gillar kängan till outfit 1, gula till outfit 2 och converse till 3:an.

SPÖREGN, HUVUDVÄRK OCH PLUGG

hej bloggen. som ni ser mitt hår på första bilden så är det dyngsurt, det till och med droppar (fast dock inte på bilden!) för vädret var helt åt skogen, det spöregna och jag cyklade hem från åby. när jag väl var hemma såg jag ut som en slickad säl, hade en sprängande huvudvärk och började plugga på ett spanskaprov som är om en vecka. jag körde lite engelska då med. försov mig idag igen (en vana nu för tiden (?)) och jag är dötrött. så dagens planer består av plugg, kanske en film, bloggning och såklart de alla gör, duschar äter osv ni vet! så håll utkik framåt kvällen.

HELP, I NEED SOMEBODY

måndag är inte slut än. det är fortfarande ljus utanför mitt fönster. på tal om fönster, den här berättade josefin för mig igår: en tjej gick inte till en affär för att köpa gardiner till sin dator. hon sa till hon som jobbade där: jag vill ha ett par gardiner till min dator. hon i kassan sa: gardiner till din dator? tjejen: ja, jag har ju window. ska iallafall se på film och sedan höppa i köjs. på torsdag sover jag hos hanna så har gjort massa tidinställda tills då. bra va? :)
över här är en bilder från fredags med innebandyn (mobilbilder) och så muffins som vi baka idag. MUMS. natti.

TODAYS LOOK

cykelbyxor tröja klänning // ginatricot // boots // din sko // smycken // glitter

NÄR OCH VAR ÄR DEN KÖPT?

skjortan // lindex - vår 2011
jeansjacka // h&m - vinter 2010/2011

BADDRÄKT

hittade en baddräkt inne på H&Ms hemsida och den var faktiskt riktigt cool. tycker den mer liknar som en outfit fast i havet istället! den är lixom så simpel egentligen, men den sitter fint på. tänk er till en brunbränd kropp, ett par floppisar, en stråhatt! det är pricken över i. riktigt fräsch! den kostar hur som helst 199 :-

DAGENS FRÅGA

varför skulle du vara på den bloggen?
du är ju inte direkt " känd " eller gjort saker som borde vara med där. plus dom som skriver i den bloggen kanske inte ens vet vem du är.
svar: ja, jag skrev bara att jag kunde vara med på den bloggen ifall jag kanske hade skrivit någonting olämpligt eller så. la ju t.ex ut ett bråk mellan mig och sveriges omognaste kille på fb här om dagen och jag bor i norrköping så varför skulle inte det kunna ploppa upp? ;) jag har inte sagt att jag är känd eller att jag ska vara med i bloggen. så nu vet du (vem du nu är?) och alla andra.

I LOVE THE FEELING YOU BRING TO ME

var ute med evelina ett bra tag och tog bilderna som ni finner här över! :) dåligt väder så vi båda körde på byxor fast i olika format, as you see? sen har jag laddat ner 2 fimer som heter ''what happens in vegas?'' och ''hannah montana: the movie'', när den hade bioprämier såg jag den på bio men har aldrig sett what happens in vegas faktiskt. så när jag får tid måste jag se den. ser ju att klockar rullar iväg så det är dags att göra lite inlägg för min del, duscha och snacka med mammsi lite. håll ut!

DAGENS DETALJER 406070




NA-NA-NA-NA COME ON

get up! haha, nejdå. godmorgon på er! börjar dagen med rihanna, låten som jag visade er igår. men denna gång så kör vi på utan remix!
träffar eve efter skolan as i told you. nu är det dags för frulle, sminkning och lockar till håret! :D

LIKE IT

det här kom hem med mig ifrån fredags (som innebandymammorna hade köpt). lite filar och en ansiktsmask, alltid någonting en tjej behöver! :) kommer kanske använda ansiktsmasken dagen innan grönalund, vore ju ganska fräscht att se bra ut i stockholm! mysig kväll var det iallafall ♥

RAMIN

bytte faktiskt bilder idag, satt tavlorna snett med flit. tyckte det blev snyggare. här har ni ju själva bildresultat! bilderna är från ikea, så nu vet ni! :D

THE SATURDAY

bilder från igår!
har packat ihop allting tills imorgon, duschat och gjort mig klar för kvällen. måndag imorgon, men vad gör det mig att det är skolan? jag älskar mina fina vänner, så dom gör det roligt! ♥ hade iallafall tänkt att kolla lite bloggar och sen se på sommaren med göran ännu än gång! eller så kanske det blir någon annan film? imorgon ska jag iallafall träffa evelina. får se vad vi hittar på. kanske går ut eller något? känner mig galet tjock efter denna helg. hur som haver, godnatt!

NORRKÖPING SKVALLER

var inne på denna blogg och kollade lite. fick se massa skvaller från norrköping och jag vet inte själv vad jag tycker. folket i norrköping blir uthänga på bloggen för saker dom har gjort osv.. kommer inte direkt upp en bild på att ifk vann idag, utan det som kommer upp är ju alltså personer som bor här. man får väl kolla den då och då, själv kanske jag sitter där ute någon dag?

BIRD

glitter skit alltså. nej men som ni ser på översta bilden så har pappa lagat ringen jag faktiskt fick med mig hem idag! hade luskat på den ganska så länge. men nu fick den bli min! den gick bara på 70 :- så det var super. fin va? kommer bli använd mycket ♥

AGAINST THE FLOOR

Jennifer Lopez Vs Britney Spears Vs Rihanna - Against The Floor


DAGENS FRÅGA

gumman vad heter din nya blogg? :* <333333333
svar: jag använder inte min nya blogg, men den heter iallafall fashionbride.blogg.se. men som sagt uppdaterar endå inte där, så här är min! :D

HÄRLIGA IFK VITA OCH BLÅ

förlåt för dålig uppdate, men igår hade jag ju tidinställda så jag sket it! har iallafall vart ute och träffat massa underbara vänner hela kvällen igår, slocka framför en film med massa godis. hur underbart?
ganska så! och idag hängde jag och josefin inne i stan och checkade IFK mot götlaborg. har aldrig hört något ljud som då. trummor och mikrofoner bara hördes. överröstade hela arenan. kommer ha ont i öronen ganska länge nu känns det som, matchen slutade iallafall 2-2! :D riktigt bra. ska försöka hålla er uppdate nu ikväll så kika in!

LOOOKIEEBOOKIE

var någon som ville att jag skulle visa hur min look såg ut på fotografdagen med eve och visst kan jag det! :D såhär såg jag ut, tröja från ginatricot, halsband från glitter och ett par shorts från bikbok med flätbälte och converse. i med löshåret, lite make up och lockat hår. damn, där va jag klar! :D

I'VE BEEN DREAMING ABOUT YOU SINCE I WAS LITTLE

Gospođa Tena's Photos - ♥ Make up ♥ PROMISE THE STARS
PROMISE THE STARS lucy in the sky with diamonds
Den som älskat kan ej glömma,
den som glömt ej älskat har.
Den som älskade och glömde,
visste ej vad kärlek var.


Jag vill att du ska veta,
men jag vill inte att du vet.


THE RAIN IS FALLING WHEN YOU DON'T BE HERE

ANNA OCH MAJA
älskar deras kläder de sätter ihop, så grymt sugen man blir på att luska åt sig allt. dom skriver även om träning för er som är intresserade!

lördag idag mina vänner. detta är tidinställt som de 3 andra inläggen som dök upp under morgonen! :D vilket betyder va med min bästa hanna och träffa de gamla vanliga andra gänget (åby bönder hehe) förhoppnigsvis så var gårdagen med laget riktigt bra och ser fram imot helgen.



FASHION

shorts | modekungen // topp | h&m // skor | skonamig // halsband | bikbok

tänk er detta söta linne instoppad till de grymma shortsen, dessa grymma pumps och halsbandet! :D hur fint är inte det? sommar på hög nivå! me love.

ONE LOOK

tröja fråm lindex
shorts från ginatricot

INTE FÖR ATT SKRYTA, MEN JAG BOR I SVERIGE

far min grillar och jag sitter här och myser i min lilla kanin dräkt som jag kallar det. ska äta lite och sen åka iväg till innebandyn för att äta ännu mer haha! och bada såklart. har gjort tidinställda tills imorgon om jag inte hinner uppdatera! glömde se på eurovision igår men jag vet att saade gick vidare, bra sverige ♥ skönt med helg! :D riktigt lycklig är jag just nu! magen kurrar!

HUR JAG LADDAR ÖVER MUSIK TILL MOBILEN

får ofta frågor vart jag laddar ner min musik till spotify. så tänkte svara på nu! :D

jag laddar ner låtarna från thepiratebay.org. sen måste man ladda ner itunes till datorn också. därefter går jag in på itunes och klickar mig vidare på: 1. arkiv. 2. lägg till fil i bibliotek. 3. sen väljer jag låtarna jag laddade ner från piratebay och så laddas dom ner på itunes. när det är klart och står 100 % på låtarna så kopplar jag in sladden från mobilen till datorn och klickar på musik, där kommer alla låtar och då trycker jag: autofyll. så förs dom in i mobilen och hamnar på min länk i mobilen: ipod. förövrigt har jag en iphone 3 gs. så jag använder den så! här får ni en bild:
sådär ser det ut och bilden är tagen från google.

YOU KNOW MY MOTIVATION

tja dude's. ligger och knaprar mig framåt på evelinas tånaglar. har alltid tyckt om det på något sett? nejdå. idag är det fredag den 13 för alla som har missat det. vilket betyder otur! FREDAG JU. solen lyser in i fönstret så vi ska ut och lägga oss om det inte kommer fram en massa moln. ska börja packa ihop mina saker och sånt later med. kramisar

HOODIES

Hoodtröja - StandardTröja - Home

fullkomligt älskar modekungens hoodtröjor. den första går på 499 och den andra 699 :- prisskillnad? svar ja. men ack, så fina.

PUMPS

skonamig | dinsko

gjorde den röda en aning mindre eftersom den gula var helt underbar och favoriten! färgen och modellen var perfekt till ett par långa smala ben! håller ni inte med mig? där uppe ser ni vart det kommer ifrån med.

SAVE THE WORLD

Save The World (Tonight) - Swedish House Mafia


GRÄSET ÄR FINARE ÄN DU NÅGONSIN KAN BLI

dagen kommer bli väldigt uppbokad, kommer faktiskt åka iväg på myskväll med innebandytjejerna ikväll och sedan sover jag hos hanna. tiden innan det börjar ska jag packa ihop lite saker och annat så jag vet inte om jag kan träffa josefin och evelina innan, buhu :( men sånt som behövs! kanske blir det dopp i lillsjön ikväll med? sånt som märks mina kära vänner. ska snart rulla mig ner till skolan, hoppas på att det blir varmare så kör jag på klänning idag! men har en stickad över och strumpbyxor. på lördag händer inget speciellt och på söndag blir det IFK med skogisen. riktigt trevligt! :D

SOMMARKÄRLEK ♥

en sak som är det bästa jag vet, det är att ha på sig något fint, ta med sig kameran och åka längst bråvik kusten och bara titta ut, känna hur håret fladdra och vinden blåsa. ted gärdestad spelas i bilens högtalare. ae, vilken känsla. känner bara att sommaren är på väg då! bjuder med mig en fin låt från han här nere! ♥

För kärlekens skull - Ted Gärdestad


PINK SHORTS

åh vilka underbara kläder det finns inne på h&ms hemsida alltså. dreglar efter dessa undebara shorts. någon som håller med mig? ♥ hoppas på ett inköp alltså! dom går på 199 :-. inte alls farligt. har sett snarliknande inne på bikbok och ginatricot! men dom på h&m var både snyggast och billigast!

I AM LIVIN'

dagen har varit för bra. drog upp till konsum och haffade lite polly och en zero. låg och stekte under alla moln för solen ville inte titta fram. jesper och odd hänkade på också. trevliga boys de där. senare så drog jag hem, åt ganska gott och sådär. just nu webbar jag med min för gulliga tjej evelina! ♥ mer uppdatering kommer!

RUNDA GLASÖGON



runda och riktigt fräna glasögon inne på weekdays hemsida. dessa glasögon är en smaksak, men jag gillar det riktigt mycket. vad tycker ni? man får lixom som en egen liten cool look!

YESTERDAYS LOOK

 

shorts // h&m - linne // monki - väst // ginat - skinnjacka // cubus - ring // julklapp - klocka // NEW YORKER // converse

RUN

 

såhär ser jag ut när jag drar mig runt i skogen, på med kepan, dojorna, underkläderna, shorts och en tisha. såklart lurarna och musik i öronen. om jag inte har en babbelkompis brevid mig.

vad springer ni läsare i? något speciellt? kanske slimma tights? mössa?

BEAUTY

bytte från läkarörhängerna idag! så det känns jätte skönt. nu går jag med 3 hål i ett öra och 1 i det andra. tycker om det verkligen och ångrar det inte en sekund, vad tycker ni? ♥

DAGENS FRÅGA

när köpte du dom och var? letar som en gaaalning efter dom! puss nya kamratis <3<3
svar: beställde hem den från H&M för ett tag sen! tror inte den finns i affärerna. annars kommer den ut senare!
pussar ♥

FOLLOW ME, FOLLOW MY HEART

första doppen! sista bilden är ju bara för söt alltså, hihi. ingen är direkt sådär jätteberädd? don't kill me nu bea! men här har ni bevis. hittade min för grymt söta kepa också, åh vad glad jag blev. ♥ bea svarade rätt på frågan om bikni! länk

Whiskey – Jana Kramer


ROJO


ja, bea du hade helt rätt med att det var den röda bikinin med volanger på! så himla fin är den. dock ville hon inte ha en länk, så jag är snäll och inte ger en? på tal om bea ska jag träffa henne efter skolan, riktigt trevligt faktiskt! :D har bilder på bikinin på med. men det är såhär att den inte sitter fint på en vit kropp. så ni ser ju antagligen i sommar!

KNYT

för jädra grym tröja alltså! hittade den inne på bikbok och tänkte slå till men jag tyckte inte om den på mig just. annars är den hur fet som helst, eller hur? :D den går på ca. 249! billigt och bra.

I WANNA BE NORMAL



Sometimes I pretend to be normal but it gets boring so I go back to being me

INSPIRATION - PEACE

its just a bloody mainstream in the name of fuck.: shut up bitch--cause im the fucking queen.
Dying is a beautiful thing. Dying is a beautiful thing.

LÄPPBALSAM

riktigt snyggt läppbalsam som finns inne på lindex för ca. 15 kr. billigt va? älskar att färgen klickar fram så stort, så blir läpparna lenare och större för tillfället! tips för er som söker sådant!

TODAYS LOOK

shorts och väst - bikbok // tröja - brors // ringar - glitter och jc // armband - accent // converse
det blev för varmt, så tightsen åkte av!

NÄR DU STRIPPAR OCH KLÄR AV DIG ÄR DET SAMMA GREJ

veronica maggio - inga kläder

RED THING

ja, den som gissar rätt på vad det är får en länk i ett inlägg! :D har skrivit om det, så ni får tänka!

RUN FOR YOUR LIFE

hej på er! har vart en riktig underbar dag, massa med värme + kort. drog ut på en spring runda med eve och stannade till vid sjön, där så tog vi ett fotbad och tänkte faktiskt plurra i. men sen såg vi en fet stor padd jävel som flöt runt där.. det var riktigt äckligt. stannade vid yxbacken och tog massa kort med min iphone, inte världens bästa bilder menmen! det var sjukt underbart, så jävla roligt för första gången! hade ju mitt trevliga sälskap evelina och så fläcktade det svalt! :D ska fortsätta såhär nu, hade samtalsämnen mellan A-Ö. så då lixom glömmer man bort det jobbiga! smart va? ;) musik till det med!
nu när jag är hemma från allt så tänkte jag visa er ett paket jag fick idag, outfits och annat. så håll utkik!

- MYSER MED MINA HOMIES hej! ligger i säng...

img_6230 (MMS)

- MYSER MED MINA HOMIES hej! ligger i sängen med täcke, coola och tv! linas matkasse gick på tvn för 2 sekunder sen, ringde det på säger jag? tjejerna brevid: haha nej, det var på tvn. man märker ju att jag inte precis är klarvaken. checkade nyss bb och just nu ser vi på 3an, ett ap bra program går! ska fortsätta kolla och snart hämta min coola, sen är det dags för skönhetssömnen efter avsminkningen!


RSS 2.0