BELIVIE ME, I DON'T WANT TO GO

Naveln börjar rätta till och sköta sig, det blir bättre och bättre kära vänner! Idag är det fredag som alla vet. Kort om min helg så kommer fredagens spenderas med Bea tills lördagen då vi åker till Vingen och spelar match, därefter sover jag hos Hanna och drar mig hemåt på söndagen. Så under lördagen kommer bloggningen inte vara på topp om man säger så! Just nu är jag iallafall i skolan så detta är gjort innan. Ha en jättefin fredag! Kram

LÖSHÅR: ON

Slutade ju med löshår ett bra tag men nu är jag inne på det lite då och då igen. Hade det faktiskt igår, lite sådär lagom lockigt till ett oplattat (eget) hår är super. Tar bara i två slingor också. Det går på en halv minut. Vad tycker ni? Långt eller kort hår? Nu när alla kör på Angelica Blicks korthåriga look kör jag på längre. Och jag gillar det!

DATE AND LDB

Dessa två deodoranter använder jag mig av. Date är en gammal goding men LdB kör jag ofta på! Finns inne på H&M för ett bra pris. Gott luktar dom, det lovar jag er!

IN THE SHOWER

Shampoo Fructis | Tvål Family Fresh | Balsam Fructis
Rakhyvel | Medel som tar bort smink

Finns på Konsum, Hårvårdsbaren m.m - riktigt fräscha och härliga duschsaker som luktar utsökt och tvättar rent!

LOVE OF MY LIFE


SPRING SKOR

Underbart sköna som inte glappar i hälen eller trycker på tån. Skön form på skon och otroligt skön att springa i! Skon är köpt inne på Team Sportia och den rekomenderar jag absolut för er som är ute efter nya joggingsskor!

NO WOMEN NO CRY

But baby I tell ya, my heart is freaking out when I held ya,
even if the best of days, love will be hard and hearts will
fakeing. Maybe your glisten, I see it in your eyes that you
listen' do you even understand? I have to let you.

André Zuniga - No Woman No Cry


Gud vilken underbar låt mina kära vänner! Har precis slagit mig ner i min mysiga säng och lyssnar på massa bra låtar. B.l.a den jag la ut här över texten. Vilken röst, vilken röst! Min dag har spenderats hemma hos Josefin. Vi tog en fika ute i solen. Jag checkade in hennes nya grymma Walk in closet. Imorgon ska vi pallra oss till Konsum för köpa en massa gotti gotti för det blir filmtaim i skolan lite senare på dagen, myspys!

DAGENS FRÅGA

skitsnyggt band runt huvet du har vilma! vart är det ifrån ? XD
Svar: Haha vet inte om jag ska ta denna fråga seriös med tanke på ''XD'' men jag svarar i vilket fall. ''Bandet runt huvet'' är ifrån MQ och gick loss på 149 kr. Tack!

YOU SAY HEAVEN NOT COMES FIRST


JAG KAN RÄDDA HELA VÄRLDEN MED EN HAND - BARA DU HÅLLER DEN ANDRA

Skinnjacka och tröja: H&M // Byxor: Cubus // Pannband: MQ // Skjorta (under): GinaTricot // Skor: DinSko

PS. Hade bara på mig allting på översta bilden + skinnjackan i skolan Det andra har jag fixat till här hemma!

JAG HÖRDE TRUMMORNA PÅ STAN

Sitter med Vilma, vi har varit ute och tagit lite höstbilder, dock bjuder jag som fan med bilden ovanför men, men.
Senare slår vi nog på tv:n och sätter oss vid Bonde söker fru. Men nu ska vi chilla vidare lite, roligt inlägg det här blev känner jag! Men men, tänkte att jag skulle blogga lite åt Vilma!
PUSS// BEA

MONKI BAG

Igår fick jag inte bara med mig en underbart snygg tröja hem utan en grym, snygg och stor tygpåse också! Den är ifrån Monki och gick på 80 kr!

WE♥IT

Photos ♥ » ANGEL.GE me, nothing less and nothing more.
       Secret Diary * me, nothing less and nothing more.
€lisa Likes | Tumblr
BITCH people        Secret Diary *

I WANNA LIVE IN PEACE AND FREEDOM

Stickad och shorts: BikBok // Skor: DinSko

SENAPSGUL

Kärlek till H&M. Fyndade denna senapsgula (eller något åt det hållet) där för endast 99 kr. Den är helt perfekt tll både jeans, shorts, skjortor, jeansjackor, skinnjackor, halsdukar, smycken och ja hit och dit. Helt sjukt nöjd med den är jag! Senapsgult är ju en färg som visas mycket i affärerna och jag börjar gilla det mer och mer!

IS IT TRUE, IS IT OVER?

Hej på er! Över denna text fick ni en bild på mig och mina fina vänner Selma och Sofia. Idag har vi tittat runt på stan lite, käkat på MC och bara haft det grymt roligt. Kärlek på det! Fick stressa med 117 till Maxi efter en härlig dag och direkt in på Team Sportia där mitt lag var samlat för lite köp b.l.a! Fick med mig ett par löpardojor som jag kan visa någon dag ifall ni vill! En tröja och en söt tygpåse fick även hänga på. Världens kap alltså! Wiho!

LÄNGTAR EFTER NÅGOT SOM KAN RÄDDA MIG




Två passande par nu till vintern. Gillade verkligen vantarna, mössan var dock bara småsöt. Hur som helst kommer både vantarna och mössan från BikBok och kostar 99 :- styck!

GLISS SHAMPOO OCH BALSAM

Fick Shampoo och Balsam från dom på H&M. Det packades ner i det man hade köpt. Snällt av dom! Dessa två produkter äger även min familj alltid här hemma. Det är världens bästa! Det gör håret så rent av en liten klutt och det luktar otroligt gott. Balsamen är ju hur bra och underbar som helst! Märket heter ''Gliss'' och finns i alla matbutiker och Hårvårdsbaren. Try it! Värt pengarna vill jag lova.

I'M BEAUTIFUL IN MY WAY, CAUSE GOD MAKES NO MISSTAKES

David Guetta feat. Jennifer Hudson - Night Of Your life

Bästa Guetta! Kärlek till han, eller vad säger ni alla läsare? Slutsnackat om honom. Kom hem från innebandyn för ett jäkla bra tag sedan. Har hunnit tittat runt här lite, käkat, duschat och glott Idol. Så såg min roliga kväll ut. Hoppas ni har haft det roligare säger jag bara! Ska ner och koka lite te och lägga mig i sängen. Mår inte alls bra, förkyld och ont i huvudet. Men ska försöka ta hand om mig själv lite mer. Imorgon blir det hur som helst skolan och sen direkt till stan med mina bruttor Selma och Sofia. Ska bli hur kul som helst! Efter det är det lagfoto och annat så min dag kommer va fullbokad. Vi hörs mer imorgon älsklingar. Godnatt!

BALSAMSPRAY

Tänkte tipsa er om detta balsamspray som är köpt inne på Hårvårdsbaren. Självklart värt pengarna! Spraya några spray i håret och borsta ut det så blir håret som nytt och aldeles lent för er som är vana att riva ut tovorna. Det gör så att håret inte alls slits lika mycket!

CROSS BAG


TA DET MED EN NYPA SALT



Ser helt trög ut för bilden hackar ju såklart. Haha! Här har ni en videoblogg med Hanna. Woooooop wooooooop! Innebandytime.

LEE


En söt liten lurvig väst som kommer från Monki. Den går på 500 lappen! Vet själv inte vad jag tycker om den men den finns ju alltid där för er som gillar den.

Ps. Har ni märkt att man kan internetshoppa inne på Monki nu? Tipsar er alla som inte visste om det! Ds.

DET HÄR KÄNNS INTE BRA

Åh vilken mysig söndag jag har haft. Gått ute i skogen med världens bästa mamma. Tog ett långt bad med en mysig film som jag ska titta klart på någon annan dag. Käkade lite tacos nu på kvälls kvisten och ligger död i sängen. Mår så illa man bara kan må så jag ska stänga av datorn och hoppas på att jag vaknar upp på rätt sida imorgon! Orkar verkligen ingenting. Hoppas ni mår bra mina fina läsare!

HANNOUR.DEVOTE.SE


JEANSJACKOR


'CAUSE GOD MAKES NO MISTAKES

Hej på er! Har precis satt mig till ro men inte länge till! Ska ut och gå en härlig PW i detta härliga och soliga väder med min kära mamma och senare är det dags att ta tag i plugget. Fredagen bestod av massa mys hemma hos Hanna och lördagen (igår) kom Rebecca in till stan där jag, Hanna och Bea befann oss. Såg på Spykids 4D för vi fick för oss att det skulle blåsa och ha sig men ikke. Dålig film! Senare mötte vi upp Einar och Freddie och gick runt på kulturnatten. Riktigt mysig kväll faktiskt! Vi hörs senare.

TIPS!

För alla mina läsare, som har sidecut tänkte jag ge ett tips som jag faktiskt kom på hemma hos Evelina (hon har det). Att ni som går och klipper sidecuten en gång i månaden. Sluta med det! Låna eran pappas rakapparat eller köp er en egen. Tro mig! Ni vinner med det så långt i längden. Det finns ju så man kan sätta på små ''plastgrejer'' som bara rakar bort några millimeter. Då slipper du betala 150 kr för att klippa lite lie lite. Finns ju i stort sätt att köpa överallt. Men MediaMarkt är ett bra ställe till bra priser. Kika in där och kolla!

ÖNSKAT INLÄGG - OUTFITS

Fick ett önskat inlägg här om dagen att visa lite outfits som jag brukar bära. Som jag fattade det, till vardags. Du (länk) ville att jag skulle lägga upp som ett bild spel på youtube. Men jag visar några enkla här och skriver vad det kommer ifrån istället. Tänkte ge er lite små tips som ploppar upp också! Om du/ni gillar detta inlägg kan ni gärna kommentera! Så kan jag visa lite mer outfits i ett nytt inlägg. Kanske finare, eller dagar du inte orkar? Ni bestämmer, ni är ju läsarna!

♥ Lägg fram kläder kvällen innan så har ni bara något ni kan snabbt ta på er dagen där på.
♥ Du behöver inte ha jätte mycket dyra kläder för att få det snyggt. Du kan ha det enkelt med finare skor, väska eller smycken. Du kan ju alltid sminka eller fixa håret mera än vanligtvis!
♥ Mössor, hårband, vantar och halsdukar är riktigt snyggt nu i höst till både jeans och skinnjacka. Pröva med det!
♥ Använd allt ni har! Även om ni hittar en ful topp kan ni göra den snygg om ni matchar den rätt!
♥ Våga. Om du vill sticka ut måste du ju ha på dig saker även om alla andra inte tycker det är snyggt!
♥ Tänk på när ni köper något. Kommer jag använda det, har jag en liknande, eller är det värt pengarna?
♥ Kolla inspiration i tidningar, modesidor, klädhemsidor, folk på stan och dina kompisar. Du kan få mycket jobb med dina kläder!
♥ Städa undan lite bland dina saker så du hittar allt du kan använda. Lägg inte undan något. Allt är viktigt!

Skinnjacka: H&M // Skjorta: Lindex // Byxor: Cubus // Skor: DinSko
Väst: BikBok // Jeans: Cubus // Linne och halsduk: GinaTricot // Väska: Accent // Converse
Tröja: Cubus // Kjol: GinaTricot // Skor: DinSko
Skjorta: GinaTricot // Shorts: BikBok // Väska: Accent
Skjorta: Cubus // Tröja: GinaTricot // Skor: Scorett

MY SISTERS KEEPER


Hur långt är man som förälder beredd att gå för att rädda livet på sitt eget barn? Denna fråga ställs Brian (Jason Patric) och Sarah (Cameron Diaz) Fitzgerald inför gång på gång. Deras dotter Kate (Sofia Vassilieva) får vid två års ålder diagnosen leukemi. Hon förväntades inte överleva, men hon får uppleva sin 15-årsdag. Men allt är tack vare Kates lillasyster Anna (Abigail Breslin) som är en perfekt medicinsk donator till Kate. Elva år gammal fattar Anna ett drastiskt beslut om att hon inte vill vara donator till Kate mer hon vill bestämma över sin egen kropp hon skaffar en advokat och stämmer sina föräldrar. Åtminstone vill hon ha rätten att bestämma själv. Hennes beslut kommer att vända upp och ner på hela hennes familj! Men Anna förstår att detta beslutet kan leda till Kates död.
1 2 3 4 5

PAPA WAS A ROLLING STONE

Vintage, Wholesale Wedges, Thisisitransition From Www.Thisistransition.Com
Romwe Galaxy Skirt From Www.Romwe.Com
80's Purple Sunglasses, Again Jumpsuit, Vintage Belt, Alexander Wang Rocco Bag, Senso Diffusion Wilma Platform

MOVES LIKE JAGGER

Moves Like Jagger - Maroon

Idag är det fredag. Wihoooo! Den här fredagen spenderas just nu i skolan och senare direkt efter är det innebandyträning som gäller. Ikväll blir det myskväll hemma hos Hanna. Om vi inte rycker upp oss och träffar någon. Mysigt det med! Och imorgon. Bio med Bea och så skulle vi träffa Rebecca ett tag också. Härliga och saknade brudar! Vi hörs med tidinställda. Kram på er.

HALSDUKAR

Helt förälskad i färgerna, formerna, storleken och ja precis allting. Det är någonting jag vill införskaffa mig snarast! Vilken är eran favorit?

BIKBOK

Oj oj det händer mycket på BikBok. Kika in där och kolla in vad dom har att erbjuda HÄR.

TE OCH FILM

Godkväll alla läsare! Ligger med en varm kopp te i handen. Det är underbart mysigt väder ute! Tycker ni inte också det? Hur som helst så kom jag hem från söta Evelina för ett ganska bra tag sedan. Fortsätter att se på en film jag har hållt på med i 3 dagar nu. Ikväll blir det lite plugg och fix bara. Tränade på en träningscykel förut och därefter tog jag mig en dusch. Känner mig väldigt duktigt faktiskt! Imorgon är det fredag vilket innebär helg. Vi ska fira Evelina hemma hos Manfred och vara där över natten. Ska bli hur kul som helst!

MIRANDA SCARF


GinaTricot - 129 :- styck!

Riktigt snygga och mysiga halsdukar. Perfekt längd också! Det är ju ännu ett plus. Den vita och röda är to die for.

I WANT YOU SO BAD


HEARTBREAK HOTEL

Två kvinnor möts av rena slumpen tre gånger på kort tid. Gudrun (Maria Lundqvist) är änka, Elisabeth (Helena Bergström) nyskild. Tillsammans börjar de gå till dansklubben Heartbreak Hotel, där de stöter på både intressanta män och kvinnor. Där börjar också den sköra vänskapen som de nog båda har önskat finna länge, frågan är bara hur länge den håller och hur starka band man verkligen kan knyta till en människa man nyss träffat.
1 2 3 4 5

BH

Var på stan i Tisdags. Fick inte bara med mig två snygga grejer. Utan två viktiga saker också!
Stadium köpte jag sport BHN. Schamot och det återfuktande schampot kommer från Apoteket och det använder jag för min torra hårbotten. Det vanliga schampot använder jag som ett vanligt. Det är inget parfym och skit i det! Inte speciellt roliga saker, men det behövs!

SCHAMPO


Till er som har exem eller torrt i hårbotten. Använd det första när du duschar håret så det inte kommer i en massa parfym och skit som finns i vanliga schampon som gör håret ännu mer irriterad. Ta det andra för lite lätt i hårbotten då och då och ''gnugga in'' det så smälter det in (det blir inte fettigt) för att exemen (eller vad du nu har). Så ska det gå bort! Bara ett litet tips till er där ute, om någon av er kommer, drabbas eller senare i framtiden kommer att drabbas. Så då kikar ni in på mina ''Beauty'' inlägg så hittar ni detta.

Finns att köpa på apoteket.

I SKUGGAN BLIR MAN ALLTID TVÅ

Jacka: H&M // Skjorta: Lindex // Jeans: Cubus // Skor: DinSko

SKY FULL OF LIGHTERS


Detaljer från dagens. Skinnjacka | H&M - Skjorta | Lindex - Jeans | Cubus - Skor | DinSko

Godkväll! Klev in från dörren för ett ganska så bra tag sedan. Har varit hemma hos Josefin och småpluggat lite. Åt världens godaste pannkakor! Ska ta det lugnt resten av kvällen och uppdatering kommer om inte internet lägger av. Börjar verkligen bli kyligt ute nu! Som ni ser på bilden är det en massa löv. Snart är det dags att köpa julklappar för min del, haha..

WARP JACKET





BikBok 599 :-

Hur snygg och perfekt är inte denna? Skön som attans och olagligt snygg. Ett perfekt plagg. Värt pengarna! Inget snack om saken. Den skulle jag mer än gärna kunna trolla in i min garderob. Så mycket att macha den till. Eller vad säger ni? Till långa linnen, skärp och boots i sommaren. Till lite varmare höstdagar och kalla vårdagar. Ögongodis!


LEATHER JACKET


Ny skinnjacka från H&M // 399 :-
Nytt hårband från MQ // 149 :-

DU ÄR SÅ SÖT NÄR DU SOVER, DU ÄR SÅ FIN NÄR DU LER

Hej på er! Hur mår ni? Själv mår jag kanon! Har faktiskt precis kommit hem från Maxi med min älskade pappa och fick med mig 2 riktiga kap och 2 ''behöver'' saker! Riktigt riktigt nöjd (visar er sen). Ikväll blir det lite småplugg och IDOL. Det börjar bli riktigt kallt ute också för den delen. Hösten har trillat in! Bestämmer mig för att fixa klart allting jag behöver fixa innan IDOL börjar. Så vi hörs senare!

SOL FEST OCH OROLIGA FÖRÄLDRAR

Måste bara tipsa er om denna roliga serie som går någon gång i veckan på TV5 eller kanal5.se. Det handlar om barn som sticker utomlands med sina vänner och tror att föräldrarna sitter hemma, när dom egentligen är på samma ställe och ser allting dom gör! Titta in på 5: ans hemsida så tror jag du till slut får upp något avsnitt, om jag inte minns helt fel kommer det ut på datorn varje torsdag! Tips för er alla rastlösa där hemma!

I THINK I WANNA MERRY YOU


DIAMOND STRENGHT ''HELPS STOP NAILS FROM BREAKING''


DIAMOND STRENGHT ''HELPS STOP NAILS FROM BREAKING''

Min mamma har precis köpt ett sådant till mig inne på KICKS. Det används för att få starkare och fräschare naglar och det är absolut något jag behöver. Har precis bitit av mina så jag ska låta dom växa ut och sen ska jag pensla på detta och se hur det funkar. Det verkar riktigt riktigt bra och jag har hört många glada munnar som har talat om detta. Inte alls farligt dyrt heller, värt pengarna om man säger så! Om ni vill så kan jag berätta lite om det när jag har använt det. Ni avgör!

DU FÖRTJÄNAR MINA TÅRAR

Skjorta: GinaTricot // Jeans: Cubus // Väska: Accent // Skor: DinSko

BEASTLY


En film som jag för tillfället håller på och kollar på. Den är faktiskt riktigt konstig men det är nog det som gör den bra. Världens vackraste tjej Vanessa är ju med så jag måste bara kolla igenom hela och se hur det slutar. Inte den bästa filmen jag har sätt men helt klart värd att se. När man börjar titta på den tänker man inte ''Skitfilm, stänger av istället'' - utan vad kommer att hända? Och hur slutar den?

1 2 3 4 5

IF I WERE A BOY, EVEN JUST FOR A DAY


MÅNDAG 19 SEPTEMBER 2011

Godmorgon! Känner mig noll tagg på skolan om man säger så. Men idag kommer Josefin tillbaka på riktigt länge så det kommer ändå bli helt okej med henne och alla andra söta vänner som är där! Vädret kan inte bli sämre. Det är grått, regnigt och dimman ligger ut över hela hålan. Senare framåt dagen är det innebandy som gäller och avslutar min dag med plugg. Vad ska ni hitta på för något kul?

DEN SVENSKA BJÖRNSTAMMEN

DEN SVENSKA BJÖRNSTAMMEN - VART JAG MIG I VÄRLDEN VÄNDER


BIKBOK COLLECTION


DAGENS FRÅGA

vilmuur vart köpte du din jeansväst? Jag bara måste ha en egen, kanske inte exakt samma som din men vet du nån stans där det finns helt vanliga jeansvästar? puss på dig! :*

Svar: Jag köpte min jeansväst på BikBok för ett ganska bra tag sedan. Det finns ju lite jeansvästar överallt. Iallafall på hemsidorna. Monki och BikBok har eller har haft det vet jag. Modekungen har en här (klick). Sen har du ju den du själv har skrivit om på din blogg som är dödligt snygg (inlägg här). Sen har jag sätt en jeansväst med nitar på ryggen inne på Nelly och en med nitar över hela sig på Sisters. Där har du ju lite förslag! Annars kan du ju bara ta och köpa en vanlig jeansjacka och klippa av ärmarna. Det blir dötufft om den är stor och är lite sliten (eller så syr du bara in den så ser den ut som en riktigt ''väst'').

TÄNK OM VÄNNER VAR SOM PENGAR, DÅ KUNDE MAN LYFTA UPP DOM MOT LJUSET OCH SE VILKA SOM VAR ÄKTA

Vilken jädrans träningsvärk jag har! Man är ganska trött efter gårdagens matcher. Tre stycken som gick helt okej faktiskt! Slapp lördag senare på kvällen med Hannis och Bea. Slapp söndag också för den delen. Men nu är det dags att ta tag i det. Josefin kommer hit så ska vi plugga på och dra upp till sjön för att hämta vatten. Alltid i sista sekund. Men. Det är bara mig själv det går att skylla på så jag får faktiskt ta och röra på benen ut i det härliga (läs:regniga) vädret och hämta det där j*vla vattnet. Skönt med en promenad iallafall! Det är så min söndagskväll kommer se ut. Hoppas ni har roligare!

RED RIDING HOOD


Idag såg jag ''Red Riding Hood'' som jag har laddat hem för ett bra tag sen och attans vad den var bra! Hade höga förväntningar men jag vågade knappt se den för jag trodde den var allt för läskig men den här filmen var verkligen pricken över i:et och ännu bättre än jag trott! Så spännande att det inte var sant, handlingen hängde ihop flytade som en röd tråd och såklart var det lite kärlek inblandat. Den här kan man se gång på gång utan att tröttna. Se den själva och bilda er egna åsikt. Ladda hem den HÄR.
1 2 3 4 5

DAGENS TIPS

Ni kan ofta se att jag har lockigt hår på mina bilder jag visar här i bloggen. Dom är inte mina egna men det kan se så ut. Så ballt! Jag använder mig av OBH NORDICA ''locktång'' (bild). På den kan du ställa in hur låg/hög värme du vill ha, alltså hur stora och synliga lockarna ska bli. För mig som har lite kortare och tunnare hår kan jag fixa till det på bara några minuter. Det beror ju på från hår till hår. Det håller sig hela dagen för mig (utan hårspray). Och det är verkligen ett utav mina bästa köp någonsin. Du hittar den inne på Media Market och den är inte alls farligt dyr för att vara så pass bra som den är enligt mig!
1 2 3 4 5
Dessa två bilder är tagna när jag har varit ute en hel dag utan hårspray och håret ligger kvar. Klart det ser bäst ut på morgonen men det gör du ju alltid, i vilket fall som helst! Verkligen ett supertips för er som gillar lockigt. Jag får in ''Jag bryr mig inte'' looken! Naturligt.

LÄSVÄRT

Som ni kanske vet (eller ja iallafall mina nära vänner) så älskar jag Fannys blogg! Även hennes kompisar har faktiskt bloggar. Här har ni tips på en superbra fotoblogg (för er som gillar att fotografera) och här kan ni även läsa om hennes andras kompis ''vanliga'' liv så som outfits, shopping m.m! Bilden nedan är en bild från bildbloggen. Kika in.

L TO THE O TO THE V TO THE E


I MISS YOU BOY

Vintage Sweater, Dress From Www.Iwearsin.Com, Boots From Http://Www.Glamyou.Com/, Cubus Sunglasses, Vintage Hairband

Romwe From Www.Romwe.Com, Www.Romwe.Com

SUMMER PIC



YOU ARE THE ONE AND ONLY

Godkväll! Landade precis här hemma i sängen. Har varit hos Evelina hela kvällen, svullat, snackat och ''myst'' (ta det rätt) hela kvällen. Ja, vad som har stått på schemat. Nu är det dags för mig att börja packa en himla massa. För som jag sa så åker jag direkt till Hanna och ja ni vet ju! Kika in för lite tidinställt imorgon och något på söndag. Godnatt! ♥

WHEN I HELD YA

When I Held Ya - Moa Lignell



MONKI STYLE


WE'RE SO FAIRYTALE IT MAKES PEOPLE SICK

Dress / Jones And Jones From Http://Jonesandjones.Com, Jeffrey Campbell From Lorisshoes.Com

YOU ARE SO PRETTY


Tjaaaa! Hur är läget? Skapligt trött från den här sidan om man säger så. En fett med seg skoldag och sen innebandy på raken efteråt. Skönt med träning iallafall! Ska träffa Evelina ett tag ikväll iallafall. Ska snart hoppa in i en skön dusch. Imorgon väntar en hel lång dag i en innebandyhall och där ska det liras massor med match. Skit kul att köra igång! Efter det drar jag direkt till Hanna så bloggen kommer vara död tills söndag då!

BLUE AND RED


ME PLUS YOU

Justin Bieber - One time

Godnatt!

FOLLOW YOUR DREAMS

Godkväll! Dagen har jag av mesta dels tillbringat i skolan. Senare drog jag och Evelina hjärtat hem till mig och tog det lugnt mest. Fy vad skönt det är, regniga dagar som denna! Senare drog jag ner till Hanna och vi tog en PW, lite mat och en dusch. Sen fick jag skjuss av min söta pappa hem på moppen. Haha! Nu ska jag packa upp och ner lite saker tills imorgon för då är det fredag. Det betyder att jag ska träna innebandy och träffa Eve senare på kvällen. Sen händer det ju annat skoj i helgen också! Det blir käk på Golfa imorgon med!

USA CONVERSE

Jeans: Cubus // Linne och halsduk: GinaTricot // Väst: BikBok // Väska: ACCENT // Converse

TYG PÅSE




Tittade in på Monkis hemsida och hittade den här godingen till väska. Skit snygg verkligen! Älskar långa och stora tygpåsar. Den kostar 80 kronor!

ON A MEADOW IN THE WILDERNESS


ORIFLAME MASK

För ett ganska bra tag sen fick jag hem massa smink och annat inom ''Beauty'' området. B.l.a den här ansiktsmasken. Lägger på den då och då och den funkar hur bra som helst. Den är väldigt dryg (håller länge) och den passar perfekt. Vill man ha med sig den så är det ju heller inga problem. Så sno åt er en och testa själva!

Från: Oriflame

I HOPE THAT BOY STAY THE NIGHT

Tröja och linne: GinaTricot // Boots: DinSko

THEY TELL ME I'M A BAD GIRL


They tell me I'm bad boy
All the ladies look at me
and act coy, I just like to
put my hands up in the air
I want bad girl dancing over
there. Look at her go on the
dancefloor. She's amazing
on the dancefloor. When she
moves, girl I want more. Keep
it going girl. I got en encore.
She got me saying

Go little bad girl

JAG VILL VARA DIN FLICKVÄN

Hallå! Hur mår ni? Med mig är allt bra! Kom nyss upp från ett supervarmt bad och det var verkligen skitskönt. Sitter och småpluggar lite. Väntar på att Bonde söker fru ska börja wää! Så jag får plugga mig fram tills dess. Såklart göra lite annat också. Läser på olika bloggar och märker överallt att alla är sjuka, verkligen alla.. Jag får hålla mig ett tag till. På lördag ska jag spela innebandy hela dagen och helgen efter väntar annat kul.

SIMPLE STYLE

För att göra en outfit snygg behöver man inte ha kläder på kläder och lager på lager. Det kan vara jävligt snyggt med bara enkelt. Bara bara enkelt. Här har ni ett tips! En lång enkel skjorta. Ett tips för dig som känner dig bar ifall någon skulle få för sig att dra upp skjortan, ta ett par cykelbyxor och korva upp (om ni inte har, klipp av ett par långa). Ett par skor och en mysig halsduk nu till hösten, KLART!

DAGENS FRÅGA

kan du inte göra en video med olika outfits?? (tips på outfit) du har en super bra blogg :) <3
Svar: Jo det ska jag absolut kunna göra när tiden räcker till, en helg eller så utan plugg! Bara ni påminner mig så jag inte glömmer bort det. Men klart jag skunna ordna det! Tack så jätte mycket söta du.

LOOKIE

Yesterdays: Tröja och jeans: Cubus // Converse

MOBILBLOGG

Godkväll! Mitt internet funkar inte vad jag än gör så därav dålig uppdatering! Det är världens storm utanför, bokstavligt talat. Tror det är därför inte internet funkar, haha! Om någon halvtimme sådär börjar IDOL och det får jag ju inte missa. Sitter redo i soffan och tänkte blogga järnet men så blev det inte. Irriterande! Idag har jag hur som haver vart super duktig, jag och Eve tog oss i kragen och pluggade hur bra och mycket som helst. Sen körde vi en 20 minutare på hennes träningscykel. En Björk har blåst ner på Björns tomt, sjukt. Uppdaterar er så fort jag får igång skiten. Vet inte alls när. Ingen bild nu då, åh! Pussar

NAGELLACK

Tre grymma färger från JFR.SE (här)! Skit snyggt med lite färg på naglarna. Visst var dom snygga?

VILL BARA SOMNA OM IGEN OCH VAKNA UPP I EN DRÖM

Godkväll! Är uppe i min sköna säng nu efter att ha glott IDOL. Som vanligt. Men det är ju hur mysigt som helst! Tränade innebandy idag för första gången på länge. Underbart! Ska ner och koka lite te hade jag tänkt. Till det sätter jag på en film och pluggar på lite! Imorgon ska jag träffa min käraste Evelina. Plugg hela dagen typ, kul. Har man henne vid sin sida blir den ju ändå ganska roligt.

EN BRUD, EN STIL

Klicka här för att komma till Selmas nya blogg!

DU ÄR ALLT JAG VILL HA


STRIPE OUT

Azuki Black And White Stripe Tunic From Http://Azuki.Com.Au

Miu Miu Clutch, Christian Louboutin Shoes

MINA UTEKLÄDER I ÅR

En röd halsduk va ett måste för mig. Tänk till svarta jeans eller svart skinnjacka, va tråkigt med en svart då! Har ju dock en svart hemma redan nu så den passar ju till jeansjacka, haha! Den svarta mössan är grymt snygg. Den passar jättebra till dom som är blonda. Då blir det mer brytning. Båda skönheterna är ifrån GinaTricot och mössan kostar 59 :- medans halsduken kostar 99 :-. Slå till!

STAND BY MY SIDE

Skjorta: GinaTricot // Shorts: BikBok // Ring: Indiska(Sthlm) // Väska: Accent

TOPP 3 - FAVORIT PARFYMER

1. Paris Hilton - 2. Date - 3. Paris Hilton

WILD


Godkväll! Gårdagen var riktigt kul, var uppe i Åby med lite folk och hade det bra. Bara bra. Idag? Jo idag har jag och Hanna pluggat, haft en tyst minut för USA, glott film och bara degat. En vanlig söndag ungefär. Kollade nyss IDOL och ska ner och käka lite. Imorgon är det ny vecka och innebandyn drar igång! Som jag längtat. Puss

HÖST DEPP


Kände att jag inte hade någonting alls att skriva om. Men nu såg jag på Fannys blogg att hon hade skrivit lite om hösten. Den är ju snart här, så då tänkte jag. Varför inte? Nu till hösten blir alla så deppiga för att sommaren är över men hey, det finns tusen saker som är bra med hösten! Några förslag.

♥ Alla fina höstbilder du kan ta, på löven tex
♥ De mörkare dagarna börjar komma och då kan du tända levande ljus
♥ Alla snygga kläder börjar ta sig till alla affärerna
♥ Mysiga mössor och halsdukar
♥ Stickade tröjorna. Dom är så grymt sköna men ändå otroligt snygga
♥ Vintern börjar närma sig och du kan börja pyssla framåt julen. Shoppa julklappar b.l.a
♥ När det är kallt där ute kan man mysa här hemma med en kopp te och en film
♥ Om du reser kommer du till värmen och är brunare än alla andra
♥ Rutinerna börjar igen
♥ Inga sommaruppehåll
♥ Lagom perfekt för att träna, inte för varmt och inte för kallt

11 SEPTEMBER


Skänker en tanke till alla som dog, som vart drabbade, kämpade eller förlorade någon nära. Som var med i den hemska olyckan. Tio år sedan idag. Helt sjukt. Här hemma hade jag och Hanna en tyst minut med sorliga låtar och tända ljus. RIP ♥

STICKAD

Så perfekta färger, perfekt längd, form, mönster och ja helt underbart snygg. Den finns inne på Monki!

JAG SAKNAR DIG SÅ MYCKET ATT DET GÖR ONT

Vila i frid ♥

EN GÅNG I TIDEN VAR DU MIN MEN NU ÄR DU BARA EN DRÖM

Tack för alla söta kommentarer. Ni är bäst! Tack verkligen. Igår när jag kom hem så kom Eve, senare Bea och till sist Josefin. Käka och drack massa gotti gotti, sjöng singstar och bara snackade. Tjejkväll. Nu är jag nyduschad och ska ner till Hanna och sova där, så vi får höras av imorgon med bilder! Puss

TEARS

Tröja, skjorta, kjol och strumpbyxor: GinaTricot / Skor: Scorett
Ser helt förstörd ut på bilderna, tro mig, det var jag.

† BJÖRN LEVIN - NU VILAR DU I GUDS HÄNDER

Ett litet personligare inlägg tyckte jag passar bra nu efter en begravning. Tårarna rinner fortfarande, det här är tugnt. När min pappa var 6 år så blev min farmor och Björn tillsammans och levde ihop ett bra tag tills dom skilldes åt. Björn var alltså som min låtsasfarfar. Han har alltid vart speciell. Och då menar jag verkligen speciell. Antingen var man hans vän - eller ovän. Han var en riktigt duktig affärs man som älskade frimärken. Han åkte runt överallt med sina vänner. Affärer. Han var en riktigt djur och barnvän. Någon helg innan han gick bort var han hos Calle, hans bästavän. Hans land. Dom åkte ut i båten och fiskade. Björn låg där framme och njöt av sommaren och värmen medans Calle fick köra båten. Dom fick upp 22 abborar. Han har alltid tyckt om mig och min bror. Samma med min mamma och pappa. Han satt hemma hos oss dagligen och bara snackade i flera timmar. Han berättade sina historier, han tog hand om oss, bjöd oss ut på mat hela tiden, köpte grejer åt oss och han var en amazing person. Han kom på mina födelsedagar, på julafton och så hade han 2 landställen. Ett ute i Krokek och ett bort i Sanden. Han älskade att fiska som jag sa och dricka cola direkt från flaskan. Han låg alltid och sov i gräset. På tal om gräset, så låg han och rensade sina kära abborar i 4 timmar. Och djuren, låg så nära som möjligt. Han var så otrolig mot dom. Han hade många vänner och bekanta och många som brydde sig om honom. Han verkade ju alltid må så jävla bra. Alltid. Ingenting var fel på honom. Jag kommer hem en dag, det var i slutet på Juli. Min bror säger till mamma ''du har hört vad som har hänt med Björn va?'' Det klart jag har svarar hon. Då börjar jag fråga. Björn hade ringt till min pappa och sagt att han var riktigt sjuk. Han berättade att vi skulle skicka blommor, hälsa och ringa till. Han sa att våran familj var dom bästa som fanns. Och att han ville att allt skulle vara normalt, att vi skulle hänga med ut till hans land. Han skulle opereras. Ingen visste om han skulle vakna upp igen. Veckan gick. Mina föräldrar var hos han hela dagarna och jag satt här hemma och undrade. Vi alla var 99 % säkra att han skulle gå bort. Om inte ett mirakel skulle uppstå. Sen kom dagen. Den 4 Augusti 2011 denna sommar, lämnade han jorden. Och idag fick jag säga hejdå på riktigt. Nu finns inte Björn kvar längre. Jag kommer sakna hans röst. Allid när man svarade i telefonen hörde man ''De Björn''. Det ska jag aldrig i hela mitt liv få höra igen. Jag kommer alltid minnas hur han var. Men han kommer aldrig finnas levande brevid mig. Jag kommer nog aldrig kunna leva så mycket som du levde. Och jag vill tacka för alla fina stunder tillsammans med dig. Allt du har hjälpt mig med och framför allt ställt upp med. Vännerna på din begravning idag gick fram till oss stup i kvarten och berättade att mamma hade ringt dig, sagt att det fanns paj här hemma och du lös upp som solen och sa ''Nae, nu ska jag åka iväg och äta lite paj!'' Till minne har vi bilder och din bil och vi kollar till ditt hus då och då. Allting gick så snabbt, jag ville hinna ta farväl. Det var en tidig morgon ju. Du lyckades ta dig till trappen och be grannarna ringa ambulansen. Ditt hjärta var krossat. Du hade fått hjärtattacker och det hade brustit i mellan. Bara maskinerna inne på akuten kunde hålla dig till liv. Vila i Frid min kära vän. Nu vilar du, i Guds händer.

† 4 AUGUSTI 2011


BEGRAVNING

Sitter här helt tom. På utsidan så bär jag fina kläder och lockigt hår. Men på insidan är jag bara tom. Nu ska jag. Vilma. Iväg och lämna dig. Kameran är med. Vi hörs när jag är tillbaka igen. Fred ut.

I AM SORRY

Ni får en nyduschad bild på en tös igår kväll. Har precis kommit ut ur en galet skön dusch med massa fix och trix. Jag känner mig som en ny människa. Är ledig från skolan imorgon pga begravning. Usch så hemskt. Senare på kvällen så träffar jag en massa fina vänner och lördagen och söndagen kommer jag tillbringa med Hanna (läs:Klas). Så uppdateringen kommer va hur låg som helst. Jag kommer vara ledsen och kommer behöva stöd. Jag hoppas ni förstår. Vart med Kalle och Bea hela dagen. Bra och fina människor det där. Nu är det dags att ta tag i plugg. Vi hörs snart igen!

JUST LOOK FORWARD


ÅK RING!

Jag måste bara tipsa er som har en motorbåt eller får chansen att åka motorbåt. Ni måååååste bara åka ring efter båten då. Att sitta där två och två som jag och Josefin gjorde (ute i Sanden) var bara hur kuuuuul som helst. Ingen och då menar jag ingen har sätt mig garva så mycket som då. Inte jag själv ens. Att bara flyga och skutta runt där i ringen och bara känna att sommaren är där. Så jävla underbart! Så skaffa er en ring. Fråga mig inte hur. Men gör det. På bilden är det en tjej ute i Sanden som åkte med ut på båten. Wilma heter hon. (Inte jag)

GIRL MY BODY DON'T LIE, IM OUTTA MY MIND. LET I RAIN OVER ME

Romwe Sweater And Shorts From Www.Romwe.Com, Monki Hat, Modekungen Bag From Www.Modekungen.Se

Damyller Top From Http://Www.Dmylr.Com.Br/Blog.Php

Pitbull - Rain Over Me


LOVE ME FOR WHO I AM


BOY YOU ARE AMAZING, JUST THE WAY YOU ARE

Godmorgon! Kämpade mig upp ur mammas sköna säng. Pappa var iväg så varför inte proligga den? Jo den var helt amazing. Ska snart iväg till skolan och sen har jag inga planer för resten av dagen. Är sjukt trött så jag hoppas det blir en liten ''Vilma'' dag för mig själv. Då blir ju bloggningen helhjärtat också! Ska mysa ner mig under täcket ett tag innan skolan börjar. Ha en bra dag!

HEY BOY YOU ARE BEAUTIFUL

Jeans // Cubus // Tröja // Lager157

TIPS: MOT BRISTINGAR

När man kommer upp i äldre så får en del ''groppar'' in i rumpan (bristningar). Tänkte ge er lite tips för att det ska gå bort och inte komma tillbaka!

♥ Träna rumpan. Träna den lite varje dag så tränar du bort alla bristningar.
♥ Skulle inte det funka så kan du köpa som ett litet handtag med taggar i. Tvåla in kroppen när du duschar och börja cirkla den runt dina bristningar. Det behöver inte bara va på rumpan (utan självklart där dina bristningar är). Så ska den se till att ta bort allt sånt skit!


RUMMET FRÅN ALLA HÅLL OCH VINKLAR

Förutom mitt vanliga rum där jag bor, så har jag ett rum längst ner i huset där jag kan vara med mina vänner och göra vad vi vill ungefär. Har aldrig visat det rummet förut men mamma och pappa har gjort om det för ett ganska bra tag sen. Så jag tänkte visa lite bilder. Passade på nu också när en läsare har frågat mig om att visa bilder på mitt ''vanliga'' rum. Njut!

JAG VILL KYSSA DIG NU OCH FÖRALLTID


FRÅN OCH MED DU

God eftermiddag! Hur mår ni? Trost att vädret inte är på topp så lever jag och mår bra. Huvudsaken, right? Har nyss kommit upp och satt mig till ro. Jag kan ju bara drömma om att få sitta till ro här allt för länge eftersom golvet ska städas (fullt med kläder) och duschen ska intas! Ikväll har jag inga planer alls. Ta det lugnt mest.. Var nyss ute på en PW med Bea också. Skönt det! Funderar starkt på att byta header, så om det är något söt där ute som skulle vilja hjälpa mig så lämna gärna en kommentar! Tack på förhand. ♥

EVEN THE WORST THINGS HAVE THINGS TO LOVE IN THEM

Jacket From Http://Www.Charlotterouge.Pl/, Body From Http://Shop.Blackmilkclothing.Com/

In Tees We Trust Cross Shirt From Http://Www.Facebook.Com/Pages/In Tees We Trust/197950266912512, Primark Bag From Primark Bremen, Vintage Shorts, Boots From Tk Maxx, Jfr Bracelet From Www.Jfr.Se

YOU CAN'T STOP LOOKING AT ME

Här har ni resultat på Evelinas nya hår! Det blev som sagt sidecut. Om hon skulle ändra sig så kan hon bara lägga över lite hår så ser det ut precis som vanligt. Så jävla ballt! Att få byta och trixa med dig men ändå så är det helt sjukt snyggt. Så det är tips för er som också funderar eller vill göra liknande! Hon klippte sig på Hårvårdsbaren för 150 kr!

DO IT ALL NIGHT

På bilden: Evelina Palmgren
Fotograf: Vilma Belin (jag)
Kamera: CANON D1300

Godkväll! Vad har jag gjort idag? Jo som jag sa så var jag på Maxi med Evelina, hon klippte sig. Det blev awesome gott folk, sjukt snyggt verkligen (bilder kommer sen)! Nu på kvällskvisten har vi glott IDOL tillsammans. Ska hoppa in i en dusch och snart bädda ner mig i sängen med massa bra musik. Som sagt, ni får ett bildbevis sen! Puss

DET ÄR OKEJ ATT KÄNNA


LITTLE BAD GIRL

Tröja // Cubus // Kjol // GinaTricot // Ring // JC // Boots // DinSko

POLOTRÖJA

En sjukt snygg polotröja som kommer från GinaTricot för 199 kr styck! Skit snygg under en stickad eller en kappa (ungefär en sådan jag la ut igår, kolla fashionlänken). Finns i andra snygga färger som vit!

ROSA THE MOVIE OCH EVA OCH ADAM

De 2 bästa filmerna om drama och kärlek är enligt mig Rosa the movie och Eva och Adam avsnitten! Kan kolla på dom hur många gånger som helst och hur länge som helst. Riktigt riktigt bra! Så för er dramalovers är ute, ladda hem HÄR för att se Eva och Adam!

SIDCUTE GIRL

Godkväll! Hur mår ni? Själv mår jag awesome! Kom ut från en skön dusch just. Har vart hos min söta lilla Evelina hela dagen, haft lite mys dag bara (ta det rätt) - kollat Idol och ja ni vet. Haha, älskar det! Annars händer det ingenting speciellt. Ska hänga med Evelina imorgon när hon kirrar sidcute. Sen drar vi runt inne på Maxi ett tag. Ska bli trevligt! Godnatt. ♥

ALEXANDRA JARDVALL - IDOL 2011

Alexandra Jardvall - The River


Min gamla pianolärare (som är min brors gitarrlärare nu) är faktiskt med i IDOL och jag tycker verkligen ni ska rösta på henne för hon är galet bra! Jag var absolut allra bästavän med hennes systerdotter, vi gjorde allting tillsammans, åkte utomlands, kryssningar, Stockholm, GrönaLund osv osv. Som min egna familj och syster. Och då var även Alexandra med som jag känner väldigt bra! Hon har b.l.a sjungit för kungafamiljer och sjunger även på stora båtar. Hon bor bara några hus förbi mig, häftigt! Hittade dock inte hennes klipp från IDOL på YT, men jag hittar massa andra. Men hon heter hur som ''Alexandra Jardvall'' och finns säkert inne på TV4as hemsida. Kom igen nu Sverige, rösta på!

KAPPA

Monki 300
S N Y G G

SWEAT

Primark Big Ring From Primark Bremen, H&M Ring From H&M Hamburg, Primark Bracelet From Primark Bremen, Primark Bracelet From Primark Bremen, Primark Bracelet From Primark Bremen, Religion Printed Tee From Www.Ayoxx.Com, H&M Tights From H&M Wuppertal, Prim
Hej på er! Sitter hemma hos min fina vän Evelina som jag ska stanna hos tills ikväll, vad ska vi göra? Jo IDOL ska vi glo på. Annars gör ingenting speciellt, allt och ingenting. Ska lacka på naglarna lite och forsätta musiken ösa! Så härligt. Vädret sviker oss så det blir en hemma mys dag. Behövs verkligen! Tjej snack på hög nivå. Love life.

Snoop Dogg- Sweat David Guetta


DAGENS FRÅGA

vart kommer mössan ifrån? :) 
Huuuuur bra blogg som helst !
Svar: Tack så jätte mycket söta du! Mössan kommer ifrån GinaTricot och kostar 59 kr styck! Kram.

NAVEL PIERCINGAR

Har fått lite nya piercingar av mamma. Hennes jobbkompis hade massa söta som hon inte använde. Tvättar man dom med sprit så blir dom som nya igen! Var någon söt läsare som ville se dom. Så här får du bild!

YOU KNOW REALLY SUCKS ABOUT FALLING FOR A GUY YOU KNOW YOU'RE RIGHT FOR? YOU FALL ANYWAY BEACUSE YOU THINK HE MIGHT TURN OUT TO BE DIFFERENT

Vaknade upp hos Bea där jag även segade fram tills kl 4. På vägen hem drog jag förbi Josefin en sväng och var där en stund. När jag hade landat lite lätt så drog jag ut på en skön PW i skogen. För mig själv, tänka och rensa tankarna lixom. Hel lugnt. Har kommit ut från en skön dusch och är på Bea. Tittade lite på IDOL också. Jag älskar att se autdition. Så himla kul att se när alla gör bort sig eller faktiskt sjunger bra! Imorgon är det måndag. Nya tag.

BAS

Perfekt ''bas'' till ett klädval. En helt vanlig okej snygg tröja och ett par svarta jeans. Funkar alltid!
GinaTricot | H&M

HELGEN


MASSA NYTT



Cubus, GinaTricot x2, Lindex, KICKS

Skjortan och tröjan älskar jag verkligen! Det andra var lite nödvändigt släp som fick hänga på. Kjolen, skjortan och tröjan ska jag ha på en begravning på Fredag. Därför köpte jag hem en kjol, är ju annars inte så mycket för det. Penseln och necessären behövdes verkligen!

NO BOYFRIEND... NO PROBLEM.



Tumblr_lqa177gv6x1qlaa6wo1_500_large

I JUST CANT LET YOU GO

Uppe tidigt idag. Plattången ligger och värmer för idag blir det nya uppdrag som gäller. Igår var jag helt slut efter en lång skolvecka, startade ett litet ''hemligt'' projekt med brudarna som var huuuuuur kul som helst! Drog och köpte lite godis till oss och sen hem och käka pizza, MUMS. Vi lever. Sjöng, skrattade, såg på fotboll och annat mys. Ja det var det gårdagen bestod av. Nu idag ska jag in till stan och dela ut lite grejer. För då får jag nämligen en biocheck, låter ganska ovärt men vafasen. Sen blir det mys ikväll igen! Ville bara höra av mig. Puss

ALL WE NEED IS LOVE

Hallej hallå! Sitter och klurar ut vad jag ska packa med mig hem till Sara, ingen aning. Ja, som ni förstår sover jag kvar där tills imorgon. Tar med mig kameran, min mysiga onepice och pengar och så får vi se hur denna fredag och helg börjar och avslutas. Dags att packa, vi hörs snart igen!

JAG ÄR FRI SOM EN FÅGEL, JAG SVÄVAR SOM ALDRIG FÖRR


DET SOM DU TROR ALDRIG KOMMER HÄNDA DIG, ÄR PRECIS VAD SOM HÄNDER

80s Purple Lennon Shades From Www.80spurple.Com, Topshop Bow Crop Top From Www.Romwe.Com, Wholesale Dress Sheer Black Skirt From Www.Wholesale Dress.Net, Judith Leiber Satin Bag


Nu: Skola. Sen: Fredag och helg! Woho. Tryck här för att lyssna på en låt man blir peppad och taggad till!


MAKE UP

Du hittar foundation inne på KICKS och för billigare pris på Cubus. Svamparna och borsten kommer från Åhlens. Blushern och ögonskuggan är köpt inne på H&M och lika så mascaran. Den finns dock inne på KICKS också. Läppstifen är köpta i Spanien och kajalen hittar du i vilken smink affärsom helst. Min foundation till höger är snart slut och då är det dags för den andra att användas. Så det är allt jag använder när jag sminkar mig. Om jag inte vill använda mer. Då tillägger jag allt på det första bilden eller bara något av det. Svart kajal, vit ögonskugga och läpparna målar jag. Täckstiften är köpt på Apoteket och används för att täcka finnar.

Jag börjar med att lägga min foundation i hela ansiktet. Med händerna eller svamp. Fortsätter sedan med blushern som jag tar på kindbenen eller i mitt fall ''bollarna''. Tar kajal eller det vita ögonskuggat (ibland) och drar kajalen i underögat och det vita duttar jag runt mina ögon. Sedan böjer jag till fransarna och målar på lite lite mascara. Avslutar med läppstiftet (också ibland). Sen är jag klar, enkelt!

KISS ME


Hej! Har degat hemma i huset hela dagen sen hemfärden från skolan. Så skönt! Evelina var gästen idag och vi har hunnit käka mat, sätt på film, hon har hållt mig sälla när jag relaxat i mitt badkar och så lite ditten och datten. Ligger och ser film ännu. Inget sällskap så jag käkar lite burgare. Mums! Ska se klart och sen blir det läggdags. Imorgon är det fredag och helgen ska spenderas med min saknade Sara och kära Bea så bloggningen kommer ligga på nivå 0. Tänkte bara säga det! Sov sött readers.

HEAVEN IS A PLACE ON EARTH

Gammal men bra!


SMINK MEDEL

Tänkte bara visa er mitt sminkmedel som alltså tar bort all smink från hela ansiktet. Jag tar en liten klutt i händerna eller en svamp och så blandar jag det med vatten och gnuggar i hela ansiktet. Avslutar det hela med vatten i hela ansiktet. Det funkar super! Finns på: Sminkaffärer och apoteket.

BABY BABY

Skjorta, mössa och linne // GinaTricot // Väska // ACCENT // Skor // Scorett

VANTAR OCH HALSDUK


Nu rullar hösten in, vantarna och halsduken ska på. Och jag har hittat ett ''par'' inne på Monki. Halsduken är helt perfekt och lika så vantarna. Färgen är sjukt snygg och det ser så mysigt och bekvämt ut! Halsduken går på 150 kr och vantarna 60 kr. Lätt värt pengarna!

BIKBOKS LOOKBOOK


RSS 2.0