VILMABELIN.DEVOTE.SE

Prövar devote.se ett tag men raderar inte denna blogg ifall jag skulle vilja byta tillbaka, känner att jag behöver nytt. Följ mig HÄR!
vilmabelin.devote.se

TORSDAGSMYS

Hej på er! Sitter hemma hos mig med Sofia och Evelina och har precis städat i ordning min garderob vilket var riktigt bra gjort. Måste bara berätta om skolan idag, på tekniken var det en himla massa snack om avloppet och våran lärare tog fram riktigt bajs, riktig mens på en tampong och hans använda kondom som det var sperma på, inte okej alltså!! Fyyy. Nu ska vi iallafall knäppa lite bilder så jag kan göra en header med brunt hår och sen ta det lugnt resten av kvällen. Torsdagsmys!

FUZZYSENSE

En hel drös med bilder från sommaren 2010. Kom på att dom fanns nu när jag titta in på Beas söta blogg. Hon har en ny, så ni som inte följer den klicka på Beas så ska ni få se riktiga grejer! Härliga bilder också, eller hur? Dom är från mitt land faktiskt!

SNO STILEN

Denna grymt snygga stil är väldigt lätt att fånga och göra en likadan outfit ifrån. Har trixat ihop ett collage som jag tänkte visa för er!

Nylon strumpbyxor går att köpa överallt, fler pack på Lindex för ett jädrans bra pris! Det är riktiga kap det. Cykelbyxor finns också överallt, GinaTricot, H&M och ja dom vanliga affärerna. Om dom nu säljer det! För det var ju mycket sånt under sommaren 2011. Om ni inte hittar eller har kan ni bara klippa sönder ett par vanliga svarta tights som funkar exakt lika bra om ni viker upp kanten, det har ni ju mest ifall någon skulle få för sig att dra upp eran stickade, att visa kanten är med snyggt!



GREY

Blev en snygg halsduk och ett par gråa strumpbyxor igår från H&M och GinaTricot också. Halsduken gick på 80 rikstaler och strumpbyxorna 100 kr! Både skönt och fint. Allt i ett. Supernöjd!

CAUSE' I'M PLAYING WITH FIRE


PONCHO

Idag fick jag b.l.a med mig denna snygga filt poncho hem för ett riktigt bra pris på GinaTricot. Jag gav 149 kronor för den och kommer matcha den till shorts, över skinnjacka, jeans (läs: svarta) och ja allt som jag nu känner för.

FEATHERLIKE LIGHTNESS

Godkväll! Klev nyss innanför dörren från en sväng på stan med Sofia. Fick med mig tre fina kap hem som jag visar så snart som möjligt. Tog även några burgare på Macdonald's. Ikväll ska vi kolla på Bonde söker fru och göras oss lite te och mackor. Hur har eran dag varit? Vi hörs mer senare!

KROSSA ALLA FÖNSTER

Gårdagens // Stickad, jeans och skjorta: GinaTricot // Halsband: Spanien // Vantar: Lovika // Skor: Mammas

BRUNETT VS BLONDIN

Var så himla trött på mitt hår så jag åkte till frisören och toppa av det lite och färgade det röd/brunt. Lite röda nyanser i en chokladbrun färg! Jag blev nöjd, faktiskt! Men eftersom jag föddes som blondin så är det lite tragiskt att färga bort det. Jaja, det går ju att ändra och ha sig hur man än vill. Ny är jag brunett iallafall, vad tycker ni är snyggast? Jag ska fortsätta ha mörkt, tycker jag personligen!

SHOPAHOLIC

Rebecca Bloomwood (Isla Fisher) handlar en massa modekläder, och kan inte sluta. Hon har alltid velat jobba på modetidningen "Alette", men hamnar istället på ekonomitidskriften "Succesful saving". Där blir hon en framgångsrik journalist med artikeln: The girl in the green scarf (flickan i den gröna scarfen). Men kommer hon någon gång att få komma in på Alette? Eller få alla sina skulder betalda?
Den här filmen passar mig perfekt i smaken. Älskar när massa snygga tjejer drar runt i massa modekläder i en storstad i USA. För er som är en sucker för tjejfilmer, se denna!
1 2 3 4 5

BUT EVERY WRONG TURN THAT YOU MAKE WILL ALSO BE MY MISTAKE

Kan ju inget annat än att älska prisen på H&M-s kläder. Vantarna var urgulliga och lika så halsduken och mössan!

I CAN SEE THAT EVEN IF YOU CAN'T

Godkväll! Ligger i sängen med en kopp te och en bra film. Kom hem från en skön och jobbig innebandyträning sen vilket var riktigt kul, drog ett snabbt plugg och käka lite och nu är jag snart redo för sängen. Imorgon ska jag klippa mig och sen ska jag även slinga håret eller färga det i någon annan färg. Kan verkligen inte bestämma mig, men det återstå och se! Vi hörs mera imorgon. Godnatt!

PROFFS HÅRSPRAY

Båste bara tipsa om världens bästa budget hårspray. Det håller i sig hela långa dagen och det finns i olika storlekar. Det har en dålig egenskap och det gör att håret kan bli lite lockigt när man sprutar i det (om man plattar det) men jag antar att det är för att man håller flaskan lite fel, håll i håret och spraya så går det bättre. Det finns b.l.a på H&M under 50 lappen och jag tycker verkligen ni borde köpa hem en egen och testa. Tips!

H&MS MYSIGASTE OCH SNYGGASTE


RIDSKO MED KANT

Stickad: BikBok // Jeansjacka: H&M // Halsduk: GinaTricot // Hårband: MQ // Vantar: Lovika // Skor: Mammas
Idag körde jag på en typ av ridskor med strumpkant. Lovely! Och jag lovar att mina trosor inte syndes, tightsen åkte ner lite på bilderna bara. Nu ska jag byta om och fixa lite för att sedan åka iväg på innebandyträning. Ikväll blir det plugg och annat fix! Kram

SENA NÄTTER, TOMMA GLAS

Du får inte knacka på min dörr om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn och börja kalla mig för din
Du får inte vandra på min väg utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet för att fylla upp ditt hål
Men du får ta den tid du behöver för att förstå vad det är du vill

BUTTERFLY KISSES

Zara Kimono, Balenciaga BagLace Tunic, Feather Hair Band, Butterfly Ring, Green Ring

YOU DON'T KNOW WHAT LOVE IS

Ett par uppvikta svarta jeans till en snygg skjorta och ett par ridstövlar på det (det hetaste just nu). En stor fluffig fake päls och lite smycken så blir det toppen till en vanlig dag. Jag är kär! Allt detta skulle mer än gärna få flytta in hos mig, speciellt pälsen!

DAGENS FRÅGA

vem är det som tar alla dina bilder? eller tar du dem på självutlösare??
Svar: Jag kör nästan alltid på den fantastiska självutlösaren eller så tar mina kompisar på mig. En bild här nere med självutlösaren!

I DON'T KNOW WHY I'M SCARED, I'VE BEEN HERE BEFORE



Några mysiga bilder från helgen.

Godkväll mina kära läsare! Vad har ni för er? Jag själv ligger nerbäddad i sängen med massa julmusik, tända ljus och lite plugg. Helt omringad i filtar och täcken är jag också för den delen, tofflorna på plats och gosh vad mysigt det är! Har spenderat min sköna söndag nere hos Hanna, var ute rätt så mycket och gjorde allt från A-Ö. Roligt och mysigt var det iallafall. Sen käkade vi en massa mat och godis och allt va det nu va vilket var supergott. Kvällen ska spenderas i sängen med lite julfilmer. Älskade höst och jul! Lovely.

LOVIKA VANTAR

Har börjat plocka fram alla mina vantar mamma har köpt till mig! Visst är dom underbart fina? En hel drös med hemstickade Lovika vantar. Det kan inte bli bättre, dessa ska jag gå och mysa i hela hösten och vintern. Gosh! Jag är förälskad i vantarna och hösten.

STELT

Ännu ett snyggt stelt armband. Detta är från Monki och går på 80 kr. Det är snyggt till allt! Om det är tillräckligt stort tycker jag faktiskt att det är dödligt fränt att bära det runt armen också.

DEN SOM TALAR ILLA OM ANDRA I DIN NÄRVARO TALAR ILLA OM DIG I DIN FRÅNVARO


UPP MED ERA HÄNDER I LUFTEN



Bilder från vintern hemmas hos Hanna

Godkväll alla fina där ute! Hur mår ni? Jag mår sjukt bra, en vinst från vår sida med 6-2 mot Linköping imorse och sedan en tripp till IKEA med la familia. Vad mer? Jo jag gick ner till Hanna och jag ska snart hem för att ''fräscha'' till mig lite för att sedan träffa Freddie, Maffe och Einar. Hur trevligt som helst ska det bli! Sen sover jag hos Hanna. Ha en fortsatt bra lördag så hörs vi imorgon.

MONKI INSPIRATION


PRICK.BLOGG.SE

Klicka här för att komma till min nya favorit blogg. En speciell blogg med en speciell handling. Love it! ♥

IT WILL RAIN

It will rain - Bruno Mars

Lyssna på världens finaste låt och njut som jag gör. Så fina låtar Bruno Mars gör. Helt sjukt.

MAYBE YOU SHOULD DO SOMETHING ABOUT IT


Godkväll alla läsare! Jag antar att ni är uppe nu eftersom det är fredag. Min kväll har hur som helst varit hur mysig som helst, först var det innebandy som gällde och sen kom Felix, Koffa, Marcus och Maffe hit och träffade mig och Josefin vilket var hur roligt och trevligt som helst. Nu ska jag packa ihop lite saker och fixa lite här i rummet och sedan göra mig redo för sängen. Gud vad skönt, helt slut efter en lång skolvecka. Burra ner mig i mina sköna täcken. För det är match i Linköping imorgon som gäller, nuuuu kör vi! Godnatt.

WHERE THE STREETS HAVE NO NAME

H&M Circle Scarf, H&M Parka, Asos Golden Watch, H&M Jeans, Topshop Boots

Jfr.Se Cuff, Tabbisocks Tights, Wanted High Heeled Loafer, Gold Saturn Turband, Nasty Gal Faux Fur Jacket, Chaser Tee, By Celina Wood Cross, Play Me High Waist Leather Shorts, E Bay Sunglasses

I LOVE FEATHER EARRINGS


LET IT FALL

Jeans: Cubus // Tröja: H&M // Halsduk och mössa: GinaTricot
Eftersom det är så satans kallt ute så räcker det inte med att gå ut i lite kläder, mössan, vantarna, halsduken och hela tjoderuttan åker på! Varför inte pälsen också? Idag är det fredag som ni vet. Det innebär att det är träning ikväll. Efter det ska jag träffa Josefin vilket var riktigt längesen. Ska bli hur mysigt som helst. Ha en fortsatt bra dag! ♥

SVAR PÅ FRÅGA I TEXT OCH BILD!

Fick en fråga i det HÄR inlägget (ja nu visar jag) hur man gör så att man kan trycka på ett ord utan att det behöver vara ex www.vilmaafelicia.blogg.se. Istället kan det bara vara såhär: Tryck HÄR så kommer du till min blogg. Jag är inte den duktigaste på att förklara hur man gör detta och det blir lite krångligt men jag hoppas ni förstår, annars är det bara att fråga på. Så Hanna varsågod!

BABY EVERYTHING THAT I HAVE IS YOURS


Godkväll mina kära läsare! Kom just upp från ett långt varmt och skönt bad. Så himla mysigt! Dagen har hur som helst spenderats hemma hos Josefin. Käkade lite bullfika, muuuums! Sen tog vi det bara lugnt inne i huset resten av dagen. Nu ska jag packa ner lite saker tills imorgon och sätta igång med plugget. Ska koka lite te och tända ljus och mysa till det lite, kan inte bli bättre. Vi hörs sen!

NÄR JAG SER DIG BLIR JAG KNÄSVAG

Skjorta och linne: GinaTricot // Jeans: Cubus // Halsband: Indiska

JAG ÄR MED OCH TÄVLAR OM ATT BLI VECKANS BLOGG

Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg på Alvas hemsida. Tryck på ''Alva'' så kommer du direkt till hennes blogg och tryck HÄR så kommer du till hennes inlägg.

DAGENS FRÅGA

snygg tröja vart köpte du den???
Svar: Tröjan eller den stickade som man säger är från Cubus och kostade 399 kr! Köpte den dock i somras så den kanske inte finns kvar, hoppas du är nöjd med svaret!

PÄLSKRAGE

Är det bara jag som tycker att BikBok har mycket pälskragar? Dödligt snyggt verkligen. Dessa godingar skulle mer än gärna få flytta in i min garderob. Favoriten är jeansjackan och på andre plats kommer skinnjackan. Har ni någon speciell favorit?

COZY TIME


RIBAAAAAAH

Godkväll mina fina läsare! Vad har ni för er? Sitter och fryser ihjäl helt nyduschad i mitt rum men en helvetes massa bra musik, älska älska älska. Var ute på en skön PW förut vilket var helt fruktansvärt skönt och välbehövligt. Har iallafall precis sätt klart på Bonde Söker Fru och ska snart hoppa i kojs för läxorna har jag kollat igenom lite granna. Kommer upp ett sista inlägg för ikväll sen! Vi hörs.

PÄLSVÄSTEN PÅ

Nu när det är så pass kyligt som det är ute har jag idag ex slängt på mig pälsvästen för att behålla värmen. Jag verkligen älskar med stora bokstäver min! Ångrar inte en sekund att jag köpte min. Den gick på 500 kr när originala priset var 1000 kr för jag köpte den på Lager157 och där förstår ni så är det märkeskläder dom har fast dom sänker priset en massa massa.

LET IT BURN

Stickad: Cubus // Jeans: GinaTricot // Päls: Lager157 (fake) // Örhänge: Spanien // Armband: Gammalt // Converse

DU ÄR ALLT JAG NÅGONSIN ÖNSKAT


BESVÄR MED NAVELPIERCINGEN

Ett tips för er alla där ute som har piercing i naveln och den är helt varig, blodig, torr eller inflammerad. Ta lite tops och häll på aco alsolsprit och dutta mot det som inte stämmer, ta bort och rensa. Passa på att tvätta staven med en ny tops då också! Jag hade lite besvär men det funkar för mig så då kunde jag lika gärna dela med mig av detta tips!

I SET FIRE TO THE RAIN

Set Fire to the Rain - Adele


DETALJER FRÅN GÅRDAGEN

Detaljer från gårdagens blev ett gammalt örhänge och ett gammalt stelt guld armband.
Vad tycker ni om stelt? Det är ju mycket stela smycken i affärerna såhär dags. Och jag gillar det!

IT WAS DARK AND I WAS OVER, UNTIL YOU KISSED MY LIPS AND YOU SAVED ME.

It was dark and I was over, 
until you kissed my lips and
and you saved me.

HÅRDA NAGLAR

Pratade ju för någon vecka sedan om att jag hade provat detta slags nagellack som gör att naglarna blir hårdare, man penslar på det (det är ingen färg på det btw) och så blir naglarna glansigare, snyggare och hårdare på samma gång. Hur bra är inte det? Finns på Kicks för ett bra pris till alla där ute med naglar som bryts av snabbt och gör ful form! Det får en fyra av femma av mig.

FOR A GUY - DR MARTES

Är det inte helt underbart snyggt med ett par Dr. Martes på en kille eller? Det tycker jag absolut att det är! Till ett par slitna jeans och såklart snygga kläder upptill också. Kängor i sig är så sjukt snygga! Filip fick sina boots idag och till och med jag är nöjd.

THIS IS WHAT I'M MADE OF

Skinnjacka: H&M // Blus och stickad: GinaTricot // Haremsbyxor: BikBok // Halsband: Spanien // Tygpåse: Monki // Boots: DinSko

AMMIE

Kolla vilken frän men samtidigt söt tröja jag hittade på Monkis hemsida. Som vanligt så kostar dom lite grövre tröjorna en aning mer än små nätta linnen så denna goding gick på 400 kr. Gillar ni den? Den går ju att matcha till det mesta!

SUCKER FÖR ÖPPNAD RYGG

Något jag verkligen älskar med detta linne är att det är så fint baktill. Jag faller verkligen för tröjor med en öppen rygg, så fint! Någon mer som är som jag? Linnet är från New Yorker och det fick jag i födelsedagspresent av Bea!

LADDA DIN IPHONE I DATORN

Eftersom laddare försvinner och har sig så har pappa köpt en Iphone laddare fast till datorn. Smidigt, enkelt och bra va? Den finns ju överallt i elbutiker som Media Markt ex. Den kopplar man från telefonen - till datorn. Hur enkelt som helst! Tips för er med Iphones!

ÄLSKA MIG FÖR DEN JAG ÄR OCH INTE DEN JAG BORDE VARA


B TO THE I TO THE T TO THE C TO THE H

Ligger i min sjukt sköna säng med tända ljus och massa plugg runt om mig. Har faktiskt pluggat på en hel del och saker och ting börjar fastna i huvudet på mig, heja heja! Spelade innebandy förut och som vanligt på måndagar är jag så trött och seg, skönt att röra på sig hur som helst. Ska läsa på lite Spanska innan jag säger godnatt för idag. Vad har ni haft för er en dag som denna? Nu är det en skolvecka framför oss mina vänner. Vi hörs imorgon. ♥

WHEN I SEE YOUR FACE, THERE'S NOT A THING THAT I WOULD CHANGE


KÄRLEKEN ÄR SVÅR MEN SAMTIDIGT UNDERBAR

Linne: New Yorker // Jeansjacka: H&M // Halsduk: GinaTricot // Tygpåse: Monki // Skor: DinSko

JAG VÄGRAR ATT INSE



Tja! Regnet öser ner utanför fönstret. Kom ner till Hanna, Klara och Tilda för ett bra tag sedan och har hunnit svulla en jävla massa, tårta och godis! Mums. Tur att det är innebandy snart då. Ikväll har jag en hel del läxor att hinna med, så jag får göra det bästa jag av bloggningen. Har btw en ny tjockiströja med nr 3 och Bagge på ryggen, döööööfrän. Ni får ha en fortsatt bra måndag. Hörs!

UNDER 100 LAPPEN


JU MER DOM SPOTTAR

Kapten Röd - Ju Mer Dom Spottar


FÅ MIG INTE FALLA, OM DU INTE ÄR BEREDD ATT TA EMOT MIG

Hittade en gammal bild från en dag med Eve och den fick det bli också! På tal om Eve så kommer hon till skolan imorgon vilket ska bli riktigt jävla roligt ursäkta. För jag har saknat henne mega mycket. Spelade ju som sagt match förut och det blev en härlig vinst mot Antvarden. Bra brudar! Ellinore som jag känner fyller ju år idag med, grattis till dig fina vän! ♥ Ska hoppa i sängs nu, sussa gott!

SWEATER

Denna goding får mer än gärna flytta in i min garderob! Perfekt till svarta jeans och med eller utan skjorta. Det var den snyggaste tröjan på länge helt ärligt, tycker ni inte det? Den kommer från BikBok och kostar 499 kr!

SCARY

Frukta aldrig något eller någon.
Ta aldrig något för givet.
Tro aldrig något.
Låt det komma.

INLOVEWITHFASHION

H&M Ring, Primark Ring, H&M  Bracelet, Jfr Bracelet, Sisters High Heels, Inlovewithfashion Dress, Diy Fake Leather Jacket, Berschka Belt, H&M Clutch, Jfr Cross Ring
Mango Vintage Style Cracelet, Bjorg Angel Winged Ring, Lace And Tassle Dress, Vintage Looking Bag
Klänningen på bild nr 1 finns att beställa HÄR!

OM DET ÄR SANT ATT MAN LÄR SIG AV SINA MISSTAG, SÅ BORDE JAG VARA VÄLDIGT SMART NU

Hej, hej, hej hemskt mycket hej! Kom hem från Hanna från ett jädrans bra tag sedan och vad har jag gjort? Pluggat för idag, go Vilma! Ska snart käka lite och sedan börja byta om för en hemmamatch och om jag är taggad? Ska stänga in mig i rummet med en helvetes massa hög musik och bara tagga till tusen. Nu kör vi! Woop woop. Min kropp är dock inte på topp, jag fryser hela hela tiden. Men jag antar att det är för att det blir kallare utomhus, det förstår ju inte min hjärna. Det är sommar i mitt huvud fortfarande. Önska mig lycka till så hörs vi! XOXO

DAGENS FRÅGA

vad heter sidan du laddar ner filmerna ifrån? :*
brw; gryyym, blogg vilmi! vi får träffas snart <3
Svar: Sidan heter www.tankafetast.com eller så kan du komma direkt dit HÄR. Tack söta du! Dock vet jag inte vem Julia det är eftersom jag känner mer än en Julia. Kramisar!

HEY THERE

Godkväll mina fina. Hur mår ni? Sitter uppe på mitt rum just nu och har firat min älskade pappa som fyller år idag. Världens bästa pappa, jag älskar dig! ♥ Dagen har spenderats hemma hos Hanna och vi har haft spa. Ska packa ihop lite grejer för att gå ner till henne och sova där. Imorgon blir det match och en helvetes massa plugg så bloggningen blir som bäst i veckan igen! Har inte tid att skriva mer idag, förlåt. Ska gottgöra er, ha en fin fin fortsatt lördag!

JAG SAKNAR DIG

 

Boken handlar om Tina och Cilla som är enäggstvillingar. De bor i ett stort hus, som kallas för Rosengården tillsammans med sin pappa, styvmamma och styvbror. En dag förändras allt. När de springer över vägen för att hinna med bussen till skolan blir Cilla påkörd och omkommer. Tina gör sitt bästa för att orka med livet, i början är vännerna imponerade över hur stark hon är, men i själva verket orkar Tina knappt med sig själv och börjar så småningom tvivla på sin egen identitet.

1 2 3 4 5

Laddade ner denna film här om dagen. Jag hann inte se allt för mycket på den men den var bra iallafall. Värd att se! Finns att ladda ner för alla korkade där ute som åker och ser på bio. Nej då, bara på skoj!


KORTA ORD BLIR LÅNGA NÄR JAG SÄGER ATT JAG ÄLSKAR DIG

Sitter i soffan med vår lilla släkt som är samlad. Har precis käkat kebab och det var dödligt mättande. Tränade innebandy förut vilket faktiskt gick helt okej! Snart kommer Bea upp till mig och vi ska bara chilla och njuta av fredagen. Pappsen fyller år imorgon så vi firar han idag istället! Imorgon ska jag hur som helst träffa Hanna och på söndag är det hemma match. Tagga! Vi hörs, XOXO

FORGET ABOUT THE PRICE TAG

Skinnjacka och linne: H&M // Shorts: BikBok // Skärp och halsduk: GinaTricot // Boots: DinSko


KÄNNER DU DIG ENSAM ÄR DU ALDRIG TILL BESVÄR FÖR NÄR DU BEHÖVER MIG KOMMER JAG REDAN VARA DÄR


NY SPORT BH

Mor min har köpt hem ännu en sport BH och för er som tränar i vanlig BH borde verkligen pröva dessa för det finns inget skönare. Det är sjukt viktigt när man tränar med, för man kan faktiskt få häng tuttar annars!

WE FOUND LOVE

Rihanna Feat Calvin Harris - We Found Love

Åh det finns nog ingen bättre än Rihanna, hon gör nya låtar hela tiden och alla blir så jädrans bra.

JU MER DOM SPOTTAR PÅ MIG DESTO MER KOMMER JAG BLOMMA


Jag ligger i min säng at the moment och har gjort det ett bra tag faktiskt. Skolan rullade på som vanligt. Regnet öste ner och hela jag blåste runt som ett löv. Shit, hösten börjar komma in mer och mer! Farligt att gå utanför dörren snart. Tog en PW runt Hymo med Selma och Sofia efter skolan vilket var riktigt härligt, älskar tjejerna! Har pluggat lite lätt och håller på att ladda ner ''Jag saknar dig''. Ska snart sova eftersom jag lika gärna kan göra det!

I'M SEXY AND I KNOW IT


YELLOW DIAMONDS IN THA LIGHT AND WE'RE STANDING SIDE BY SIDE

Jeans: GinaTricot // Jeansjacka: Cubus // Linne: Monki

+ FAKE IT TO YOU MAKE IT


BLACK JEANS

Blev inte bara mitt läppbalsam utan ett par vanliga jeans (behövde) eftersom mina andra är uttvättade. Kostar 199 kr och kommer från GinaTricot, bra och billigt eller hur?

PUT MY LIPSTICK ON

Godmorgon bloggen! Sovit gott? Sådär från den här sidan, är ju vaken nu iallafall! Ska strax ner och äta frukost och sen dra mig mot skolan med gympa första passet, sen rullar dagen på tills 20 över 2 då jag slutar. Därefter har jag inga planer alls! Hörs sen.

PS. Någon som vet hur man får bort hur torr hårbotten som helst, det ser ut som hela min ska ramla av? Kommentera gärna isåfall, skulle vara jättegulligt. DS.

KYSS MIG

Fotografering: Jag
Redigering: Jag
Modell: Josefin Carlsson

DORISANDDRUTHS.BLOGG.SE

Snygga Simone med världens grymaste stil har inte bara sin fina blogg utan hennes syster också. Bådas bloggar handlar väldigt mycket om skönhet och mode och det är det bästa man kan läsa om tycker jag personligen. Kolla in systerns otroligt fräna blogg HÄR!

BIG LIPS

Igår sprang jag in på Style By Tyra i Norrköping och fick syn på detta läppbalsam. Ingen färg alls på det faktiskt, men det är en slags chilikrydda i som är så pass stark att den gör så läpparna blir större. Jag stod där inne med tårar i ögonen och vågade inte prova för tjejen i kassan sa att det skulle göra ont, hon grät sa hon. Då sa Bea: ''Vilma du har ju piercat naveln, kom igen!'' Och då gjorde jag det. Det sticks och bränner på läpparna men det är inte alls så farligt. Sen så blev dom större, faktiskt! Döfränt eller vad säger ni? Det kostade 35 :- också, helt sjukt billigt. Kul att ha hemma lixom, eller vad säger ni? Kan någon gång knäppa före och efterbilder.

VILL DU ATT JAG VÄNDER OM OCH SLÅSS FÖR DEN JAG ÄR?

Hej på er! Idag fick ni faktiskt en söt bild från ''pluggstuden'' idag. Kom just hem från en skön PW runt här i trakterna med Josefin. Gick hem till söta sjuka Eve för att se hur hon mår, hjärtat mitt. Ska strax hoppa in i duschen och sen vid 20.00 blir det te och bonde söker fru för fulla muggar. Senare kommer b.l.a upp ett köp från igår och det sista av köpen får ni se imorgon! Vi hörs senare.

THERES 1 WAY 2 SAY 3 WORDS 4 YOURE LOVE AND THAT'S I LOVE YOU'



Hej bloggen! Hur mår ni? Själv mår jag toppen. Har nyss landat hemma hos Josefin för en heldag i skolan och senare vidare till stan. Kollade när Bea färgarde håret brunt, grymt snyggt faktiskt. Man blev själv sugen! Men nej jag ska gå och bli blondare hade jag tänkt. Men det blir när det blir. Fick med mig ett par jeans och ett skitcoolt slags läppbalsam för stora läppar. Visar imorgon! För nu tänker jag spendera kvällen och natten här hemma hos sötisen. Sovmorgon imorgon vilket kommer bli jätteskönt. Blev undantag att sova över när man börjar så sent. Ska strax hoppa in i duschen och sen blir det filmtaim. Ha en bra kväll, uppdaterar er bättre imorgon! Puss

TELL ME WHY


KOM OCH RÄDDA MIG

Godmorgon alla solstrålar! Mår ni bra? Jag mår bra faktiskt, förkylningen håller i sig bara. Men annars! Ska bege mig ner mot Josefin nu för en kort dag i skolan. Efter det tar jag bussen in till stan med Bea och kollar när hon färgar håret osv. Får se om vi tar oss en tripp på stan eller om vi åker hem efter. Det märker vi ju då! Så ni får ha en bra dag så hörs vi senare. ♥

BIKBOK I LOVE YOU


JAG TROR ATT DU SÖKER EFTER MER ÄN DU SER MEN JAG SER ATT DU LER OCH JAG TROR ATT DU TVIVLAR



LET IT RAIN OVER ME

Jeans: Cubus // Tröja: H&M // Halsband: Spanien // Jeansjacka: H&M // Tygpåse: Monki // Converse
Vet inte själv hur jag ser ut på bilderna men men, hade denna outfiten på mig häromdagen men det var ju skolfoto idag så då passade jag på att ta det igen, snyggt är det! Bytte dock ut smycken och utekläder.

BETTER IN TIME




Goddag snyggingar! Sitter hemma hos min finaste Hanna och lyssnar på massa bra musik. Ska strax byta om för att sedan dra mig vidare till innebandyn. Ikväll ska jag tända mysiga ljus och plugga till musik. Kan inte bli en bättre måndag, eller? Jo men det är helt okej! Ser antagligen ut som en kråka på skolfotot men ja, inget att göra åt. Hoppas ni har haft en bra dag och att ni mår bra! Evelina och Josefin får krya på sig också. ♥

I NEED YOU, I NEED YOU TO KNOW

But baby I tell ya, my heart is freaking out when I held ya,
even if the best of days, love will be hard and hearts will be
fakeing. Maybe your glisten, I see it in your eyes that you
listen'. Do you even understand? I have to let go of your hand.

SOMEONE LIKE YOU - ADELE

Someone Like You - ADELE

Åh. Den här kvinnan sjunger så fantastiskt bra. Blir alltid rörd när jag hör henne sjunga! Lyssna på min favoritlåt för tillfället. Gud va bra.

NU LEVER DU DITT LIV OCH NU LEVER JAG MITT, MAN MÅSTE TA EN DAG I TAGET OCH SKÖTA SITT

Hej på er godingar! Avgudar att ni står ut med min dåliga bloggning, har faktiskt en sak att skylla på: Internet. A-laget vann iallafall sin match förut med 6-7, dom är helt galet bra. Vårat Åby lag är lixom uppe i Allsvenskan, dra mig baklänges! Käkade hos Löfbergs efter och var där hela dagen innan också. Finns inget bättre, kärlek till hela den familjen! Nu ligger jag i sängen för mig själv. Vad gör jag? Myser. Haha, nej då! Sängen är mysig iförsig men det är ju en annan femma. Pluggar lite och lyssnar på helt underbart bra låtar samt kollar på massa härliga sommarbilder. Varmt säger jag bara. Nej nu blickar vi framåt, vintern nästa. Wiho! Ska snart sova, eller ska och ska. Jag kommer somna. Skolfoto imorgon eftersom det inte blev av förra gången. Hur som helst ska jag uppdatera er bättre när inte internet leker med mig. Detta blev otroligt långt och för att det ska bli lite längre måste jag bara säga att det är mysigt med levande ljus, har massa tända just nu! Dags att sova, sussa gott! XOXO

JUST BEACUSE YOU'RE PARANOID

Gant Purple Cardigan, Floral Skirt, Vintage Looking Bag, Boheme Ring, Head Band
Aran Knit Jumper, Spike Necklace, Stud Leggings

Två favoriter från LookBooks framtida! Den sista tröjan liknar en goding inne på H&M och den första tjejen är från Sverige!

I NEVER WANNA HEAR YOU SAY ''I WANT IT THAT WAY''

´

 
Godmorgon! Igår spenderade jag min kväll nere hos Hanna där vi käkade lite gotti gotti och hade TV-mys. Ellinore var även där och stannade kvar över natten vilket var riktigt riktigt trevligt! Ska snart hoppa in i duschen och lite annat för att sedan dra mig hemåt. Sen blir det A-lagsmatch vilket ska bli riktigt kul! När jag har kommit hem blir det lite plugg och sånt. Perfekt söndag! Kan inte bli mysigare. Ni får ha det bra så hörs vi av sen! Ha en bra dag. Kram


WHEN SHE MOVES, GIRL I WANT MORE

Kom nyss innanför dörren och väntar på att mamma ska ställa maten på bordet. Ska packa ner lite saker i min väska och dra mig neråt till Hanna efter maten. Blir nog en lugn kväll i soffan. Hade match mot Vingen i Blacka förut och det tog vi hem, wooop wooop! Känns sjukt bra att inleda serien med en vinst. Härligt tjejer! Dock hände det lite småsaker efter som jag inte orkar ta i bloggen. Imorgon ska jag glo A-lagsmatch borta i Mässhallen. Anyway, ha en bra lördagskväll alla. Måste kila!

AUTUMN LOOK

Tröja och skinnjacka: H&M // Jeans: Cubus // Skjorta (under som inte syns): GinaTricot // Hårband: MQ // Tygpåse: Monki // Boots: DinSko

WHEN I HELD YA - COVER


When I held ya - Victor Larsen (Moa Lignell Idol 2011)


NOTHING AT ALL

Tumblr_lp3tdzxoqd1qf1fgto1_250_largeTumblr_lp3tdzxoqd1qf1fgto1_250_large

RSS 2.0