SPELA PAPPAS SKIVA I FRÅN 69

Hej hopp i lingonskogen! Det var ett tag sen jag skrev faktiskt. Har hunnit med att sitta på ett tak med Bea, badat och solat (idag t.ex), varit ute och joggat (också idag) och ja smått och gott.
Grabbarna kommer hit om ett tag så nu ska vi fixa till oss lite! :D Bloggar när jag får tid över.

I HATE THAT I LET YOU DOWN

 

Hej på er, sitter hemma hos Hanna. Dock så är hon ute på andra springrundan för idag, följde med hennes imorse men inte den andra gången eftersom jag är förkyld. På sommaren också? Sjukt. Till dagen så har vi handlat lite, spelat tennis, fotboll och glott lite film. Vi ska snart göra hemmabackad pizza och så sover jag här eller drar hem ikväll. Vad är era planer för ikväll? Ni har blivit så himla sega på att kommentera!


ÄRE LUGNT OM JAG KALLAR DIG BABE?







TJOCKTRÖJA




Jag har börjat gilla stickat så himla mycket, det är så fint till både jeans och shorts och om det är en liten längre variant med bara ben med ett par converse, boots eller klackar till det.

Kläderna från Modekungen är ju så grymt fina, synd att dom är så dyra bara. En snyggis därifrån!


DU DOG I MINA ARMAR, JAG GRÄT MOT DIN KIND

1443830_lookbook 


JAG TROR ATT JAG FALLER

Godmorgon. Tänkte bara tala om för er att det händer lite jobbiga saker i mitt privata som tyvärr gör så att jag inte har någon blogglust och istället träffar vänner och har kul. Jag har heller ingenting roligt att skriva om eftersom att jag bara hinner med snabbisar när jag är i full rulle men jag försöker då och då och bloggningen blir bättre när skolan rullar i gång, promise! Går på te och halstabletter eftersom jag är sjuk men endå ska jag ut på en PW med Hanna nu på morgonen och sedan fira henne för hon fyller år snart. Jag vet inte vart kvällen tar mig heller, så titta in då och då och se om jag har något att erbjuda. Lite tom på bord bara, bitarna måste på plats.
Jag försöker se det positiva i det negativa.

SPREADING MY WINGS, LEARNING HOW TO FLY

Hej allihopa!
Ligger och degar i sängen och ska snart dra ner till Josefin C för lite god mat och sånt trevligt, ska bli kul. Dagen har bestått uppe vid Lillsjön (för det mesta) med Selma, Sofia, Bea och Josefin. Trevliga prickar dedär! Och igår så satt jag och Bea uppe på ett mysigt tak och tog massa härliga bilder som kommer såfort jag har fått hem min lilla älskling till systemkamera (den är nämligen hos Bea).

NEW YORK

Tumblr_lozzccmxgv1qep56go1_500_largeTumblr_lozza4zrpe1qep56go1_500_large

SHE'S A DIRTY DIRTY DANCER

Jag vet att bloggningen är sämst. Förlåt för det. Potatisbullarna ska in i ugnen snart, sen får vi se vart kvällen tar oss. Både jag och Bea vill hitta på något kul, men ingen vet vad. Badat hela dagen frams till nu uppe i Kajen, mysigt värre. En del av bilderna får stå för resten!

JAG SPRINGER HÄR MEN INGEN BRYR SIG

Hej på er. Dagen har spenderats på stan med bästa brudarna Hanna och Bea. Blev dock inget köp till mig, bara massa presenter! Go me, haha. Efter det drog vi upp till lillsjön och satt oss med Einar som vi även ska träffa imorgon. Bea slaggar över hos mig, det ska bli riktigt riktigt kul. Igår så firade vi ju även Bea som fyllde 14, massa god mat och massa skratt, landade även i jaccuzien ett bra tag. Bjussar på lite bilder!

MÅNDAG

Hur är läget? Har trallat runt på Maxi ett tag och sedan spenderat dom sista timmarna hos Josefin med mycket skratt. Nu sitter hon i en bil på väg mot Spanien, fusk! Jaja. Ska ner till Bea och där är även Hanna, ska ge henne en liten present och så ska vi fira henne. Tar med mig packing och sover där så bloggen blir död idag och en stor del imorgon tyvärr. Men jag hör av mig så fort jag kan! Ha en bra måndagskväll.

LET'S GO

Linne, glasögon och skärp // GinaTricot // Väska // Mammas gamla // Jacka // H&M // Halsband // Spanien // Ring // Glitter // Converse

HAREMSBYXOR

De perfekta men endå sköna byxorna dagar du inte hittar någonting att klä upp dig med så är mitt bästa tips haremsbyxor. Så sjukt snyggt, enkelt och skönt! Ett plus på kanten är ju också om du äger ett par svarta och mönstrade. Jag har mina älsklingar som jag hittade på BikBok i vintras. Det finns där ännu! Jag matchar mina med stora stickade tröjor, svarta, gråa, vita linnen, kavaj är snyggt (även om jag inte äger en kavaj) och så massa smycken på det. Ett par boots på foten är pricken över i:et. Helt klart.

YOU ARE THE MOST BEAUTIFUL PERSON I'VE EVER SEEN


DAGENS DETALJER 12345


YOU'VE GOT THAT SMILE, THAT ONLY HEAVEN CAN MAKE

Godmorgon alla fina! Sovit gott? Det har jag, somnade rätt skapligt med! Måste bara tala om för er att jag har lite otur haha, stickan som jag hade för ett halvår sen (kommer ni ihåg?) - den börjar ta sig ut NU men den är endå några cm in i skinkan på mig haha. Sen hade jag ju nyligen någon slags öroninflammation och så har jag fått en vagel i ögat. Great!
Till morgonen nu iallafall så ska jag åka iväg till Maxi med Josefin. Har inget speciellt jag ska köpa men det kommer bli mysigt endå. Efter det träffar jag Bea och Hanna! Så vet inte hur min bloggning kommer vara här framåt, men eh. Det är sommar!

BEA BEA BEA ♥

Bea Besterman blir idag 1 helt år äldre och är nu 14! Ett stort grattis på dig gumman, ha en toppenbra födelsedag. Vill bara tala om för dig att jag saknar dig riktigt riktigt mycket, ingen och då menar jag ingen kan klå det vi har haft tillsammans. Du är verkligen en helt underbar tjej och jag kan berätta för er alla att när jag och Bea går lösa, då är stan banne mig inte säker haha! Helt klockren underbar brud är du. Och jag älskar dig! GRATTIS ♥



AND EVERYBODY GO, OH OH

Hej på er! Lyckades ta mig in till Maxi och ni har ju sätt mitt köp på mascaran! Den ger förlägning, bra färg, och så blir fransarna tjockare + att den är vattenfast. Hur bra? Den var ju billigare inne på H&M än KICKS så jag slog till med köpet där istället. Sen dess har jag slappat hemma hos Hanna och vi har hunnit med att käka lite gott, spelat tennis, fotboll och bara vart. Hur mysig dag som helst. Imorgon ska jag in dit igen, för jag ska nämligen dra runt där med Josefin som åker till Spanien i en vecka. Efter det blir det en dag med Hanna.

YOU ARE ONE IN A MILLION


NEW MASCARA



VOLUME MILLION LASHES - VATTENFAST
H&M | 169 :-

TODAYS LOOK

Fiskartröja // Lager157 // Shorts // JC // Halsband // H&M // Tygpåse // TSHIRT-STORE Skor // Din sko

JUST ANOTHER DAY

Mango Knit Top Worn As Dress, Topshop Knit Cardigan, Urban Outfitters Backpack, Jeffrey Campbell Litas, H&M Feather Headband
Flannel Shirt From Blue Rinse, Coco Amour 'Unicorn Lovers Club' Crop Top From Http://Www.Cocoamourclothing.Co.Uk/, Moschino Belt From Charity Shop, New Shorts From Ebay, Docs, Bad Hair Day Hat From Charity Shop

SOMLIGA GÅR I TRASIGA SKOR

Drog upp gardinen, men det var inte blått ute så sola får bli en annan dag. Ska istället åka till Maxi och köpa en ny mascara. Så ska jag träffa Hanna också. Blir åt myspys hållet! Älskar regniga dagar ibland alltså, det är skönt utan sol med. Fast Sverige inte äger så mycket sol.. Vad ska ni hitta på en regnig dag som denna?

JAG FALLER, BABE JAG FALLER

Godkväll! Ska börja klä på mig lite för att möta Josefin som kommer till mig, så mysigt! Antar att vi drar ut och hittar på något. Typiskt en sommar lovs natt enligt mig. Jaja, jag ska ha en bra kväll. Ha det ni med! Kram

FINNS DET EN SÅ FINNS DET FLERA

+ Finns det en så finns det flera

FRÅGOR OCH SVAR

Får en del frågor om mitt hår är äkta lockigt, om jag lockar det, hur jag gör det osv.. Så jag tänkte svara på det nu! Jag vågar det med min locktång obh nordica artist wave maker och den är väldigt enkelt att använda och vågorna blir riktigt fina och snygga! Ni kan bestämma själva om hur mycket vågorna ska synnas genom att ställa in på hög eller svag värme! På bilden ser ni när jag har vågat det med denna tång och där har jag inte hårspray och så har jag dragit rut med det på stan ett tag, så bra är den!

BRUNA BOOTS

Helt otroligt snygga boots. Fina till natur färger och vitt! Vill klicka hem dom nu. Du hittar dom HÄR.

FANNY STAAF LOOKIE

1418435_dsc_01812 1418435_dsc_01812 1418435_dsc_01812
1416109_dsc_00132 1416109_dsc_00132 1416109_dsc_00132

STADIUM SPORTSCAMP 2011

Hej på er! Nu är jag tillbaka från en vecka på ssc, har skrattat som aldrig förr, fått nya underbara vänner, skakat rumpan sista dagen, sjungit en massa, spelat innebandy, spelat rullstolsbasket, fäktats och ja hej och hå. Jag har helt enkelt haft det hur kul som helst! Men det var väldigt jobbigt att lämna alla nyfunna vänner. Tårarna kunde inte hållas in. Nu är jag ju ganska sådär trött efter de hårda sängarna och hårda träningarna så jag ska bara ta det lugnt med mina fina vänner Josefin och Hanna denna kväll. Härligt!

SANDEN ÄR FUKTIG OCH KVINNAN ÄR UNG


DAGENS BLOGG

Ellen Westin

MITT HJÄRTA BLÖDER

Hey you! Sitter i matsalen, så passade på att mobil-blogga lite. Har spelat en match idag och den vann vi, nu taggar vi mot 96! Invigningen var grym med Sean Banan och en cirkus tjej, riktigt ös på det! Haffade kontakten med några fina vänner i rummet på direkten och nu är vi lika tajta som mina fingrar. Musik och ös på fredag, innebandy hela dagarna! Har dock inte alls mycket bilder och så, inga alls nästan. Vi hörs! Kram

FILMTIPS

Som jag sa till er såg jag ju Charlie St. Cloud för ett tag sedan, tänkte berätta lite om den!
Charlie St Cloud är en 2010 romantisk drama film baserad på Ben Sherwoodbästsäljande roman, död och liv Charlie St Cloud publicerades 2004 av Bantam Books. Filmen är regisserad av Burr Steers och stjärnor Zac Efron och Amanda Crew.Berättelsen är av Charlie St Cloud val mellan att hålla ett löfte som han gjorde till sin bror, som dog i en bilolycka, eller gå efter flickan han älskar. På vissa marknaderfilmen använde hela titeln på boken.
1 2 3 4 5

Om man är barnslig som jag såg tycker jag man absolut ska se Trassel, jag älskar barnfilmer!

Kungen och drottningen i ett kungarike långt borta ska när som helst få en dotter, när drottningen plötsligt blir dödligt sjuk. I ett desperat försök att bota henne börjar man söka efter en mytomspunnen blomma, som ska kunna hela alla sår. När man till slut finner blomman och maler ner den för att skapa ett läkemedel, vet man inte om att en gammal dam vid namn Gothel under hundratals år har vaktat och använt sig av blommans magiska krafter för att hålla sig ung genom att sjunga en speciell sång för den.

Drottningen blir så småningom frisk tack vare blommans extrakt, och hon och konungen får en dotter med hår lika gyllene som den magiska blommans kronblad. Gothel är dock rasande över att ha förlorat sin livskälla, och smyger en natt in på slottet för att klippa av spädbarnets gyllene hår, i hopp om att det har samma magiska kraft som blomman. När hon sjunger den magiska visan för barnet så skimrar hennes hår och gör Gothel ung igen, men i samma ögonblick som håret kapas så förlorar det sin gyllene färg och sin magiska kraft. Gothel stjäl därför den lilla prinsessan och flyr in i skogen, där hon gömmer sig i ett högt torn och uppfostrar flickan som om hon var hennes egen.

Nästan 18 år senare är den charmiga tjuven Flynn Rider på flykt med en kungakrona han stulit från slottet. För att undkomma vakterna gömmer han sig i ett ensamt torn, där det visar sig bo en flicka med långt, gyllene hår. Flickan, som bär namnet Rapunzel, har alltid bott i tornet och hon vill ut och se världen, men har inte vågat lämna sitt hem eftersom hennes mor, Gothel, har förbjudit henne från det. Men varje år på hennes födelsedag ser Rapunzel flygande ljus på himlen från sitt torn, och hon känner att dessa ljus lockar på henne. Fast besluten att ta reda på vad ljusen är och vad de kommer ifrån, utnämner hon Flynn till sin guide i utbyte mot Flynns stöldgods, som hon beslagtagit och gömt.

Flynn och Rapunzel ger sig nu ut på en oförglömlig resa, men att nå sitt mål är ingen lätt uppgift när de båda är jagade; Flynn av slottets vakter, och Rapunzel av Gothel.

1 2 3 4 5



IMFANCY


TRÄNINGSTIPS

1. För att göra det roligare, ring en kompis och fråga om hon/kan ska hänka med! Om ingen vill/kan - ta då lurarna och sätt på bra musik som spelas i öronen, ha helst någon peppad låt så ni inte somnar!
2. Sätt upp mål och följ dom. Gör scheman! - Bild tagen från google, fast skolscheman!
3. Ta med dig dricka så du inte bryter ihop och sätt på dig tights på vintern och shorts på sommaren!
(Försök att låta bli att dricka massa drycker som ni tror är bra, vatten med citron droppar är alltid bra.)
5. Ät stora mängder och småät inte, det är mycket bättre med stora potioner i samma smäll!
6. Gör lite övningar efteråt för att både varva ner lite och för att bilda muskler!
7. Ät bara skitmat (godis m.m) en dag i veckan, det räcker så!


Såg att Evelina gjorde såhär, så varför inte? Hoppas det var okej! Har skrivit allting själv, men jag fick ideen från henne!

LÅNGKLÄNNING

Tre snygga grejer från Weekday som jag mer än gärna skulle kunna tänka mig!

SOM OM SOLEN GICK NER OCH ALDRIG VAKNAT MER

Två riktigt fina bilder på Evelina från den lilla fotograferingsstunden vi hade i måndags!

MAMMAS KAMERA

Hej på er! Snabbis inlägg.. Åker med Hanna dit så har inte 3 timmar på mig jag har typ några sekunder kvar att skriva. Tar med mig en oladdad kamera och har det skit kul på ssc i en vecka. Vi hörs när jag är hemma! Ha det bra. PUSS

TONIGHT WILL BE THE NIGHT THAT I WILL FALL FOR YOU

Fick lite tid över så jag drog ut på en ganska ganska lugn PW med Josefin. Därefter tog vi ett skönt bad med massa lödder, riktigt kul att leka med om man är tillbaka i barnåldern som gärna kan hända ibland! Haha. Käkade massade god mat och skrattade som aldrig förr, pratade även om allt och ingenting. Kändes bra! Kändes ännu bättre att jag är helt fräsch.
Ska upp tidigt imorgon och ge er en update innan jag drar till ssc i en vecka, kommer dyka upp inlägg då och då så ni får kika in här. Helt dött är det faktiskt inte! Soffan väntar. Skriver imorgon!

SOLTRÖTT ANSIKTE

Avocadomask - Soltrött
Nu i sommar spenderar folket många timmar i solen när den tittar fram, för soltrött hud!
1 skalad och urkärnad avocado
2 tsk extra virgin olivolja
2 skivor gurka
Mosa avocandon och blanda olivoljan. Fördela jämt över ansiktet och avsluta med att placera gurkskivorna över ögonen. Gurka har en lugnande effekt och motverkar svullna ögonlock. Låt verka i 15 min. Ligg gärna ner och slappna av under tiden för att få en extra bra effekt!


L.O.V.E


TODAYS LOOK

Topp:GinaTricot // Shorts och jeansjacka:H&M // Ring:Glitter // Väska:Mammas förra // USACONVERSE

BOMB SHELL OCH SKINN

ÅH! Äntligen har jag fått tag i ett par skinnshorts. Fett! Jag älskar dom verkligen, sköna och höga. Precis som dom ska vara! Dom kommer från BikBok och kostar 299 kr. Finns i rött också. Det slank ner en ''bomb shell'' BH från Lindex också. Dagens köp alltså!

KEEP SO MUCH LONGER

Hej på er! Har haft ett långt och skönt lov, bara chilla lixom. Så kommer denna dag, jag har sprungit runt på stan med mamma, fikat med farmor, åkt till mormor, varit och handlat och nu ska jag fotta lite saker på köp och så ska jag hjälpa till med maten därefter packa en vecka framåt. Känner mig ganska sisodär stressad. Vi får höras av när jag har tid! Håll ut.

LOVE †


TONER

När jag har checkat massor av bloggar jag läser har jag alltid tyckt att det har varit något snyggt i bilderna - tonen i dem. Vet att Sofia har så och eftersom jag var med henne idag passade jag på att fråga hur hon gjorde sina. Super enkelt! Börja att ladda ner PhotoScape och så trycker du upp det. Därefter så väljer du ''redigerare'' av alla förslag. Tryck upp en bild i någon mapp du vill ha och välj tryck på ''filter'' som står en bit ner. Då kommer det upp massor av förslag och då tar du ''filmeffekt'' (den kommer upp två gånger) och så blir bilden något annorlunda, du kan välja ljuset på tonen också.

En bild på effekten jag gillar:



TODAYS LOOK

Topp och haremsbyxor // BikBok // Glasögon // Indiska (STHLM) // Skor // EUROSKO

HEY GIRL, YOU ARE BEAUTIFUL

Har haft en riktigt bra dag med Sofia därav ingen uppdatering! Nu på kvällskvisten drog jag till Hanna en sväng också. Har faktiskt varit ute och fotograferat en hel del, målat naglarna, pratat, glott film och sånt där mysigt som tjejer brukar göra! Riktigt riktigt bra dag. Ska fixa lite mer bilder från dagen och ge er en outfit!

NEW BAG

Vet inte hur min mamma får tag i väskor men på något sätt, haha. Denna har hon hängt in till mig iallafall och visst är den för fin? Åh vad jag älskar den. Den ska jag använda mycket! ♥

PERFEKT SOMMAR OUTFIT

GinaTricot | Modekungen | DinSko | Topshop

NEVER SAY IT, NEVER NEVER SAY IT

Hej på er! Passar ju inte alls att säga godmorgon, Sofia kommer om sådär en halvtimme. Så jag har fixat och trixat hela morgonen. Dagen kommer nog bestå framför TVN med film och sedan går vi nog ut och knäpper lite bilder hade vi tänkt oss.
Sedan måste jag faktiskt börja packa, sportscamp om två dagar WIHO! Skriver senare. XX

HIP HIP HORA

Sofie, Amanda och Emma har precis börjat sjuan och ser fram emot högstadiet med spänd förväntan. Mest nyfikna är de på skolans coolaste killar Mouse, Jens och Sebbe. Men högstadiet blir inte riktigt som de tänkt sig; på en fest blir Sofie alldeles för full och blir medvetslös, och Mouse och Jens tar förnedrande foton på henne. Snart har hela skolan sett bilderna och allting rasar samman.
1 2 3 4 5

JAG SKÄR INTE UPP MINA HANDLEDER GÅNG PÅ GÅNG - JAG GRÅTER OCH GÅR VIDARE

Jag håller inte grepp om stenar och hoppar i vattnet, jag slår inte in huvudet i väggen, jag skär inte upp handlederna och förblöder, jag lägger inte över skuld på någon nära vän, jag gråter ut för stunden.



SKINNSHORTS

Jag som vill införskaffa mig ett par skinnshorts måste bara få tag i dom här snyggingarna ifrån BikBok! Kommer säkert inte hinna, vill ju ha så grymt mycket annat också. Men gosh, snygga är dom!

BOOM

Idag bär jag mina mysiga tröja och byxor i rosa, gulligt eller hur? Älskar färgen och materialet. Från Cubus!

Snoop Dogg "Boom"


LA LA LA

Har haft en riktigt riktigt bra dag med mina tjejer Hanna, Evelina och Josefin! Hur mysigt som helst har vi haft det. Käkade underbart god hemmagjord pizza efter att haft en liten spa stund med bad och annat! Sitter hemma hos mig nu, helt alone med mammsen. Regnet öser ner utanför vilket är sjukt mysigt, hon vill att vi ska titta på Victorias födelsedag så får väl göra det haha! Har inget bättre för mig.
Josefin kommer upp och slaggar här inatt - men bara för natten (klart ni ska misstolka) för imorgon ska jag träffa sötnosen Sofia!

SWAG IN A BAG BAG BAG

Två grymma väskor i olika färger fast i samma modell. Snygga, eller hur? Skulle gärna ta båda här och nu.
GinaTricot | 199 :-

GOTTA CHANGE MY ANSWERING MACHINE, NOW THAT I'M ALONE

En fin rejäl bild på Evelina sedan fotodagen!



Åh! Har sovit i elva timmar, snacka om skönt! :D Ska strax ner till Josefin och ha spa dag, rakhyvlar, tidningar, ansikmasker, nagelfix och fil, lotion, bikini, tofflor, scrub osv är med! Perfekt för en mysdag nu när vädret blåser som mest. Har ingen tid att sitta här, ska sätta på mig lite mysiskläder och sätta upp håret i en lätt bulle! Vi hörs XX

ÖGONEN HÄNGER

Godkväll! Dagen har bestått framför datorn med massa filmer, Hanna var såklart på! Drog vidare på träning, jag är slut på 5 dagar känns det som. Men nej nej, på söndag drar jag till Sportscamp och har gjort lite tidinställt till er så kika in då och då! Ätit lite god mat och så finns det massa snacks här jag ska äta upp framför TV-soffan Japan-Sverige, 1-1! Känns ju helbra. Är skittrött så det här kan bli den sista updaten för ikväll! Sorry, men ni skulle nog inte vilja äga mina ögon just nu.. Pust.

BIKBOKBAG

Allt snyggt är ifrån H&M förutom den snygga väska som kommer ifrån BikBok! Helt förälskad i glasögonen och halsbandet tjejen har på bilden.

CHARLIE

Godmorgon solstrålar! Sovit gott? Det har iallafall jag, även fast jag somna runt tre tiden. Såg Charlie St. Cloud, fyfan vilken fin och bra film! Helt fantastisk, grät en hel del också. Töntig som jag är.. Och Zac, jag är helt ärligt seriöst KÄR i honom. Den snyggaste och snällaste personen som någonsin skapats! ÅH. Dock har jag sett den fler gånger än en, men alltid lika bra.
Nog om det så ska jag upp och bada i Lillsjön med Hanna om 10 minuter sådär, vädret är helt okej faktiskt! Avslutar min dag med träning uppe i Hulta, med damerna! Längesen nu.

BACK DOWN TO EARTH

Tja alla snygga! Sitter ganska halvdöd i sängen och kom hem från en springtur för någon halvtimme sen, ska se film och hoppa in i duschen. Så ser min kväll ut! Ska träffa älskade Hanna imorgon som har varit borta ett tag, skönt det! Så uppdateringen kanske inte blir den bästa. Godnatt

TODAYS LOOK

Tröja, shorts och bag // H&M // Armband // Random // Converse

WHAT YOU STANDING THERE AND WAITING FOR?

Riktigt riktigt snyggt halsband hittat inne på cocoo.se's hemsida. Älskar stora blaffiga silver halsband!

SHOPPING

MONKI, h&m, random



MONSTER, HOW SHOULD I FEEL, CREATURES LIE HERE, LOOKING THROUGH THE WINDOWS

Väst // BikBok // Linne // NEW YORKER // Shorts // H&M // Converse

† PHOTOS

''I can hear your heartbeat, you're sweatin I can paint a perfect picture. I get deeper and deeper, I told ya I'll get ya. I work that murk that just the way ya like it baby''

JUST A KISS IN THE MOONLIGHT

Hej på er! Har hunnit ta lite bilder på shoppingen från idag eftersom jag och Josefin vaknade upp kl 2 och skyndade oss in till stan på någon timme, sprang runt där ett tag och fick med mig lite hem som jag visar snart! Ikväll ska jag ta mig en springtur med henne och efter det blir det bad i Lillsjön. Hör av mig. XX

DYRT VS BILLIGT

Monki 350 :- | BikBok | 99 :-
Här snackar vi prisskillnader för ett likt såkallade linne!

SUMMERFEELINGS

Tumblr_lo6j5nphwk1qam6r1o1_500_large
Tumblr_lo6j1ofoms1qam6r1o1_500_large
'' Pretty pretty please, dont you ever ever feel, like your less than fucking perfect, to me ''

YOU'R FUCKING PERFECT, TO ME

Lite snabb info, Josefin Carlsson kommer om ca. 3 minuter, ska alltså ner och sova hos henne. Ska bli skitkul! Gosh, vad jag har saknat henne. Jag, Eve och Josefin, vi har så jävla kul ihop, vi har bara kommit närmare, närmare och närmare, och det är jag skitglad för! ♥

Dagen har spenderats med Evelina, vi tog massa kort som jag kommer lägga upp när jag är hemma och har tid förstår ni. Tog ett varv runt lillsjön också, lite simmtag i sjön på det. Jo jag passar på att berätta, Evelina och jag satt och kikade runt på YouTube förut och så söker vi bara sådär spontant och ser på muskikvideon Fuckin' Perfect med Pink. Själva videon är hur bra och sann som helst! Kommer lite tårar på mig och jag kan inte sluta kolla, kolla själva!

TJEJKVÄLL


1. Börja med att ta ansiktsmask och ett bad. Har du inget badkar, så gör ett fotbad med lite tvål och varmt vatten. Läs en tidning sålänge och låt masken värka!
På H&M hittar du mycket fräscha ansiktsmasker! :)

2. Sätt på dig det skönaste du äger och fixa lite gott som dipp (vitlök, mums) skär upp lite gurkor, morötter och häll upp chips och godis i skålar, hämta lite smarrig cola!

3. Välj eller ladda ner film (gratis) på http://www.tankafetast.com/ så får du med svensk text också! Ett tips på 3 äkta tjejfilmer är Justin Biebers never say never, The house Bunny och Sex and the city som då går att ladda ner där. Fixa något mysigt ställe att va på and done!

YOUR WORLD IS MY WORLD

Hallå där! Gårkvällen blev halvdöd här på bloggen, drog nämligen ut med Eve och promenderade lite spontant, lättade tankarna med en tjej jag älskar så mycket. Kom hem runt 11 kvällen och satt på film, till det blev det dipp och gurka, MUMS, love it!
Hon drog hem för ett tag sen. Men snart kopplas vi två ihop igen, ska bli lite spontan fotografering och en PW hade vi tänkt. Mysigt. Hur mår ni sötnosar?

ON AND OFF

Det var någon söt läsare som ville att jag skulle visa

hur mina snygga halsband från Spanien sitter runt halsen

på mig och visst kan jag det! Över texten ser ni bildresultat

och jag är ytterst nöjd. Det bruna är ganska kort medans

det röda är en aning längre!


SANNA MINA ORD

Skön låt!


LENA BEN

Har fått frågor om hur mina ben kan va så lena. Jag gör det enkelt, rakar igenom benen när hyveln är blöt så det inte blir ''rivmärken'' - benen ska helst också vara blöta. Efter det smörjer jag in mig med lotion som jag gör varje dag annars! Använder mig av LDB ALOVERA lotion, om ni vet vilket jag menar?
Ha en liten lätt och nöt rakhyvel, ha inte stora som berg som eran pappa kör med i ansiktet, utan små, tunna och lätta är bäst för ben!

RED STICK

Som ni kanske såg igår så hade jag ju ett läppa som är köpt i Spanien på en marknad för 10 svenska kronor och grejen med det var att det är så otroligt snyggt och så höll det sig hela dagen verkligen.
Man behövde inte ta i och pressa allt va man hade för att det skulle klicka ut någon färg utan det var verkligen bra. Så ett tips för er som ser smink utomlands eller marknad, prova och se! Ganska så mycket bättre än här i Sverige! Litet tips bara.

SÖT TOPP // BIKBOK


SKJORTA TILL SALU INNE PÅ ANDRA BLOGGAR

Har du drömt att få köpa denna skjorta inne på BikBok, men plånboken har varit slut eller att den kanske var slut? Gå då in här eller här för att få köpa Vanezas eller Emelies för ett billigt pris trots att den inte är använd! Lycka till. Den kanske blir din!

SWEDISH GIRL

JEANSKLÄNNING // H&M // CONVERSE



ALL DAY, ALL NIGHT

Godmorgon, eller ja morgon och morgon.. Ska strax börja fixa mig lite så som vi tjejer gör för att sedan träffa en kompis till mig och mest ta det lugnt och så. Solen tittar inte fram idag så det får bli en filmdag eller något åt det hållet! Mår sjukt bra, öronen börjar bli mycket bättre och jag sover gott om natten, haha! Skulle egentligen åkt till landet, men som sagt, vädret.. Hur mår ni själva då?

HOW DO I LOOK?

Klänning // Spanien // Väska // Glitter // Fjäder // STHLM INDISKA // Skor // DinSko

TODAYS LOOK

Tisha // Monki // Shorts och halsband // H&M // Fjäder // Ur och Penn // Väska // STHLM // Ring // Glitter // Converse

STJÄRNAN SKA LYSA HÖGT ÖVERALLT

Hola! Kom just innanför dörren helt snurrig så jag har lagt mig till rätta i soffan. IFK var härligt iallafall, träffade b.l.a Rebecca och Emma vilket var hur längesen som helst känns det som, Josefin, Manfred, Anton och Benjamin var närvarande också. Trevliga typar allihoppa! Ska ligga här hela kvällen och mysa med familjen. Byter snart om till lite mysigare kläder eftersom jag ligger med dagens look på mig. Det var allt för mig!

I LOVE MY SELF MORE THEN I LOVE YOU, BITCH

30470046_large 30470046_large

I'M NOT A GIRL, NOT YET A WOMEN

Linne // GinaT // Shorts och halsband // JC // Strandväska // Glitter // Converse

JAG VILL VERKLIGEN VA EN VANLIG TJEJ, MEN RÄDDA VÄRLDEN ÄR MIN GREJ

Godmorgon! Somnade riktigt sent inatt, runt 4-tiden men jag är pigg och glad. Ska gå ner och äta något och sedan står det på schemat att ha en bra dag med Josefin och troligtvis på kvällen rör vi oss emot IFK. Kommer bli trevligt, det var ju så längesen jag var där känns det som!
Gammal bra sommarplåga!

DRESS ME UP

Linne // Bikbok // Shorts // H&M // BH // GinaT // Jesusskor // EUROSKO

THE NEW BLACK

+ monki

TAKE A WALK WITH ME

Sitter här vaken mitt uppe i natten och har det bra för mig själv, det är mysigt att vara själv i mörker, håller ni inte med mig? Runt 11 tiden ikväll drog Josefin hem till sig, vi har nämligen spenderat våran dag på varma staden och fortsatt turen upp till sjön. Dock kan jag inte bada på ca. 2 veckor för jag har gått och fått öroninflammation så jag har fixat lite hos en doktor idag.. Tycker synd om stackars mig!
Och vad har hänt dom senaste dagarna? Jo jag har hängt med vännerna och det ska ske imorgon också! Troligtvis ska jag på IFK med Josefin, annars får vi se vad vi hittar på för skoj!

VARFÖR JAG, VARFÖR JAG, VARFÖR INTE NÅGON AV ALLA ANDRA?

Klänning // H&M // Väska // STHLM // Ring // Lindex // Solglasögon // Spanien

KÖP I SPANIEN

Klänning -  brillor - 2 ansiktsmasker - 2 ''pynta naglarna'' - 2 halsband - 3 fotlänkar - 4 läppstift - 2 armband - 1 bikini - 1 vibrationskudde

10000 METER UPP I LUFTEN SER JAG ALLT SÅ KLART

Linne // JC // Shorts // H&M // BH och glasögon // GinaT // Örhänge // Ur och Penn

DAGENS BLOGG - AVSLUTAD

Sofia Axinder - Hon har en gudomligt bra och snygg blogg med en skit bra kamera!

Selma Magnusson - Uppdateringen är på topp! Gillar tonerna i hennes bilder.

Evelina Palmgren - Hon har sjukt bra tips på boduscrubs, bakning osv.. sen handlar den även om hennes vardag!

Där var det klart, tack till alla som var med! Kunde tyvärr inte välja alla men nya chanser får ni. Tack för eran länk tjejer. Här får ni en tillbaka! Check it out.

SPANIEN 2011

Spanien var hur bra som helst och jag tog jätte många fina kort. Ni såg ju hur mina dagar spenderades, dock så har jag inga kort från vattenlandet vilket var synd. Fyndade en hel del med! Visar er outfits, köp och annat i flera inlägg - har bara inte haft tillgång till någon dator. Ovanför mig har ni en liten del av alla tusentals bilder jag knäppte, I hope you like it!

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE

h e l e n h e l e n
h e l e n h e l e n
h e l e n h e l e n

'' delad glädje är dubbel glädje
och delad sorg är bara hälften så tung ''

DAGENS BLOGG

Kör på en dagens blogg nu! Anmäl er här och skriv era bloggar. Om ni skriver ett inlägg på eran blogg att ni är med och tävlar hos mig och sedan länkar till mig har ni extra chans att vinna. :D Lycka till!

OH MAMA, I JUST SHOT I MAN DOWN


TWINS

det roliga med dessa linnen är att det är snar lika, ett är lila och ett vitt + olika urring i ryggen. det vita är från JC och kostar 199 medans det lila är från bikbok och kostade 50! fina va? :)

MAN DOWN



H&M BAG

Min väska jag köpte på H&M för några månader sen är riktigt snygg och riktigt bra. 59 kronor går kapet på och den är riktigt utfyllig. Väldigt väldigt bra!

SPAIN



Live fran Spanien. Hej pa er, dagarna har har varit soliga fast jag har faktiskt inte lyckast bli sa brun eftersom det har regnat (ocksa). Saknar Sverige for sangarna ar bedrovliga och mina fina vanner har en stor plast i mitt hjarta. Och ni sitter dar hemma.. Har solat, badat, atit gott och shoppat en hel del. Gardagen spenderades i en mysig by och idag hade vadret nagot bra att erbjuda da vi akte till Aqualand. Akte allt - till och med det pa bilden. Feels good! Imorgon ska vi pa marknad och pa onsdag lamnar vi detta underbara, ska forsoka pressa lite innan dess!

Nar jag kommer hem visar jag bilder och annat, som shopping och outfits. Nu ska jag mysa vidare har och dricka lite mer av miina CocaCola, life feels good dudes!


MY DARLING

Fått mycket frågor om folk som använder min plattång om hur mycket den kostar. Godingen går på ca. 700 kronor men det är det lätt värt! Den är hur bra som helst.

FAVISAR

Två glasögon som jag kommer ta med mig till Spanien! // GinaTricot - INDISKA (STHLM)



JUMPSUIT BY NELLY


Jumpsuit från DIESEL med resår i midjan. Två fickor med dragkedja fram samt djup ringning i ryggen med korslagda band. 

Tillverkad av 50% Bomull och 50% Polyester.

 

Artnr: 215449-0080 Färg: Grå


ADIDAS

Mammas gamla ADIDA-väska. Den tröttnar man aldrig på! Riktigt bra att ha i väsk-garderoben till både träning och vardags!

MINA TOPP 3 - FAVORIT PARFYMER

Kan inget annat än att älska dessa 3 parfymer. Den första och sista är beställda på parfym.se och de är Paris Hiltons parfymer. Parfym.se är bra för att det är riktigt riktigt billigt! Date parfymen i mitten luktar också smaskens. Den luktar som DKNY ungefär, fast DATE istället. Helt underbart!

BLUS

Hittade en sjukt snygg blus/jacka inne på bikboks hemsida som jag skulle kunna dö för! Var den inte för snygg eller? Inte alls farligt dyr heller. 249 kr går godingen på! Absolut värt.

RSS 2.0